VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali...

Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Secate li se?
staro
  (#1 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Secate li se? - 24.01.2007, 16:34

Verovatno ste dobijali batine kad ste bili mali ,i ja sam ...Secate li se nekih posebno?Ja pamtim one koje sam dobila kada sam stravicno slagala mamu u vezi nekih veoma bitnih stvari ,i sad me prolazi jeza od njih ...Sve ostale i nisu bile tako strasne,vise su bile smesne nego bolne .Kakva su vasa iskustva?

...i may not be perfect but i'm always me...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Secate li se?
staro
  (#2 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 09.07.2008 22:44
Odgovor: Secate li se? - 24.01.2007, 16:49

Oh,mene stalno su izlupali,bila kriva ili ne,ali nije mi bas drago da se setim nekih,jednom sam dobila batine jer nisam htela da pojedem zelen iz supe

No me toques

staro
  (#3 (permalink))
Zvonchica
Lutka
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 22:10
Godine: 24
Odgovor: Secate li se? - 24.01.2007, 21:15

joj, joj, joj.....
Boli samo kad se setim... ne znam zasto sam ih dobijala kad sam bila zlatna Da, da kako da ne! Uglavnom je bilo zbog nespremanja sobe, tuce sa bracom, laganja... i dobijala sam ih i kaisevima i varjacama, tek po koji samar.

Al' secam se dobro jednog samara od tate, kada sam se rasekla nozem-i to doooobro zakinula prst,ja placem a on meni- pljus! Samar! Verovatno samo hteo da mi skrene paznju.

staro
  (#4 (permalink))
Cezar
Banovan
Cezar će uskoro postati poznat članCezar će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 22.04.2007 13:15
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Secate li se? - 24.01.2007, 21:22

Heheh... secam se kada sam bio mali, zapalio sam celu livadu koja je bila ogromna, dolazili su vatrogasci i policija. Tek nekoliko meseci kasnije sam priznao, i kad me je otac dovatio saka Medjutim kako sam rastao sve sam bio bolji a i kad nesto pogresim, tad je bilo kasno, bio sam previsok za bilo koje batine znaci vec peti razred sam bio visi od roditelja...

staro
  (#5 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 06:02
Odgovor: Secate li se? - 24.01.2007, 22:16

Secam se jednih "batina" od mame, ali se ne secam razloga. Ajde, secam se, al' me sramota da kazem.
Tata je bio strasno ljut na mene i bas je zapenio, vec je i bio digao ruku (tj. lopatu od ruke) na mene, kad me je mama brzo odvukla u sobu i rekla da ce ona resiti problem.
Izvadila je kais iz ormana i tako jako pocela da me "lema", ali po krevetu, duseku, ormanu... Ja gledam jel zena normalna, udara po krevetu i jos i vice:"sram te bilo! kako si to mogla da uradis?!"
Ali eto, spasila me od tatine ruke lopate, koja bi me, pa ja mislim samo jednim udarcem, probila kroz beton.

staro
  (#6 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Odgovor: Secate li se? - 24.01.2007, 22:31

ja nikad nisam dobila batine
ne zato shto sam bila zlatno dete,vec shto moji nisu batine izabrali kao metodu da me dovedu u red...
nisu me ni kaznjavali time da mi ne daju vecher, ni da ne smem da izadjem napolje...
nego mi je mama satima drzala slovo

da me pitala...izabrala bih batine

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#7 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Secate li se? - 24.01.2007, 22:37

Citat:
blueella kaže: Pogledaj poruku
ne zato shto sam bila zlatno dete,vec shto moji nisu batine izabrali kao metodu da me dovedu u red...
nisu me ni kaznjavali time da mi ne daju vecher, ni da ne smem da izadjem napolje...

jao sto mi je ovo poznato...

kolko sam samo puta rekla tati...batina je iz raja izashla ...

mama je druga prica,ta se nije libila da me pljusne,pa mi posle tri sata drobi...
a ja ...

Ubica mekog srca.

staro
  (#8 (permalink))
Nennad
Iskusni forumdžija
Nennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamant

Član od: 20.11.2006.
Poslednji login: 24.06.2008 20:30
Pol: Muško
Godine: 18
Odgovor: Secate li se? - 25.01.2007, 00:22

Citat:
blueella kaže: Pogledaj poruku

Koliko god da se zamislim ni ja se ne mogu setit nekih batina

...Pod mojom šapkom lavovi se baškare
u snu mi pleteš beli šal za maškare
sva se pobrka predja kad te obgrlim s' ledja
kao violončelo...

staro
  (#9 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
Odgovor: Secate li se? - 25.01.2007, 18:01

istukli su me samo dva puta u zivotu. jednu fljisku mi je tata priljepio kad sam imala oko 3-4 godine, ali se sjecam da nije jako, samo je ja nisam ni očekivala, pa sam se više prepala, nego što me bolilo. a druge velike batine sam dobila dok sam išla u osnovnu školu, jer sam umjesto da iz škole idem odmah kući, otišla 4-5 sati da se sa drugaricom frćkam po pruzi. batine su bile one klasične: sa drvenom kuhačom po dupetu.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#10 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 19.07.2008 00:36
Odgovor: Secate li se? - 17.02.2007, 00:00

Ma naravno da smo dobijali batine ,brat i ja , bili smo bas nestasna deca.
Mama nas je tukla sa japankom svaki cas i terala u cosak,dok se neizvinemo i obecamo da necemo vise gresiti,ali avaj kratko je to bilo...
Ali jedne cu pamtiti ceo zivot.Bilo je to u osnovnoj skoli, nesecam se koji razred,drugarica i ja htele da isprobamo kafu i cigare.Mal kucu nismo upalile. E tu naisao moj otac,onako s posla, i ima sta da vidi,njegova miljenica sa cigarom u jednoj a kafom u drugoj ruci.Dzaba je bilo sto sam ja negirala sve to , al dokaz je dokaz.Tako me je istukao da nisam mogla da sedim

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

Odgovor