|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Životinjsko carstvo Kutak za ljubitelje životinja |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Steve Irwin, Crocodile hunter, umro |
|
Odgovor: Steve Irwin, Crocodile hunter, umro |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 07:56
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Steve Irwin, Crocodile hunter, umro -
06.09.2006, 18:10
E to ti ne bih znao reci, al' mislim da jeste. Danas je ispicala kako je dosal u Australiju ko svaki "nevini" Americki turist i bila uhvacena od strane lovca na krokodile. A Stivi je na to dodao da mu je to do sada bio najtezi zadatak
![]() A medeni mejsec su proveli upravo jureci nekog krokodila, koji je bio nesto bolestan i kog su pokusavali da izlijece ![]() |
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Steve Irwin, Crocodile hunter, umro -
06.09.2006, 18:17
Ma kul je Stivi bio skroz, samo je imao (za moj ukus) iritirajuću facu. A sećam se jedne emisije, gde sam mislio da će biti gotov, kada je zaronio u neku baruštinu, toliko mutnu i nije ga bilo jedno 30 sekundi i onda je izašao, ne sa krokodilom, nego sa dinosaurusom.
![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|