VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali...

Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Omiljena igracka
staro
  (#1 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:37
Pol: Muško
Godine: 27
Omiljena igracka - 10.01.2007, 08:19

Koja vam je bila omiljena igracka u djetinjstvu i dal' je jos uvijek cuvate???

Ja sam obozavao jednog velikog bijelog medu koji je bio malcice veci nego ja sam . A medo je licio na sve drugo sem na medu kazu da sam vristao ko blesav dok nije kupljen. I tako jedne zime moj meda nestane bez traga a zima bi duga otegla se ko blesava. Kad dodje proljece moj medo se pojavi. Jadnicak je zaspao necijom greskom u dvoristu (kazu mojom al cisto sumljam ) uvece pao snijeg i pokrio ga. Na sta je tek tad licio, jadnik. Nije mu bilo spasa raspao se u milion paramparcadi

Bilo je tu jos mal kolekcija automobila medju kojima se izdvajao traktor

Da cujem vas

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Omiljena igracka
staro
  (#2 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: juče 20:49
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Omiljena igracka - 10.01.2007, 11:43

moja omiljena igracka je bila lutka koja hoda i prica....tad u to vreme je bila atrakcija

I DAN DANAS JE CUVAM...samo jadna vise ni ne peva ni ne hoda

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#3 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:18
Godine: 15
Odgovor: Omiljena igracka - 10.01.2007, 14:11

Super temica

Iako sam imao mali milion igracaka kao mawi, ipak su mi najdraza bila kolca na daljinsko upravljanja Jest' da mi je trebalo vremena da skontam sve komande na onom daljinskom sa onom gooolemom antenom, al' uspeo sam Kako je taj autic bio pandurski, voznja je bila neizbezna bez sirene, sto je dovelo do toga da ga vozim samo kad mi matorci nisu kuci

Al' ipak, nisam mogao da odolim izazovu, da ga provozam i kada su oni tu. To je medjutim bila tragicna greska Jedno vece su mi toliko zvocali zbog "pistanja" sirene, da sam u naletu besa izgazio jadna kolca

The end

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#4 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Odgovor: Omiljena igracka - 15.01.2007, 18:42

omiljena mi je bila lutka/beba koja je pripadala deci moje dadilje..znaci imala je sigurno 15-tak godina,bila je tad vec prilicno propala i zvala se Patatina
nije vredelo majci shto mi je kupila 2 nove bebe,koje i kmece i pishke i shta ja znam shta sve ne rade..ja sam htela samo Patatinu!
vratila sam je kad sam malo poodrasla i mojoj dadilji se rodila unuka
danas Patatina stoji kod dadilje u vitrini..jadna..ni ne lichi vise na lutku!

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#5 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 17:46
Godine: 26
Odgovor: Omiljena igracka - 16.01.2007, 15:33

Verovali ili ne nijedna mi nije bila omiljena.Imala sam tonu igracaka i sve su mi bile podjednako drage.Mada mi je malo i zao sto nemam sad neku otrcanu najdrazu lutku koja mi se smesi iz kutije na tavanu...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#6 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 24
Odgovor: Omiljena igracka - 16.01.2007, 15:37

Imala sma nekog malog plavog medu u zutim tregerkama...Ona mi je bio najdrazi dok sam bila jako mala...

Kad sma odrasla najvise sam volela klikere,autice i pracke...
Imala sam svu silu lutkica ali me nesto nisu zanimale...
Jos uvek imam omiljeni autic,pink sa pokretnim krvom,mislim da je buba

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#7 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
Odgovor: Omiljena igracka - 16.01.2007, 15:51

narandzasti autic na daljinsko upravljanje, sa vratima koje se otvaraju na gore...
prvo su se moji frapirali sto hocu autic, ali imala sam milijun lutki i bas sam htjela jedna malo veca kola da mogu u njih da strpam lutke, kao da ih vozam da idu u grad. ja sam bas zapjenila za autic, pa su moji skoknuli do trsta da mi ga kupe (doduse, bilo je blizu i tada se moglo). na zalost, autica vise nema.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#8 (permalink))
Nennad
Iskusni forumdžija
Nennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamant

Član od: 20.11.2006.
Poslednji login: 24.06.2008 20:30
Godine: 18
Odgovor: Omiljena igracka - 18.01.2007, 01:02

Od kada znam za sebe pa sve negde do sedme, osme godine igrao sam se sa lego kockama. Mogao sam sate i sate da provedem sklapajuci, brodove, avione, kuce, zamkove, traktore...
I danas ih imam ali malo sam mator za njih pa stoje u ormaru i cekaju sledecu generaciju klinaca...

...Pod mojom šapkom lavovi se baškare
u snu mi pleteš beli šal za maškare
sva se pobrka predja kad te obgrlim s' ledja
kao violončelo...

staro
  (#9 (permalink))
playgirl_ns_89
Početnik
playgirl_ns_89 će uskoro postati poznat član

Član od: 18.12.2006.
Poslednji login: 01.05.2007 21:52
Godine: 19
Odgovor: Omiljena igracka - 11.02.2007, 03:59

imala sam puno barbika ali mi je jedna bila omiljena.......ne znam ja sma bila bash ona prava devojchica koja se nije odvajala od barbika!
A ta moja omiljena je bila najrzunija od svih ali sam je najvishe volela i zvala se Aleksandra!

Vecheras cu dodati malo kremena na shtikle
i ostati kul, potpuno kul
Sve ima svoje
i vatra i led
u kap se spoje i chemer i med
sve ima svoje
pochetak i kraj
tame postoje da bi prizvale sjaj

staro
  (#10 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: juče 04:05
Odgovor: Omiljena igracka - 14.02.2007, 11:39

Pa ne znam, ja se nisam odvajala od lopte.
Imali smo veliki parking u ulici gde su skupljala sva deca iz kraja.
Nas 20-30 i ozezi... izmedju 2 vatre, odbojka, ivice, a posto su decaci bili u vecini, nije moglo da prodje bez turnira u fudbalu ili noznom tenisu.

Pa nije bilo srecnije od mene kad im zafali igrac, pa i mene ubace u igru.
Secam se da me je mama tada, kad izadje da me zove na veceru, zvala Ali Baba.
Komsinica jednom prokomentarisala da sam najgora od sve dece i da medju svim tim decacima izgledam kao Ali Baba i 40 razbojnika!

Dakle lopta-rulles!
Jes' da je cesto bilo polupanih prozora, a bogami i noseva, ali sve je to deo igre.

Odgovor