VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali...

Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Omiljeni slatkiši iz detinjstva
staro
  (#1 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 14:33
Pol: Žensko
Godine: 26
Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 18.03.2007, 01:37

Sećate li se svog omiljenog slatkiša kad ste bili mali?
Da li još uvek osećate taj čudesni miris i ukus davno zaboravljenih djakonija kojima smo se od srca radovali? :klinac:

...i may not be perfect but i'm always me...

Poruku je izmenio makilli, 18.03.2007 u 02:31.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva
staro
  (#2 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:32
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 18.03.2007, 02:57

Nikad nisam bio obozavaoc slatkisa... kao moj brat koji moze da ruca kolace bez problema.
Medjutim, svako voli da se zasladi...a kao mali smo redovno od kupovnih slatkisa jeli pionirove cokoladice... ja od kokosa, a brat od kesten-pirea, ako ih se secate Inace sveto trojstvo slatkisa su bili i ostali Jaffa, Munchmallow i Plazma!

A od kucne radinosti sam uvek obozavao sitnih kolaca, jer to moji prave super... omiljena je Ruska pita! Inace Tetka je imala, kako smo zvali "bunker" gde je stekala slatkise a onda smo mi preko pecke uz teske muke stizali do njih. Sada mi je taj orman u visini ramena i vise ne moram da kradem slatkise.... pa su mi jos manje atraktivni

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

staro
  (#3 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 14:12
Godine: 46
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 18.03.2007, 03:25

Secam se da je baka cesto spremala vanilice, koje sam - od svih kolaca - jedino volela. Slagala ih je u kutiju od cipela, koju je sakrivala u spajzu. Ali ja sam svoj nos morala da zavucem u tu kutiju, iako sam znala u cemu je bila tajna. Baka ih je drzala u kutiji oko nedelju dana, da bi omeksali.
Jer, ako niste znali, izvesni kolaci su lepsi kada odstoje nekoliko dana. VANILICE???? NEKOLIKO DANA????? Nema sanse, ja sam ih brstila i "suve"

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

staro
  (#4 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 18.03.2007, 15:30

Ja sam najvise volela cokoladne bananice (zbog njih, i danas nosim oziljak na bradi: kad sam pokusavla da ih dohvatim pentrajuci se po kuhinjskim elementima - naravno, pala sam i razbila bradu! umesto bananica, lokva krvi...).
A volela sam i kiki bombone, mogla sam ih bas puno pojesti...
Od kolaca, babine strudle sa visnjama i makom su bile bez premca!

staro
  (#5 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 23:41
Godine: 25
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 18.03.2007, 15:47

Krash cokoladice zivotinjsko carstvo.

goldie

staro
  (#6 (permalink))
mrvacha
Brbljivica
mrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostale

Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: 15.08.2008 14:24
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 18.03.2007, 16:21

"Moto" keks!!!!

Mlijecna cokolada "Galeb"!!!!
:klinac:

staro
  (#7 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 27.09.2008 22:48
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 19.03.2007, 01:11

cokoladice sa kestenom i moto keks (e kako sam bila sretna)

a od domacih strudla sa makom (onako debela ko noga sa puno maka)

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#8 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 29.03.2007, 11:39

Mleveni Plazma keks sa mlekom i Nesquick-om; Krašove Bajadere, "Životinjsko carstvo", i one male "Najlepše želje!.

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#9 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 29.03.2007, 17:11

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Krash cokoladice zivotinjsko carstvo.
mljac, mljac,a sjećam se da su imale i sličicu...i uvijek su mi kupovali po jednu čokoladicu, a meni je to naravno bilo malo.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#10 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:29
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 29.03.2007, 17:37

Čokolada se nije birala, samo da nije šećerna tabla, sve ostale su bile obožavane.
U kući je uvek bila kutija bananica-čokoladica. Kod babe i dede kutija Kraš čokoladica sa punjenjem jagode.
Moto i Quin keks je bio izbor keksa.
Kiki bombone više i ne obožavam toliko, a nekada sam se u njima davila.
Od kolača, još uvek su mi dva omiljena: mamina baklava i karamel oblatne.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor