|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Dete u vama.. |
|
Odgovor: Dete u vama.. |
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 06:47
Pol: Žensko
|
Odgovor: Dete u vama.. -
28.05.2006, 18:54
Citat:
takoooo jeeee breeee moje drugo JA Citat:
dzamp, dzamp, dzamp araunddddd ![]() |
||
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 16:49
Godine: 28
|
28.05.2006, 19:36
Ludo burazeru,ludoooo! A da se igramo skolice i laste prolaste.... Setala se Cici Mici,dole gore po ulici,oci su joj sive noge su joj krive,cao bejbe to sam jaaaaa Halo halo bolnica,zena mi je trudnica,ima dvoje dece uskoro ce trece ,cetvrto u roku a peto u soku cao bejbe to sam ja. . . . |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 16:14
Pol: Muško
Godine: 51
|
14.06.2006, 10:11
Nema šanse da se toga oslobodim.
Partnerka mi prebacuje skoro svakodnevno kad vidi koliko još te dece izlazi iz mene. Kako čovek da ne ostane dete kad vidi koliko je sve inspirativno oko njega. Pa dođe mi da drečim na sav glas kad god vidim vesti o društvenoekonomskopolitičkomoralnom posrnuću! Zato ja sve preokrenem na zajebanciju. Bolje ja sam nego da me ONI ! |
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 03.10.2008 09:21
Godine: 17
|
14.06.2006, 14:14
Obavezno kada vidim ljuljasku,odmah potrcim da se ljuljam,spustam se na toboganu,zimi sa mladjim bratom pravim sneska,gadjamo se grudvama,leti se prskamo vodenim pistoljima... Drustvo me zeza,njihove obavezne reci upucene meni su 'Daj odrasti!'... Ali ja to jednostavno ne zelim
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 16:49
Godine: 28
|
12.09.2006, 21:03
“Ako se ne radjamo iznova, ako nismo kadri da posmatramo svet sa onom istom bezazlenoscu i odusevljenjem kao u detinjstvu, onda zivot gubi svaki smisao. Obratimo paznju na ono sto nam govori dete koje smo sacuvali u svom srcu. Nemojmo se stideti zbog njega. Nemojmo dopustiti da to dete oseti strah zato sto je napusteno i zato sto ga gotovo nikada ne slusamo. Ucinimo sve da to dete ponovo oseti ljubav. Ucinimo mu po volji cak i ako to zahteva od nas da se ponasamo drugacije nego sto smo navikli, cak i ako drugima to bude izgledalo glupo. Ako budemo slusali dete koje nosimo u dusi, nase oci ce povratiti sjaj. Ako ne izgubimo dodir s tim detetom, necemo izgubiti dodir sa zivotom.”
Paulo Koeljo “Na obali reke Pjedre sedela sam i plakala” |
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:57
|
13.09.2006, 00:25
Ljuljaška, klackalica, luna park, dečije pesmice,..... Ne odolevam im. Verujem da nikada i neću.
A i dalje ume iz mene da izbije ona prava dečija naivnost i neiskvarenost. Zar je loše negovati to dete u sebi? I uvek me nerviraju oni koji te odlike istinskog življenja nazivaju nezrelošću. |
|
|
|