VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali...

Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Secate li se?
staro
  (#11 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 09:38
Pol: Žensko
Odgovor: Secate li se? - 20.02.2007, 16:40

Uh mene je tata baš tukao...i to uglavnom zbog jedne iste stvari...Laganje...Uvek sam mislila ako "donesem" neku lošu vest kuci da cu dobiti batine ili mrki pogled pa želeci to da izbegnem slažem ili precutim...naravno batine su bile neminovne...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 11.05.2008 20:17
Godine: 25
Odgovor: Secate li se? - 15.04.2007, 04:15

Ljudi, samo sam ja ovde izrod...
samo sam ja dobijala batine zbog govorenja istine! (mozda prechestog, ali chovek protiv sebe ne moze)
Majka me je tukla relativno chesto iz idiotskih razloga, chesto nisam bila kriva, ali nisam nikad mogla da pretjitim neke stvari.....
Otac par puta... kad ga bash izbacim iz takta....
Setjam da smo se neshto zestoko raspravljali i on me odari nekoliko puta, a ja ga onako cinichno pogledam u ochi i kazem : "I, shta si ovime postigao!? Nisi me ubedio da su u pravu!"
Nasmejem mu se u facu, okrenem se i odem.....

Bio je totalno porazen i vishe nije ni pokushavao da me tako ubedjuje u neshto.

Stvarno nisam bila problematichno dete i nisam pravila neke ispade.
Jedini moj greh je bio dugachak jezik.... A nikad nisam lagala shto je najzeshtje od svega.

I zato ne prashtam batine koje sam dobila. Nisam ih zasluzila!

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#13 (permalink))
**princess**
**CicaMaca**
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: danas 00:26
Godine: 19
Odgovor: Secate li se? - 30.06.2007, 12:00

mene nikad nisu tukli kao malu... oduvek sam se ponashala kao mala princeza

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#14 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 09:03
Godine: 31
Odgovor: Secate li se? - 10.07.2007, 19:46

Dobijala sam batine kao dete, ne neke strašne traumatične, ali ih je bilo. Zaboravila ih sve, znam da sam uvek pokušavala da pobegnem i da me je mama uvek sitzala (e taj osećaj pamtim, kada bi me uhvatila za ruku, a ja se pravila blesava kao ne znam što se mi tu vijamo), kao što rekoh, zaboravila ih sve.

Ono što nisam zaboravila jeste moj najdraži stric koji je bio momak kada sam ja bila klinče i koji je na meni isprobavao to koliki je šmeker bio sa onim čuvenim situacijama, "dođi da popričamo" i "hajde sada ti meni objasni što si to uradila, čim mi objasniš možeš da ideš"

I nisam zaboravila jedne batine koje sam dobila od devojčice iz komšiluka, igrale smo se kod mene u dvorištu, posvađale se, ona krenula kući, ja zatvorila kapiju za njom i počela da dobacujem, srimovala sam neku pesmicu u kojoj je bilo njeno ime i koja nije bila baš simpatična, tako ja pevala i stajala (po mom naivnom mišljenju na sigurnoj strani), ali komšinčica se mudro vratila par koraka unazad, dohvatila neki štap sa zemlje i tako me junački opaučila po prstima kojima sam se držala za famoznu kapiju da su mi ruke posle toga bridele nekoliko dana... Nisam više zezala drugu decu, nikada...

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#15 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 01:35
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Secate li se? - 12.07.2007, 20:01

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Nisam često dobijala batine, ali one koje sam dobila - pamtim... Jednom prilokom sam bila kod komšije (mog sadašnjeg kuma ) , koji je imao projektor... tako da smo gledali crtaće kada god nam se prohte... jedno veče sam preterala... ( ah ta '' pepeljuga '' ) i nisam htela da idem kući... tačnije rekla sam: '' neću '' .. te reči nije smelo da bude u mom rečniku ... kao i '' ne mogu '' ... posle istorijskog '' neću '' dobila sam takve batine - ili je to meni tada tako delovalo... da se orila cela zgrada, od mog vrištanja ...

Lakše sam podnosila batine nego prekorne poglede mojih roditelja...
pitaçu te neşto ali ne smeş da mi kazeş -neçu-

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#16 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Godine: 24
Odgovor: Secate li se? - 28.07.2007, 16:00

kad sam bio mali bio sam na vraga nasadjen pa su me moji mlavili kao vola u kupusu i to je ono cega se najvise sjecam
kao naj ruznija secanja a naj ljepsa su mi bila kada me je tetak odveo u disko sa nekih 6 godina pojma nisam imao ali sam bio u disku

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#17 (permalink))
TEODORA
Početnik
TEODORA će uskoro postati poznat član

Član od: 13.04.2007.
Poslednji login: 10.05.2008 17:37
Godine: 27
Odgovor: Secate li se? - 26.08.2007, 23:39

Bila sam dobro dete nikada nisam dobila batina..

staro
  (#18 (permalink))
Dejan B
Početnik
Dejan B je miljenik mnogih članovaDejan B je miljenik mnogih članovaDejan B je miljenik mnogih članovaDejan B je miljenik mnogih članovaDejan B je miljenik mnogih članovaDejan B je miljenik mnogih članova

Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: danas 07:40
Godine: 24
Odgovor: Secate li se? - 05.09.2007, 07:51

Ja sam bio veoma nestašan i batine su bile redovna stvar, ali je zanimljivo da je egzekutor (kao i u većini slučajeva ovde) bila mama, dok me tata nije nikada udario. Inače, najveće batine sam dobio kada je sin zene kod koje smo stanovali došao iz Nemačke kolima. Oni ušli u kuću, a mercedes se cakli u dvorištu. Ja kao svako dete radoznao i umetnički nastrojen, verovatno prvi i poslednji put, nalazim neki ekser i počinjem da crtam po automobilu. Utom izlazi moja majka, snima situaciju, uvlači me u kuću i tada počinje masakr . Pošto sam bio mali (oko 4-5 godina) nisam mogao da jače izgreben automobil, tako da se to skinulo dobrim ribanjem (iako je moja majka prvobitno ponudila pare za farbanje, ali su oni odbili).

staro
  (#19 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:28
Godine: 20
Odgovor: Secate li se? - 05.09.2007, 15:18

ajao sve varjace i drvene lenjire su na meni proveravali.. dok ne puknu
jednom sam kao dete od 8 godina pobegla iz skole jer mi je jedan decko iz visih razreda rekao da je pobegao iz skole pa da to uradim i ja..
dugo mi je trebalo.. odmah na sledecem casu, sat dete zna..
i pobegla direkt kuci
mama me je izbubeckala

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#20 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:00
Godine: 38
Odgovor: Secate li se? - 07.11.2007, 20:30

...bilo nas je mnogo klinaca u kraju...a nestasni nevidjeno...
...jedan dan...setimo se...uzmemo lepo novine,odradimo veliku nuzdu i sve to lepo zapakujemo u novine...stavimo ispred vrata stana,zapalimo i zazvonimo...kad gazda izadje,krene nogama da gasi vatru...
...dok nam nisu namestili "sacekusu"...tukao nas je ko je stigao...i cime je stigao...

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)