|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Omiljena igracka |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:14
Pol: Žensko
Godine: 20
|
Odgovor: Omiljena igracka -
04.06.2008, 00:25
eh.. pored sestre
imam jos par.. jednog tigrica kojeg sam dobila kad sam bila jako mala, ne znam kada samo znam da od kad znam za sebe, znam i da imam njega i jos uvek je ceo, samo malo ofucan, ali zivi kod mene u sobi dosta dugo sam i spavala sa njim, dok nije postalo tesno u krevetu ![]() a druga je lopta.. kao klinka sam vitlala non-stop za loptom, uvek bila igrac koji se zvao da igra i fudbal i kosarku (iako ni za jedno od ta dva nemam pojma ).. bila sam team player a imala sam samo jednu loptu, koja je pukla posel kratkog vremena a posle sam bila sa ostalima gde god da je lopta ![]() i inace.. kao klinka sam volela Barbike sve dok im nisam otfikarila kosu naskroz i nedugo posle toga, i moja kosa je rekla cao pa bila sam fancy Barby ![]() ![]()
|
|
|
|