VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali...

Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Omiljena igracka
staro
  (#11 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 03.06.2008 23:11
Pol: Žensko
Odgovor: Omiljena igracka - 16.02.2007, 23:46

Imala sam puno raznih igracaka...Ali najdraza mi je bila lutka koja zatvara oci i vice "mama",imala je plavu dugu kosu i plavu haljinicu.I dan danas je imam samo sto je promenila frizuru u kratku i ima sarenu haljinicu.
Kad sam bila jako mala imala sam jednog zutog cupavog medu, bez koga nisam mogla da zaspim, mislim da se jos negde krije.

PS imam celu kolekciju lutaka jos dan danas,kad ih pogledam u kutiji vrate mi uspomenu na srecno detinjstvo

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
gerbes
Iskusni forumdžija
gerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan člangerbes je naprosto sjajan član

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: juče 13:10
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Omiljena igracka - 08.03.2007, 12:41

nunčake, tj. tada sam ih zvao nučake, i nije da se falim bio sam najbrži u ulici, a bile su divne, jedan stolar ih je pravio i to baš onako wow, lanac im je bio sa karabinom tako da sam mogao pola da dam drugu Cevari, ali to nikad nisam radio, nego sam mu pozajmljivo cele. 1976 mi ih je ukrao Gera cigan, dok smo Cevara i ja čačkali jednom konju, koji pasao pored bare, šjupack sa dugačkom trskom. Kasnije sam imao puno drugih nučaki, ali ni jedne kao one prve...

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

staro
  (#13 (permalink))
mrvacha
Brbljivica
mrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostale

Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: juče 16:26
Godine: 24
Odgovor: Omiljena igracka - 08.03.2007, 15:12

Meni je bio najdrazi paket malih autica, koje sam dobila od tate za rodjendan i barbika koju sam dobila kada sam izasla iz bolnice operisanih krajnika!
a voljela sam i svoje klikere.....

staro
  (#14 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 04.05.2008 13:25
Godine: 29
Odgovor: Omiljena igracka - 16.03.2007, 22:39

Imala sam dosta igračaka, a najomiljenija mi je lutka-beba, koju i dan danas imam ikao su mi je sestrini klinci malo išarali ipak... mnogo mi je draga

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

staro
  (#15 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 11.05.2008 20:17
Godine: 25
Odgovor: Omiljena igracka - 14.04.2007, 20:58

Barbike....
josh chuvam kutju za njih, i svu propratnu opremu

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#16 (permalink))
**princess**
**CicaMaca**
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 20:30
Godine: 19
Odgovor: Omiljena igracka - 27.04.2007, 14:04

plishana zivotinja koja je ili kengur ili mish ili medved, ili ipak meshavina svega toga... nekad je bio pink (sad je svetloroze boje) i odakle mu i ime- Pinkic.

secam se da se nikad nisam odvajala od njega, sve do nekog petog, shestog razreda osnovne shkole...
a jednom za vreme bombardovalja sam ga izgubila na putu od nasheg stana do kuce prijatelja u kojoj smo tad spavali, i da sam plakala kao luda pa se moj tata vracao da ga trazi... i sva sreca pa ga je nashao kako lezi ispred nashe zgrade...

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#17 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
Godine: 27
Odgovor: Omiljena igracka - 28.04.2007, 08:06

Crno Bela Panda Svugde Sam Je Vlacila Sa Sobom I Jedno Malo Jastuce

staro
  (#18 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 02:26
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Omiljena igracka - 28.04.2007, 08:13

ja nisam bio mali ... oma sam bio velik
lopta

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
imam i ja klima uredjaj

staro
  (#19 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 03:01
Godine: 31
Odgovor: Omiljena igracka - 28.04.2007, 19:31

Imala sam dve najdraže igračke, obe pokloni od mog strica, čoveka koga sam volela najviše na svetu (posle svojih roditelja), i koga već 10 godna nema samnom.

Jedna velika lutka, kada sam bila baš, baš mala bila je veća od mene, neverovatna stvar, kao moja drugarica, kroz te neke moje prve dane saznavanja i postajanja svesnom bilo čega, volela sam da je oblačim, šetam, vozim u kolicima za bebe, pošto sam ja bila velika tada . Ja sam se izdužavala, ona nažalost nije htela da poraste zajedno samnom, ali je njen značaj i snaga emocija, uspomene koje su sakupljene u tom dragom drugaru neprocenjiv.

Druga, igračka, kojoj sam se posvetila kada sam već bila veliko dete (4-5 god. ) bio je divan roze mercedes na daljinsko upravljanje. Svirao je neke divne melodije, neke ptičice i note su bile oslikane po njemu, sve moje je bio, moje samopouzdanje, moj status u društvu, moj lični auto, sve dok moj bata nije toliko porastao da je bio u stanju da se malo poigra sa istim i onesposobi ga za bilo kakvu dalju upotrebu... To stvarno jeste bio jedan od najtužnijih dana u mom životu!

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#20 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 03:01
Godine: 34
Odgovor: Omiljena igracka - 03.05.2007, 21:44

Sve moguće plišane igračke - naravno... voz... forumula 1 , sve što je moglo da se pokvari na bilo koji način...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor

<