VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Kad sam bio mali...

Kad sam bio mali... Uši su mi teglili u šali, biti mali sad mi mnogo fali...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića
staro
  (#11 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Pol: Žensko
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 09.02.2008, 03:50

joooo' vrtic ja sam ishla svega godinu dana u vrtic, i to onu godinu pred upis u prvi razred.. do tad me chuvala teta Mica iz ulice, koja je chuvala nas chopor.. to je bila prednost jer smo uvek lunjali ulicom (uauuu, to je bio izlet i po ) igrali se u parku celi dan.. itd.. da ne pricham o tome, jer bi se moglo pretvori u roman..
ta godina dana u vrticu mi je bash ostala u magli, ne znam zashto.. znam da nisam bash neshto bila ljubitelj tog vrtica.. ne secam se ni kako se zvao chak se ni ne secam shta sam imala na svojim vratima od ormarica (svako je bio ili cvet ili zhivotinja) a bash sam mislila da bi tako neshto trebala da upamtim no, secam se moje prve simpatije.. dodushe secam se imena Hrvoje se zvao.. ali nemam blagog pojma kako je to dete izgledalo znam da smo se igrali skupa u jednom coshku, u kojem su uvek bile nabacane igrachke.. ali to je sve shto mi je ostalo u secanju o njemu

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 22:03
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 21.05.2008, 16:49

...ocigledno je...da sam trebao vise da ga bijem dok smo bili deca...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#13 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen članSokica je savršen član

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 23:01
Godine: 36
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 21.05.2008, 19:27

Imala sam baš mnogo drugarica i drugara u vrtiću koje pamtim i sa kojima sam išla i u osnovnu školu.Sa jednom Branom se nisam igrala jer je bila veća za glavu od mene i za nju sam bila nevidljiva mrva.Ali,naše mame su se družile,pa su one sve dogovorile da mi budemo cimerke kada smo došle u Novi Sad da studiramo...i super smo se družili...Onda je ona jednom priznala da me nije smatrala i doživljavala takvom osobom sa kojom bi se mogla družiti,ali eto,slučaj je hteo da promeni mišljenje...
Danas ona živi u našem rodnom gradu,a ja u Novom Sadu,ali smo ostale u kontaktu i kad odem kući nađemo se i lepo ispričamo...
Ostalima pamtim imena i poneki lik,ali ne znam baš ništa o njima...ali one lepe bezbrižne dane pamtim...

staro
  (#14 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 00:38
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 21.05.2008, 19:41

naravno da smo u kontaktu ...
čak šta više vidjam ih dosta po gradu i kafenišemo...
a igrali smo šta drugo nego fudbal i tako ceo život

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Zene dodjite na ustanak !

staro
  (#15 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: juče 23:02
Odgovor: Drugar/ica iz vrtića - 22.05.2008, 20:03

Već duže pokušavam da zaobiđem ovu temu, ali eto...Nekako uvek stignem ovamo... Moja drugarica iz vrtića... Uh, kada samo pokušam da prebrojim godine koje nas od tog perioda dele, zavrti mi se u glavi... Sećam se ogromnih dimenzija naše radne sobe, proslava rođendana, dana "dežurstava", vaspitačice Soke i njenih nezaboravnih toplih dlanova i uvek prisutnog osmeha... S. i ja smo se večito prepirale oko toga koju od nas dve je više puta pomazila ili pogledala u toku dana... Pa sve one dečje gluposti prilikom povratka iz vrtića, kada smo zaustavljale ljude na ulici da bi ih pitale da li je pravilnije da se kaže Indijac ili Indus ili gde se tačno nalazi ulica u kojoj smo obe živele... U osnovnoj školi smo se našle u istom razredu, čak i u istoj klupi... U osmom smo se podžavrljale oko gluposti (čitaj: dečka) i ćutaleeee... Celo leto... Onda se našle na prijemnom ispitu za srednju školu i bile srećne, presrećne što smo se ponovo našle... Možda sam je tek tada zaista dobro upoznala... Možda sam njeno biće tek tada uspela da shvatim... Svu njenu nežnost, ljudskost, veličinu njenog srca... Stigosmo i do fakulteta, opet zajedno, čvrsto ubeđene kako ćemo promeniti svet... O, te radosti kada se zaposlila... Morala sam da odem da vidim taj poseban razred koji je vodila, da mi predstavi svakog svog anđelka i o svakom da kažepo nešto lepo... Znam da sve ovo zvuči pomalo patetično, ali pišem bez preterivanja, zaista je bila takva... Svu sebe je dala toj deci jer svoju nije mogla da ima... Nije klonula duhom ni kada se razbolela... Valjda je tako nasmejana i puna optimizma i otišla... Moja S...

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen