|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba? |
|
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Pol: Žensko
|
Odgovor: Dečji nestašluci... Đavolak ili anđeoska beba? -
24.02.2007, 12:57
Kraljica! Ja sam bila ne djavolak, nego djavo na kvadrat. Divim se mojoj mami kako je izlazila na kraj sa mnom. Cak i kad sam glumila andjela (kad mi naravno nesto treba), mama kaze:"Dzabe mi trepces tu k'o Oliva, vire ti rogovi mangupe mali!" ![]()
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 17:44
Pol: Muško
Godine: 35
|
28.05.2007, 22:29
бејах мирно дете,играо сам се кликерима (о фуљу) ,читао златну серију,лунов м.стрип и забавник,пикао лопту и слично.
једном сам побегао од куће... ![]() с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
Genius
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Pol: Muško
Godine: 40
|
29.05.2007, 07:27
U proseku-ok.....
Nije kao Addams, ali.... Ja sam bio kao da me nije ni bilo (tako bar pričaju) gde me postave i ostave tu me pronadju. Bio sam jako tih. Ali zato mladji brat i sestra..... brat me isekao nožem (koleno-posekotina oko 5 cm) , razbio mi glavu crepom (opet šav 2 cm), sitne ozlede da ni ne spominjem.... sestra je uživala da mi pokvari sve što sam ja napravio, i stalno se trudila da mi napakosti, e jednom kada mi rasturila moju gradjevinu teškom mukom napravljenu od šapurina, izgubih prisebnost i dignem ruku da je udarim...i tako stao i nikako da udarim...a deda koji je sve iz prikrajka posmatrao, vikne: -Hát üsd meg az annya tót istenit- što bi u prevodu otprilike značilo -udari je boga joj slovackog- (sestra je slovakinja), a ja počeo da plačem, kako da je udarim kad je manja od mene..... ![]() A brata sam uvek izvlačio kada je trebalo da dobije (zaslužene) batine, bilo mi jako žao, pa on je još mali, kada poraste biće bolji....nije bolji... Tako je to kada je neko najstariji brat....mora da pazi na svoju mladju braću i sestre...po svaku cenu. |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
|
29.05.2007, 16:07
U principu sam bila bas dobro i mirno dete! Daj mi samo slikovnicu, novine ili knjigu i za mene ne moras da brines! Kazu mi da sam znala tako da se zanimam satima!
Ali, da mojim ukucanima ne bude dosadno, potrudio se moj brat! Jos dana kad se rodio poceo je da ih zeza! Naime, mama je trebalo da izadje iz bolnice sa njim, medjutim lekari dizu frku tvrdeci da dete ima zuticu i da moraju da ostanu! Tata, koji je dosao po njih, sta ce... vrati se kuci! Posle par sati, zove mama da ipak dodje po njih - naime, lekari su zakjlucili da nije zutica, vec da beba ima takav ten! On je stvarno bio nemiran, ni ne mogu da nabrojim sta je sve radio! Kao klinci smo se dosta svadjali pa i tukli , tako da je bilo iskakanja kroz prozor, jednom smo gadjajuci se polupali luster, "slomili" krevete jer smo se trkali ko ce brze da skoci na krevet (pa je krevet samo propao), ... Uglavnom, on me je pokvario! ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.08.2007.
Poslednji login: 04.10.2008 14:34
Godine: 19
|
21.08.2007, 13:32
Uh, ja sam bila djavolak... kao i moj brat
![]() poznati smo bili po raznoraznim nestaslucima... ali sve je to deo detinjstva, barem mog ![]() |
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 14:38
Godine: 29
|
23.08.2007, 06:36
Ma ništa posebno..
Starija seka i ja smo se samo zezale kad me ona naganjala po stanu sa sjekirom a ja sam vrištala ko' iz petnih žila ![]() Mislim.. Da ne bude mami dosadno na poslu pa smo se potrudile da ju susjedi zovu ![]() |
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:08
Godine: 20
|
27.08.2007, 01:43
majka kaze da sam bila pravo cudo.. i da nimalo nisam bila maza.. (sto nisam ni danas..)!
rekla mi je da sam se smejala samo sa svojom simpatijom i sestrom koju obozavam.. mladja je od mene za godinu dana.. ali da sam bila mali djavolak.. ono sto ja znam je da se nikad nisam smejala kad me slikaju.. na jednoj slici koja je ufotkana na moru, ja sam vristala dok su me slikali.. ali to se promenilo, valjda sam skontala da ne treba da budem socijalno izolovana ![]() ![]()
|
|
|
|