VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali...

Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Najdraže priče i bajke iz detinjstva
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:34
Pol: Žensko
Najdraže priče i bajke iz detinjstva - 17.04.2006, 04:55

da vidimo koje su vam bile najdraze bajke i price iz detinjstva.. koje ste price voleli da citate jovo nanovo i da vam nikad ne dosade?

sudeci po mojoj mami, ona je bila jako srecna kad sam sama pocela da citam, jerbo sam volela mnoge price.. rekla mi je da kad sam bila mala mala, ona uhvati neku knjigu da mi cita.. a kako sam bila od malih nogu nocna ptica, onda dugo nisam mogla da zaspem, pa bi se njoj prispavalo pa bi preskakala delove.. a ja bi rekla: 'majka preskochila si deo'

pocecu od moje omiljene Jezeve kucice zatim je tu Petar Pan i izgubljeni dechaci .. Ivica i Marica.. Uspavana lepotica.. Machak u cizmama.. Snezana i njenih sedam patuljaka.. sve Grimove i Andersonove bajke..
Konjic Grbonjic isto ima svoje mesto
Segrt Hlapic "Hlapic je bio malen kao lakat,veseo kao ptica,hrabar kao Kraljevic Marko,mudar kao knjiga,dobar kao sunce"

ma ima toliko prica koje sam volela.. i jos uvek ih volim da ne zelim da napisem sve.. ostavljam i vama da nadopishete svoje omiljene

pokusavam da se setim imena sedam patuljaka.. uz malu pomoc ostale dece, setili smo se Uche, Ljutka, Stidljivka i Smesljivka.. molim ostalu decu da napnu sive vijuge i da se prisjete ostalih

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najdraže priče i bajke iz detinjstva
staro
  (#2 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Odgovor: Najdraže priče i bajke iz detinjstva - 17.04.2006, 05:23

sad sam se svaceg neceg setila .. nesto mi secanja naviru

U jednoj zemlji ko zna gdje.. u neko vrijeme ko zna kad.. bijase pcela malena.. o njoj se prica jos i sad.. ja mislim da se mala pcela zvala Maja.. mala, bistra, hitra pcela Maja.. mala pcela sto kroz cvijet sva u cucu gleda svijet.. i danas opet cemo sresti malu Maju.. malu, bistru, hitru pcelu Maju... Majaaaaa, Majaaaaa, Majaaaaa.. za nas pricaj zivot svoj.

i pevushim melodiju ..

staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: 11.10.2008 10:20
Godine: 33
Odgovor: Najdraže priče i bajke iz detinjstva - 17.04.2006, 05:30

Ehhhhhh, kad se samo setim koliko sam suza prolila zbog "Devojcice sa sibicama", evo i sad bih mogla 'ladno zaplakati. A specijalno zato sto sam jako bila vezana za moju baku, i uvek sam nekako tu pricu povezivala sa nas dve, ne znam zasto, i uvek sam strepela da joj se nesto ne desi. A kada mi mama procita kraj, tu nastaje hejsel, e tad placem, ma urlam. Devojcica umire, a ja sa njom. I onda ona odbija da mi sledeci put cita jer to tako tragicno dozivljavam, a ja je teram i obecam da necu da placem, a nema sanse.

Konjic Grbonjic i ruske bajke su nesto specijalno. Petar Pan, takodje, omiljeni lik, ali sam volela i Tajger Lili (ipak je bila indijanka), Krcko Orascic, Ruzno Pace i Mala sirena... eto njih sam se bas prvo setila, a ima ih jos....

... a da me ubijes ne znam imena ostalih patuljaka, znam samo ove kojih smo se zajedno setili...

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Najdraže priče i bajke iz detinjstva - 18.04.2006, 03:54

Setila sam se još jednog patuljka! Pospanko!

staro
  (#5 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Najdraže priče i bajke iz detinjstva - 18.04.2006, 06:45

sjecam se kad je jednog dana otac dosao kuci i donio mi citav komlpet bajki tj slikovnica
omiljeni mi je bio Macak u cizmama, hrabri mali macak i njegov gospodar Markiz od Karabasa kako ga je on nazvao
onda Tri praseta i zli vuk , ja puvacu i duvacu i oduvacu ti kucu ...
ma bila je vesela druzin jako sarolika: pinokio, palcica, zlatokosa, pepeljuga, trnoruzica, crvenkapa

a i ja bih se redovno rastuzio dok bi mi citali "Djevojcicu sa sibicama"

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#6 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~

Odgovor: Najdraže priče i bajke iz detinjstva - 18.04.2006, 17:28

setila sam se Vuka i sedam kozlica

staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Najdraže priče i bajke iz detinjstva - 18.04.2006, 17:38

Citat:
Mali skakavac kaže:
setila sam se Vuka i sedam kozlica
Deda je imao dve priče koje nam je pričao pred spavanje. Vuk i 7 jarića i Tačno u podne, kaubojski film ( koji lik ). Ovako je to išlo otprilike, u interpretaciji by my deda (glas o'ma prebaci u ženski)

Jarići kozlići, otvor'te mi vrata
u šumi sam bila, vodice pila
travice pasla
puna sam mleka, pa teče k'o reka
niz nožicu, u travicu...

staro
  (#8 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Najdraže priče i bajke iz detinjstva - 05.05.2006, 11:38

pcelica maja, defintivno. a jos kad se sjetim onoga mog albuma i slicice koje sam ljepila...

staro
  (#9 (permalink))
Mater Vetru
Botino blago
Mater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostaleMater Vetru je uzor za ostale

Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Godine: 32
Odgovor: Najdraže priče i bajke iz detinjstva - 05.05.2006, 18:36

E, a bio je neki ciklus slikovnica sa glavnom junakinjom Majom, tipa:"Maja u školi", "Maja na skijanju", "Maja mala mama". Sigurno se sećate. Elem, Maja je bila žena na sve spremna-sugestivno do bola.

staro
  (#10 (permalink))
kerestes
Novi član
kerestes je na dobrom putu

Član od: 09.05.2006.
Poslednji login: 17.06.2007 17:22
Godine: 41
Odgovor: Najdraže priče i bajke iz detinjstva - 09.05.2006, 01:03