|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 08:36
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva -
02.06.2007, 23:53
Ili su slatkiši bili lepši kad sam ja bila mala ili ih ja više toliko ne volim, tek, svejedno mi je od noviteta šta ću dohvatiti u prodavnici, ne oduševljavam se više toliko
Sada cenim samo kvalitetnu englesku ili belgijsku čokoladu koju donosim ili dobijam iz inostranstva, i ono što od toga nađem ovde. E tome se radujem. Ostalo mi je sve više isto ili slično (bananice izdvajam i ono što sam volela i kao mala).E, a kad je Indijanac bio mali, sve je bilo drugačije ![]() Čokolade Bata i Seka, Tortice, Jadro napolitanke, Životinjsko carstvo, Rum pločice, Čokoladne bananice, Benko i Kraš ekspres, Bajadere i Ledene kocke, Sladoled u loptici, Hladiša, Limunko, Cmok i Šarenko, Jafa i Kinder lada, Moto keks, Munchmallow, Domaćica i Plazma, Medeno srce, Cherry bombone, susam pločice i med koji se pakovao u tubice pa otkineš vrh i ono sve iscediš u usta ![]() A od bombona sam pored kiki i 505 volela i one u belom omotu sa crvenim i plavim crticama, bele, pepermint, a unutra čokoladaaaaaa, pa onaj pepermint skroz ignorišem i jedva čekam da je skrckam da dođem do tečne čokolade unutra. I klasičan lilihip, onaj što je bio u obliku jezika. Sladoled na točenje koji su prodavali na ulici najčešće šiptari. Ima jagoda, vanila i mešano. A odrasla sam trenutak od soko štarkove radnje, pa sam specijalno ljubila i onaj rinfuz, one čokoladne draže sa lešnikom, pomorandžinom korom itd ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.05.2007.
Poslednji login: 31.07.2008 06:07
Godine: 26
|
03.06.2007, 10:30
kinder jaje ( i danas jos obozavam), toblerone....svaka vrsta cokolade iz svajcarske...mjam mjam mjam
A kad sam bila kod babe i dede onda sam volela da jedem tu cokoladu bata i seka (mislim da se zove tako...), pa one zele bananice , a od sladoleda sam obozavala...kako se zove....mmm...a znam SNESKO!!!A joj i torte volim da jedem! Obozavam DOBOS TORTU koju pravi moja Ujna!!!! Ili onu reformu tortu od sestre, joj kako tu volim...mjam mjam, strasno!!! A da nekazem kakav mi odnos prema PLAZMA KEKS....samo toliko: Kad se vracam u nemacku, imam vise PLAZME nego ista u koferu....verovatno misle na granici, da trgujem sa tim NAJ NAJ NAJ NAJ LEPSIM KEKSOM SVIH VREMENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! ![]() |
|
|
|
|
|
naslednik Mi_Ladina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 02:43
Pol: Muško
Godine: 42
|
05.06.2007, 22:12
Citat:
voli Milku ![]() ![]() Sve je isto samo su taçkice postale rupice
|
|
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
|
07.06.2007, 15:38
Ja sam vise volela Cipiripi krem
![]() ![]() ![]() |
|
|
|