VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali...

Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Drugar/ica iz vrtića
staro
  (#1 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Drugar/ica iz vrtića - 10.01.2007, 02:21

Da li ste imali najboljeg druga/drugaricu u vrtiću?

Koje su vam bile omiljene igre.

Da li ste i dalje u kontaktu?

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića
staro
  (#2 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: juče 15:05
Godine: 24
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 10.01.2007, 02:36

Joj gdje me nadje! Nazalost, nisam nisakim ostao u kontaktu, ali se dobro sjecam da sam uzivao u fudbalu, pentranju po onim mrezama od konopaca i skakanju na strunjace, pa sam se stalno penjao na "dzanarku", pa sam volio vaditi sa drugovima one "buba-klijesta" iz cvjetova... Znas one bube sto imaju kao klijesta na dupetu, uholaza, cini mi se, pa se praviti vazan pred curicama.
Uhhh, 'bem ti vrijeme, kako pichi...

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."

staro
  (#3 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 10.01.2007, 05:59

Ja se ne secam nicega samo znam da su mi pricali da sam stalno tukla decake

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#4 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Godine: 27
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 10.01.2007, 07:31

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Ja se ne secam nicega samo znam da su mi pricali da sam stalno tukla decake
joj znao sam da si opasnica

ja nisam isao u vrtic
vjecito su me cuvale i vucale sestre, bake, deke, tetke ...
nije ni cudo sto sam ovako razmazen

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#5 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 10.01.2007, 07:41

imala sam više drugarica i drugara
sa jednom sam bila posebno bliska
ali čudno,pred polazak u školu sam se preselila u drugo mesto
i već tada smo prekinuli svaki kontakt
čujem da završava medicinu u Švarcvaldu
sa njom je to bilo uobičajeno
ali imala sam drugaricu za nestašluke
bežale smo na našim biciklićima jedna kod druge
ja sam dobro prolazila,jer su moji znali da znam tako da zbrišem do konja,
ali je zato drugarica Martina večito fasovala od bake koja ju je čuvala

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#6 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:18
Godine: 15
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 10.01.2007, 14:24

Ah, vrtic

Rado bih se vratio u to doba lenstvovanja Ustvari, ko ne bi?

Da predjem na stvar. Gledao sam da se druzim sa svima, tako da ne mogu nikoga posebno da izdvojim. Da budem iskren, najvise sam se druzio sa onima koji su samnom pravili sranja Pravili smo svakakve gluposti, a ona koje se kristalno jasno secam jeste da smo pokusali da pobegnemo iz obdanista Uzeli smo najostrije igracke i nekoliko kocki ( ekser i cekic ) i u jednom zabacenom uglu poceli da pravimo rupu u zidu. Bese golema rupa I da nas jedna devojcura nije ocinkarila, uspeli bi da pobegnemo ( kasnije je doticna dobila po bulji )

Sa tom grupom sam i dan danas u kontaktu ( doduse slabom )

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#7 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 10.01.2007, 17:54

moj najbolji drug u vrtiću se zove šime (na žalost nismo u kontaktu, druženje je prestalo kad su se moji preselili, a ja sam te godine krenula u tkz. "malu školu" na sasvim petnaestom dijelu grada. inaće vrtić nam se zvao marženka žurga i do dana današnjega mi je nepoznato porijeklo tog neobičnog imena - ne znam da li su ga mijenjali). ja sam šimu šmeknula jer je bio malko divlji, nikad nije spavao, uvijek je dobijao packe, vječno je kopao nos i uvijek je jeo moj dio hrane, jer sam ja kao mala bila gadljiva na hranu i jela sporo kao puž. smjestili su nas da spavamo tako nekako da je on bio na jednom kraju prostorije, a ja na drugom, pa bi uvijek glasno šaptali kad bi drugi spavali (sad da me pitate o čemu smo se domunđavali, pojma nemam). vječito smo preskakali ogradu, ne da bi bježali, već samo zbog toga što je bilo zabranjeno, pentrali se po drveću, pikali loptu i njihali jedno drugo na ljuljački. onda je jednom đavo odnio šalu, bio me je toliko zaljuljao da sam pala sa ljuljačke, rasjekla glavu, hitne i ostale zezalice, ali na svu sreću sve se dobro završilo, a ja sam i dalje tvrdila da sam sama pala sa ljuljačke. eto, to je bila priča o malom šimi. šteta samo što je druženje trajalo godinu dana.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#8 (permalink))
Nennad
Iskusni forumdžija
Nennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamant

Član od: 20.11.2006.
Poslednji login: 24.06.2008 20:30
Godine: 18
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 18.01.2007, 01:38

Imao sam mnogo drugara i drugarica u vrticu...
Sa mnogima sam u kontaktu, sa nekima sam ishao u isti razred u osnovnoj.
Sada sam jako dobar sa drugaricom iz vrtica, idemo zajedno u razred, svaki dan zajedno putujemo, iako tokom osnovne skole nismo imali nikakav kontakt

...Pod mojom šapkom lavovi se baškare
u snu mi pleteš beli šal za maškare
sva se pobrka predja kad te obgrlim s' ledja
kao violončelo...

staro
  (#9 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 19:20
Godine: 26
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 19.01.2007, 15:12

Joj,ja sam u vrticu bila manja od makovog zrna tako da nikakva prijateljstva nisu dolazila u obzir,mada mi je sada zao zbog toga...Ne mari,nadoknadila sam to zestoko cim sam krenula u skolu!

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#10 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 11.05.2008 20:17
Godine: 25
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 15.04.2007, 04:46

najbolje drugarice su mi bile Suza i Sladja, bliznakinje....
vidimo se nekad kad odem kutji mada se ne druzimo kao ranije, odavno su nam se putevi razisli.

vaspitachica je bila nesudjena tashta mog oca pa je koristila svaku priliku da me shikanira i terorishe, zato joj danas ni dobar dan ne kazem. djubre matoro.
najvishe me kaznjavala tako shto me stabi da sedim sa dechacima

najvetja rivalka mi je bila neka Miljana, koju sam zvala "Bela Koza"....
Borba za prevlast.....
A bila je i poltron i tuzibaba i sve najgore ( potiche iz pordice policajaca pa onda i ne chude karakteristike)

Bila sam najlepshe dete u grupi i dobijala fotke besplatno

Mrzela sam cetvrtak jer nas tad terala da sabiramo brojeve ( shto sam ja nauchila mnooogo davno igrajutji tablitj)

iskreno, bilo mi je dosadno i bez veze.

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!