|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva |
|
|
|
mouse hunter...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 00:28
Pol: Muško
Godine: 34
|
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva -
24.04.2008, 11:51
Kolač koji se zove "Bakin kolač" - sada postoji električni toster za te kolače i jako brzo ispadaju iz njega, ali onda ... Onda je to trajalo ceo dan. Mislim na pripremanje kolača. I nije ih bilo toliko puno. Bio je ručni rešo (ako tako mogu da ga nazovem) pravljen od čelika i mogao je da ispeče samo jedan kolač, a peklo se na otvorenoj vatri. Koji je to ukus bio.
Oblande - ali one sa filom od mleka šećera i orasa, koji se kuvao po ceo dan na laganoj vatri. Ovo što sada zbrzavamo nije ni prineti tom ukusu. Onaj ko je probao zna o čemu pišem. |
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 22:25
Pol: Žensko
Godine: 42
|
24.04.2008, 13:37
pored hladnog koha u vrela letnja popodneva,obozavala sam i slatku pitu od pirinca sa cimetom...
u medjuvremenu sam odrasla i naucila da pravim i jedno i drugo.....sad potomak i ja zajednicki obozavamo te dve stvari..... ![]() |
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 05:39
|
02.05.2008, 01:43
juche kupila "Zhivotinjsko Carstvo"
slichke su vec naljepljene u albumche nema duplica ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.05.2008.
Poslednji login: 21.07.2008 22:07
Godine: 31
|
07.05.2008, 14:29
rum-plocice, Ledene kocke, Tako cokoladne kocke i Zivotinjsko carstvo, naravno!!
![]() ![]() ...i najobicniji vanilin puding sa keksom uh! ![]() ![]() J.Allen Boone |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.07.2006.
Poslednji login: danas 08:48
Godine: 38
|
19.06.2008, 19:02
a jes i ja sam voleo taj cokoladni pudig i naravno najvise od svega babinu tortu s orasima koja vise ne postoji.
Tokom pripremanja ja sam bio taj koji je cekao da se torta obmaze a ja da svecano ispraznim ono sto je ostalo od oraha. Ne znam zasto ali te bananice nikada nisam voleo, nekako mi uvek bile ljigave ![]() Naidjoh nedavno kod jednog turcina na ceten alvu kako smo je mi nekada zvali i koju sam obozavao pa cak jedno vreme i prodavao na pijaci. Ima li neko recept za nju? |
|
|
|
|
|
SCORPIO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: danas 01:10
Godine: 30
|
19.06.2008, 19:20
uh sad se setih jabuka prelivena crvenom usecerenom glazurom pa na drvce mmmmmmm
|
|
|
|