|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Istorija Vratimo se hodnicima vremena i oživimo vladare, vojskovođe, bitke, civilizacije... |
| Prikaz rezultata glasanja: Da li je Tito pozitivna ili negativna istorijska ličnost? | |||
| pozitivna |
|
39 | 45.35% |
| negativna |
|
36 | 41.86% |
| nemam mišljenje o njemu |
|
11 | 12.79% |
| Učesnika ankete do sada: 86. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Josip Broz Tito - pozitivna ili negativna istorijska ličnost? |
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: juče 13:34
Pol: Muško
|
Odgovor: Josip Broz Tito - pozitivna ili negativna istorijska ličnost? -
04.01.2008, 23:37
Шта с Дукљом?
Citat:
Нема ништа банално у бављењу историјом или интересовању за историју. Бављење историјом није само интересовање за своје претке. Тито и Александар нису утицали само на животе својих потомака, већ целог региона, милиона људи. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:59
Godine: 44
|
05.01.2008, 00:13
Jesi ti to dobio posao kao lektor ili kako se to kaze vec ? Treba da castis...
Pa nisam ti ja istorijska licnost da bi se sa mnom bavio[/b]... Kakve veze ima moja nepismenost sa Titom ??!! Idi malo izgoogluj,pa ako grese knjizevnici koji pisu knjizevnim jezikom onda gresim i ja,usput se raspitaj i za Duklju ako vec prvi put cujes za istu...!!!! Ako me niko do sada nije naucio da ne budem banalan tesko da si ti taj koji ces uspeti,ali omasio si temu ovde sa mnom,pominjes Tita i Aleksandra,a nije ti to bio cilj... A ja tebi ne branim da svoje vreme trosis na proucavanje istorije da bi ti verovatno bilo lepse u zivotu,mada ja mislim da je sex delotvorniji,pa savetujem sex pre nego Tita i Aleksandra ili mene... Postacu paranoican kolega... Nisi valjda resio i ti u fan klub da mi udjes ?! ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
05.01.2008, 13:40
Citat:
Нема разлога да се толико бавиш ситном добронамерном исправком. Наравно да сам чуо за Дукљу, тамо негде у петом основне први пут, ако не и раније. Питао сам шта желиш да кажеш помињањем Дукље. Секс пре историје... свашта. Секс је прецењен, није и не може да буде ни одговор на све ни замена за све. А фан клуб... нисам у току. ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:59
Godine: 44
|
05.01.2008, 14:34
Citat:
Kolektor je glavna gradska kanalizaciona cev,a ti opet na svoju ruku,a na moju stetu prepravljas vokabular naseg jezika ?! Proveri ti to opet... Kada te vec pamcenje sluzi toliko dobro onda se seti sta je starije: Srbija ili Duklja ? Sex podmladjuje,citaj danas u Press-u,zbog njega je Tito poziveo koliko vec jeste,a ako su ti Tito,Aleksandar i nesto sto samo mozes da citas u udzbenicima i arhivima najvazniji u zivotu onda se nemoj zaokupljati i pravopisom koji usput nije isto sto i gramatika,a to sto je tebi dobronamerno meni je isto kao da si mi rekao da nisam magarac vec konj,pa ne treba da se uzbudjujem... ![]() ...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
|
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
|
05.01.2008, 19:14
Citat:
Citat:
Ово с колектором је био цитат из једног уметничког дела, Жикине династије. Citat:
Citat:
...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
||||
|
|
|
|
|
Monsieur Da
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: danas 09:28
Godine: 41
|
05.01.2008, 19:19
Negativna...
Zato sto sam na dan njegove smrti dobio ogromnu samarcinu od direktora skole... |
|
|
|