|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Istorija Vratimo se hodnicima vremena i oživimo vladare, vojskovođe, bitke, civilizacije... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Menjanje istorije |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: juče 09:24
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Menjanje istorije -
09.10.2007, 15:41
Što se tiče istorije sveta, ja bih naučio američke starosedeoce kako da se ophode prema doseljenicima iz Evrope, i da im odmah daju do znanja ko je tu domaćin a ko je gost, jer ono što su im učinili "civilizovani" Evropljani spada među najgnusnije događaje u istoriji.
Kada se radi o istoriji Srbije, onda bih svratio do dvora cara Dušana, upozorio bih ga na njegovu ranu smrt i posavetovao ga da pronađe vladara koji bi mogao da se nosi sa (ne)prilikama koje će nastupiti posle njegove smrti, ili da Uroša nauči kako se vodi jedno carstvo, i da ne dozvoli da mu sitni vladari zarad svojih interesa raskomadaju carstvo koje su njegovi prethodnici na tronu sa mukom stvarali. |
|
|
|
|
|
I'm the invisibleman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: danas 09:57
Godine: 30
|
10.10.2007, 08:16
Ne bih ništa menjao.
Samo bi iskoristio priliku da svojim okom vidim šta se u nekim momentima zaista desilo. Mislim da bi knezu Lazaru, pre nego što će mu odseći glavu, izlupao šamare zato što je dočekao Otomansku vojsku na otvorenom polju a nije ih sačekao npr u Grdaličkoj klisuri. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.06.2007.
Poslednji login: 23.03.2008 15:58
|
17.10.2007, 21:27
Вратио бих се 15. октобар 2007. и зауставио убиство Проеског.
Не могу да верујем да се ово десило, душа ме боли.
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 02.12.2007 00:10
Pol: Žensko
Godine: 25
|
23.11.2007, 00:35
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 13:31
|
23.11.2007, 19:10
Mislim da istorija statisticki konvergira, tj, mozemo uneti bilo koji slucajni dogadjaj, menjamo samo trenutna stanja i uloge pobedjnika i porazenih.
Sto se tice covecanstva svi ti mikrodogadjaji statisticki teze istom ishodu. i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.01.2008.
Poslednji login: 22.07.2008 07:29
Godine: 36
|
09.02.2008, 22:15
Sprecio bi Gavrilo Principa di izvrsi atentat u Sarajevu,nebi doslo do 1svetskog rata,nebismo izgubili vise od pola teritorije,u Nemackoj nebi doslo do ekonomske krize koja je dovela naciste na vlast,(hitler bi ostao u Becu da moluje)nebi se dogodio 2 svetski rat, nebi se rodila SFRJ, nebi bilo bratoubilackog rata u 90-im godinama svi zajedno bi stvarali bolji zivot u staroj Europi.Izvinite sad sam se probudio i vidim kakvu sam utopiu sanjao....
![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|