VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali...

Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva
staro
  (#11 (permalink))
Riquelme
Početnik
Riquelme će uskoro postati poznat član

Član od: 06.12.2006.
Poslednji login: 14.01.2008 17:22
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 31.03.2007, 00:25

Joooj- cokoladna bananica ,pogotovo ona "Soko Štarkova"!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Adora
Dr.Haus
Adora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat članAdora je nadaleko poznat član

Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: juče 15:01
Pol: Žensko
Godine: 36
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 04.04.2007, 21:23

Ono čega se prvo setim su Kandit rum štangle.Uvek sam govorila da bi mogla pun šleper da pojedem.Tako su se divno topile na jeziku(nije ih dugo bilo u prodaji,sad ih opet ima). Pa onda one fine "Cadberry "čokoladice sa karamel filom koji se tegli u žuto ljubičastom pakovanju mmm...njama,njam. I ono najgluplje ali ostalo mi u sećanju , žvake u nekom bezveznom belom pakovanju sa plavim i crvenim slovima. bile su extra velike, vilica te zaboli dok je ne ražvaćeš, tako da kad naduvaš balon i pukne zalepi ti pola glave!

staro
  (#13 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:02
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 12.04.2007, 16:47

Ja ne mogu da izdvojim nijedan slatkis posebno, jer kada bih napisala samo jedan, osecala bih se kao da izdajem one ostale.
Dakle, ja sam se bukvalno davila u slatkisima.
Meni 100gr cokolade nije bilo nista.
To samo protutnji kroz mene.
Kantica eurokrema traje 2 dana.
I mogu slobodno da kazem da sam zavisna od slatkog.
Otkad znam za sebe, nije prosao dan da nisam pojela cokoladu.
Evo i dok ovo pisem ja muljam tobleronu

дo TokиJa

staro
  (#14 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:18
Godine: 15
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 12.04.2007, 19:09

Joj

Ja sam k'o klinac (ako to mogu da kazem ) obozavao kinder jaja Em sto su bila ukusna, em sto je svako imalo igrackicu

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#15 (permalink))
remorker-bgd
Iskusni forumdžija
remorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostaleremorker-bgd je uzor za ostale

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: danas 10:39
Godine: 28
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 13.04.2007, 12:03

Uh...da krenem redom...

Kiki, spekulas, kinder lada, zivotinjsko carstvo, krash-express, tortice, bananice, bajadere, ledene kocke, supermint (onaj okrugli), jaffa...sad cu kao one zene iz reklame "nije tesko biti fit"...

...baš polaze galije...
...do vina i maslina...
...ajmo malo na jug Italije...
...zatvori oči...

staro
  (#16 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 21.07.2008 08:20
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 13.04.2007, 17:18

Ja sam obožavala one čokoladne šarene bombonice , i čokoladne bananice...mada sve ovo volim i danas

staro
  (#17 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 04.05.2008 13:25
Godine: 29
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 14.04.2007, 12:53

Teško bih se odlučila koji su mi bili omiljeni, ali hajde pokušaću nekako
euro-blok, životinjsko carstvo, moto keks, bananice.....ma bolje da ne nabrajam....stvarno nisam mnogo birala, kao ni dan danas, slatkiše jednostavno volim i konzumiram

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

staro
  (#18 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: juče 13:46
Godine: 24
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 14.04.2007, 15:29

Krem bananica i Kinder iznenadjenje

Stiže leto... sreća, sreća, radost, ma uživancija...

staro
  (#19 (permalink))
**princess**
**CicaMaca**
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 17.07.2008 20:47
Godine: 19
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 15.04.2007, 18:34

ja sam obozavala one zele zeke ili kako su se zvali... to nazalost vishe ne mogu nigde da nadjem...
a volela sam jako i neke zele bombone koje su bile u obliku nindza kornjacha... secam se da sam ishla uvek sa mamom u radju samo da bi mi to kupila i da sam uvek birala leonarda, tj plavu kornjachu...
jednom sam gurnula sestru sa ljuljashke jer je uzela poslednjeg leonarda a ja sam onda morala da uzmem donatella... kakvo sam zlo derishte ja bila...
i naravno kao sva deca obozavala sam kinder jaja.... onda smo sestra i ja terale tatu da izigrava kokoshku... morao je d aide stanom i kokodache i onda kao snese jaje... dechija posla!

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#20 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 09.07.2008 22:44
Odgovor: Omiljeni slatkiši iz detinjstva - 15.04.2007, 18:49

Cale svaki dan nam je doneo tablu Galeb cokoladu,ali za nas bilo sta sve je bilo dobro,ali najvise se secam Babine piskote sa secerom u prahu...jednostavno al ukusno..........

No me toques

Odgovor