|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Secate li se? |
|
|
|
|
|
|
|
Pristupacan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Secate li se? -
28.07.2007, 16:00
kad sam bio mali bio sam na vraga nasadjen pa su me moji mlavili kao vola u kupusu i to je ono cega se najvise sjecam
kao naj ruznija secanja a naj ljepsa su mi bila kada me je tetak odveo u disko sa nekih 6 godina pojma nisam imao ali sam bio u disku |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: danas 07:40
Godine: 24
|
05.09.2007, 07:51
Ja sam bio veoma nestašan i batine su bile redovna stvar, ali je zanimljivo da je egzekutor (kao i u većini slučajeva ovde) bila mama, dok me tata nije nikada udario. Inače, najveće batine sam dobio kada je sin zene kod koje smo stanovali došao iz Nemačke kolima. Oni ušli u kuću, a mercedes se cakli u dvorištu. Ja kao svako dete radoznao i umetnički nastrojen, verovatno prvi i poslednji put, nalazim neki ekser i počinjem da crtam po automobilu. Utom izlazi moja majka, snima situaciju, uvlači me u kuću i tada počinje masakr
. Pošto sam bio mali (oko 4-5 godina) nisam mogao da jače izgreben automobil, tako da se to skinulo dobrim ribanjem (iako je moja majka prvobitno ponudila pare za farbanje, ali su oni odbili). |
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:28
Pol: Žensko
Godine: 20
|
05.09.2007, 15:18
ajao sve varjace i drvene lenjire su na meni proveravali.. dok ne puknu
![]() jednom sam kao dete od 8 godina pobegla iz skole jer mi je jedan decko iz visih razreda rekao da je pobegao iz skole pa da to uradim i ja..dugo mi je trebalo.. odmah na sledecem casu, sat dete zna.. i pobegla direkt kuci ![]() mama me je izbubeckala ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:00
Godine: 38
|
07.11.2007, 20:30
...bilo nas je mnogo klinaca u kraju...a nestasni nevidjeno...
![]() ...jedan dan...setimo se...uzmemo lepo novine,odradimo veliku nuzdu i sve to lepo zapakujemo u novine...stavimo ispred vrata stana,zapalimo i zazvonimo...kad gazda izadje,krene nogama da gasi vatru... ![]() ...dok nam nisu namestili "sacekusu"...tukao nas je ko je stigao...i cime je stigao... ![]()
|
|
|
|