|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Secate li se? |
|
Odgovor: Secate li se? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.11.2006.
Poslednji login: 24.06.2008 20:30
Pol: Muško
Godine: 18
|
Odgovor: Secate li se? -
25.01.2007, 00:22
Citat:
![]() u snu mi pleteš beli šal za maškare sva se pobrka predja kad te obgrlim s' ledja kao violončelo... |
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Pol: Žensko
Godine: 34
|
25.01.2007, 18:01
istukli su me samo dva puta u zivotu. jednu fljisku mi je tata priljepio kad sam imala oko 3-4 godine, ali se sjecam da nije jako, samo je ja nisam ni očekivala, pa sam se više prepala, nego što me bolilo. a druge velike batine sam dobila dok sam išla u osnovnu školu, jer sam umjesto da iz škole idem odmah kući, otišla 4-5 sati da se sa drugaricom frćkam po pruzi. batine su bile one klasične: sa drvenom kuhačom po dupetu.
|
|
|
|
|
|
v u c i c a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 19.07.2008 00:36
Pol: Žensko
|
17.02.2007, 00:00
Ma naravno da smo dobijali batine ,brat i ja , bili smo bas nestasna deca.Mama nas je tukla sa japankom svaki cas i terala u cosak,dok se neizvinemo i obecamo da necemo vise gresiti,ali avaj kratko je to bilo... Ali jedne cu pamtiti ceo zivot.Bilo je to u osnovnoj skoli, nesecam se koji razred,drugarica i ja htele da isprobamo kafu i cigare.Mal kucu nismo upalile. E tu naisao moj otac,onako s posla, i ima sta da vidi,njegova miljenica sa cigarom u jednoj a kafom u drugoj ruci.Dzaba je bilo sto sam ja negirala sve to , al dokaz je dokaz.Tako me je istukao da nisam mogla da sedim ![]() |
|
|
|