VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali...

Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Omiljena igracka
staro
  (#31 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: juče 09:58
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Omiljena igracka - 12.02.2008, 00:55

Bockalice male sarene.Sto sitnije tim bolje.

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
coolgirl
wild at heart
coolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat člancoolgirl je nadaleko poznat član

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 23:36
Odgovor: Omiljena igracka - 13.03.2008, 15:00

Ni za jednu igracku nisam bila posebno vezana..Bilo ih je nekoliko najdrazih,ali nijedna mi nije bila nesto posebno draga

*Što više sanjaš, više možeš napraviti..
*Tajna sreće je sloboda, a tajna slobode hrabrost

staro
  (#33 (permalink))
Pinky993
Iskusni forumdžija
Pinky993 će uskoro postati poznat članPinky993 će uskoro postati poznat član

Član od: 28.02.2008.
Poslednji login: danas 01:05
Godine: 14
Odgovor: Omiljena igracka - 19.03.2008, 21:22

Lutka,Pinkica.Zbog nje me zovu Pinky...Malo fali da joj padne glava sa vrata,ali ona se ne da...

staro
  (#34 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 12:46
Odgovor: Omiljena igracka - 20.03.2008, 13:11

Mislim da je očigledno... nemam skoro nijednu sliku bez velikog ili malog mede (primetite da stoji na papučama, na moje insistiranje, da ne bi bio bos ) i onog trećeg... čuda!

staro
  (#35 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: danas 12:23
Godine: 42
Odgovor: Omiljena igracka - 20.03.2008, 13:39

ne pamtim igracke....mislim da nisam bila vezana ni za jednu posebno....vidim da ni moj potomak nije vezan ni za sta....tak`i smo.....naopaki....
odrasla sam u kuci ispred koje se pruzao ogroman park i botanicka basta.....vazda smo bili napolju,izgrebani,cupavi i shtrokavi....igrali smo se ratnih igara....puzili preko poljanceta,skakali u guste redove shimshira,peli se po drvecu i gadjali neprijatelja kuglicama od zemlje nataknutim na prut od kiselog drveta..... i jeli migavce i zelene kajsije....a neretko i padali u koprive.......

divlja u srcu

staro
  (#36 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:01
Godine: 20
Odgovor: Omiljena igracka - 20.03.2008, 17:00

koliko se secam.. to je bila moja mladja sestra..
oduvek mi je sluzila kao dobor povod za igru..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#37 (permalink))
memento
nostromo
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: 23.06.2008 21:58
Pol: Muško
Odgovor: Omiljena igracka - 20.03.2008, 20:35

Ja sam malo zakasnio sa pronalazenjem omiljene igracke. Konacno sam je otkrio tek kao gimnazijalac. Medjutim, isplatilo se cekati je....

Ploviti se mora, voleti je poželjno...

staro
  (#38 (permalink))
bubasvaba
BeetleHeart
bubasvaba je uzor za ostalebubasvaba je uzor za ostalebubasvaba je uzor za ostalebubasvaba je uzor za ostalebubasvaba je uzor za ostalebubasvaba je uzor za ostalebubasvaba je uzor za ostalebubasvaba je uzor za ostalebubasvaba je uzor za ostale

Član od: 20.03.2008.
Poslednji login: juče 23:52
Godine: 32
Odgovor: Omiljena igracka - 21.03.2008, 20:24

volela sam puzzle... i sad ih volim...

staro
  (#39 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen član

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 13:04
Godine: 36
Odgovor: Omiljena igracka - 03.06.2008, 16:56

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
koliko se secam.. to je bila moja mladja sestra..
oduvek mi je sluzila kao dobor povod za igru..

A ja sam imala mlađeg brata kao glavnu igračku...
Pošto sam kao starija morala da ga čuvam i vodim sa sobom, on je jadničak morao da me sluša i radi sve što kažem i ja i moje drugarice (jedini je on bio mlađi brat!) - bio nam je pacijent, učenik, beba, nosač, Švaba (a mi partizanke), Indijanac (a mi kauboji) - ma divota jedna!
Još smo ga i zvali Bobi flips!!! A onda je porastao i pobegao sa svojim društvom i onda nismo imale koga da malo ''mučimo''...
Jadniče, kad se setim šta smo sve smišljale...

staro
  (#40 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:01
Godine: 20
Odgovor: Omiljena igracka - 04.06.2008, 00:25

eh.. pored sestre imam jos par..
jednog tigrica kojeg sam dobila kad sam bila jako mala, ne znam kada samo znam da od kad znam za sebe, znam i da imam njega i jos uvek je ceo, samo malo ofucan, ali zivi kod mene u sobi dosta dugo sam i spavala sa njim, dok nije postalo tesno u krevetu
a druga je lopta.. kao klinka sam vitlala non-stop za loptom, uvek bila igrac koji se zvao da igra i fudbal i kosarku (iako ni za jedno od ta dva nemam pojma ).. bila sam team player
a imala sam samo jednu loptu, koja je pukla posel kratkog vremena a posle sam bila sa ostalima gde god da je lopta
i inace.. kao klinka sam volela Barbike sve dok im nisam otfikarila kosu naskroz i nedugo posle toga, i moja kosa je rekla cao pa bila sam fancy Barby

krek, krek.. ne gudra..

Odgovor