|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Secate li se? |
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:43
Pol: Žensko
Godine: 34
|
07.02.2008, 07:57
Nisam često dobijala batine, ali one koje sam dobila - pamtim... Jednom prilokom sam bila kod komšije (mog sadašnjeg kuma ) , koji je imao projektor... tako da smo gledali crtaće kada god nam se prohte... jedno veče sam preterala... ( ah ta '' pepeljuga '' ) i nisam htela da idem kući... tačnije rekla sam: '' neću '' .. te reči nije smelo da bude u mom rečniku
... kao i '' ne mogu '' ... posle istorijskog '' neću '' dobila sam takve batine - ili je to meni tada tako delovalo... da se orila cela zgrada, od mog vrištanja ... ![]() Lakše sam podnosila batine nego prekorne poglede mojih roditelja... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
just keep swimming..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 16:56
Godine: 33
|
Odgovor: Secate li se? -
18.03.2008, 22:25
Secam se batina od oca koje ne znam zasto sam dobila. Kao da je umocio celu saku u ljubicastu farbu i precizno ostavio otisak na mojoj
i butini, nisam mogla da sedim jer je strasno bolelo nedelju dana...A druge sam dobila od babe prvi i jedini put u zivotu. Malo sam se bila zanela igrom i nisam dosla kad je trebalo ... Ali mislim da je nju bolelo mnogo vise nego mene, naslonila me na krevet i ona vristala sa svakim udarcem.... a meni bilo smesno... blesavog li deteta... |
|
|
|
|
|
Onaj Koji Je Puk'o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 00:44
Pol: Muško
Godine: 30
|
19.03.2008, 01:59
Otac me je, verovali ili ne, tukao sam jedanput i to sam apsolutno zaslužio
Naravno, zbog "dugačkog jezika" ![]() Klasika, 1000 puta sam "poslat" na operaciju jezika rečima "idi da ti skrate malo taj tvoj jezik" ![]() Naravno, to me nije sprečilo da budem "jezičara" i dalje (ne mogu da ostanem dužan na rečima, pa to ti je) ............međutim, danas to ide u drugu krajnost da sada uglavnom ćutim (osim kada ne pričam ) . Rekao sam sve što sam imao ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:43
Godine: 20
|
24.03.2008, 17:47
ajao.. i sad kad ih se setim boli me..
![]() posto imam mladju sestru, obicno sam ja bila ta koja je izvlacila deblji kraj, jer Boze moj, ona je mala da "razbije, opsuje, polomi, povisi glas".. jes malo morgen.. ![]() doduse, otac me je jednom udario, i znam da sam zasluzila.. ali mama.. sve je moguce drvene varjace i lenjire na meni polomila.. ali da e ne zalim, zasluzila sam veci deo.. ![]() secam se, poslednji put kad mi je druknula samar.. pobegla sam iz skole i obicno je bilo pravilo da im to i kazem, da ne lazem.. i ja lepo kazem kevi da sam klisnula i zena me pita za razlog.. a ja, ono, pa nema razloga.. e, jedina batina koje se secam da sam zasluzila stvarno.. posle toga nisam dolazila kuci kad pobegnem iz skole.. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 00:29
|
25.03.2008, 08:55
Citat:
"Nemoj samo ni prva ni poslednja da se vraćaš sa žurki".Lukavo,nema šta,pogotovo za mene bukvalistu ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.09.2007.
Poslednji login: 01.06.2008 15:55
Godine: 19
|
25.03.2008, 20:59
Citat:
Mada, imam neke flash-eve![]() Bez obzira na to, nikada nisam bila pošteđena. Zna li neko šta znači Očitati nekome bukvicu? To su bile verbalne batina koje sam redovno dobijala od mame. ![]() |
|
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: juče 21:43
Godine: 20
|
25.03.2008, 21:46
mani me bukvica..
![]() i dan danas mi se drze kad npr. dama dodje poslednja kuci iz grada.. ![]() ![]() |