VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Istorija

Istorija Vratimo se hodnicima vremena i oživimo vladare, vojskovođe, bitke, civilizacije...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Menjanje istorije
staro
  (#1 (permalink))
Schnappi
Novi član
Schnappi je na dobrom putu

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 03.06.2006 04:17
Pol: Muško
Menjanje istorije - 29.05.2006, 09:49

Da malo mastamo...

Recimo, postoji vremeplov, a vi imate jednu mogucnost da se vratite u odredjeni istorijski period i promenite tok desavanja.

Npr. da se vratite u 1389. godinu, dana 27. juna uvece i poklonite srpskih borcima 20.000 kalasnjikova.

To je bio samo primer.

Sta vam se to u istoriji nije svidelo i sta biste promenili da mozete.

Das kleine Krokodil

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Menjanje istorije
staro
  (#2 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 19:34
Godine: 27
Odgovor: Menjanje istorije - 07.06.2006, 17:36

-U I S. ratu Srbija je bila jedina koja je vodila operacije u ovom delu Evrope. Francuska u rovovima na zapadu, Engleska joj pomagala i drzala morske komunikacije, a Srbija sama na istoku. Amerikanci, stari pragmaticari, Englezi vec tada potpali pod njihov uticaj, Francuzi nista protiv, nudili su Srbiji velike teritorije, do tada pod Austo-Ugarskom i Turskom vlascu koje smo trebali da delimo sa Italijom, koja se vrlo vesto cenjkala sa svojim opredeljivanjem kojoj strani da pristupi. To bi otprilike (cirka) bilo: pola Makedonije, pola Albanije, pola Dalmacije, off corse Vojvodina. Kralj je mislio drugacije, a Srbi su ga slusali. Vrlo bitan momenat.

staro
  (#3 (permalink))
Muckota
Početnik
Muckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat članMuckota će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 03.10.2007 20:36
Pol: Žensko
Odgovor: Menjanje istorije - 07.06.2006, 23:17

Citat:
Schnappi kaže:
Recimo, postoji vremeplov, a vi imate jednu mogucnost da se vratite u odredjeni istorijski period i promenite tok desavanja.
Ja bih skupljala pare citavo detinjstvo, pa bi ih onda stavila u Dafininu banku i izvukla pet minuta pre zvona... Pa bih onda sav taj novac dala nekome da izvrsi atentat na Slobodana Milosevica... i mislim da me ni najmanje ne bi pekla savest, jer bih spasila mnoge zivote... a i promenila bih istoriju svakako... Samo, nisam sigurna da li bi se u medjuvremenu pojavio neki novi Sloba, a ja ostala bez dzeparca

staro
  (#4 (permalink))
Zlatni mis
Početnik
Zlatni mis

Član od: 07.08.2006.
Poslednji login: 19.08.2006 12:48
Odgovor: Menjanje istorije - 15.08.2006, 17:57

Citat:
Muckota kaže:
Ja bih skupljala pare citavo detinjstvo, pa bi ih onda stavila u Dafininu banku i izvukla pet minuta pre zvona... Pa bih onda sav taj novac dala nekome da izvrsi atentat na Slobodana Milosevica... i mislim da me ni najmanje ne bi pekla savest, jer bih spasila mnoge zivote... a i promenila bih istoriju svakako... Samo, nisam sigurna da li bi se u medjuvremenu pojavio neki novi Sloba, a ja ostala bez dzeparca
I posle Slobe - Sloba!

staro
  (#5 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Godine: 42
Odgovor: Menjanje istorije - 15.08.2006, 19:17

Citat:
Pomućkani Lončići kaže:
... Pa bih onda sav taj novac dala nekome da izvrsi atentat na Slobodana Milosevica... i mislim da me ni najmanje ne bi pekla savest, jer bih spasila mnoge zivote...
Ne osećaš li u svojim rečima blagi prizvuk makijavelističkog "cilja koji opravdava sredstvo"? Ne mogu da verujem da zaista veruješ da bi atentat na pokojnog Klempa u vreme usranih 90-tih zaista rešio stvar!? A i ne dopada mi se što, na ovaj način, nesvesno podilaziš srbomrscima svih boja, kojih odnedavno ima i ovde, puška ih ub'la i dabogda jednog dana svi oni zajedno stali pod jedan maslačak i to bez da se guraju!

A sad malo u vezi teme.
Da imam vremeplov, vratio bih se u vreme Hristovog raspeća i spasio ga Golgote, čisto da vidim šta bi se kasnije dešavalo, na koji bi se način Sin Božiji uspeo na Nebo, da li bi mu Marija Magdalena rodila dete i kako bi u tom slučaju izgledao likovni opus Leonarda da Vinčija.

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

staro
  (#6 (permalink))
Shooter_64
Novi član
Shooter_64 će uskoro postati poznat članShooter_64 će uskoro postati poznat član

Član od: 15.08.2006.
Poslednji login: 20.10.2006 02:57
Godine: 44
Odgovor: Menjanje istorije - 15.08.2006, 22:42

Eh, da mogu da promijenim istoriju...

Sjeo bih u auto i pregazio svoju sadašnju ženu u trenutku kad je išla na prvi sastanak sa mnom

Ostalo je lakše...

Poruku je izmenio Shooter_64, 15.08.2006 u 22:53.

staro
  (#7 (permalink))
Sanja
Početnik
Sanja će uskoro postati poznat član

Član od: 18.08.2006.
Poslednji login: 21.09.2007 23:34
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Menjanje istorije - 27.02.2007, 04:36

U korenu bih sasekla pojavu turbo folka.

staro
  (#8 (permalink))
gerbes
GJO
gerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostalegerbes je uzor za ostale

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: juče 12:43
Godine: 38
Odgovor: Menjanje istorije - 27.02.2007, 14:16

...mislim da bih postao plastični hirurg i od Mire Marković napravio ženu zbog koje muškarac postaje pesnik...

Moj ego piše čekove koje moje telo ne može da unovči

staro
  (#9 (permalink))
sumar76
Novi član
sumar76 je na dobrom putu

Član od: 31.10.2006.
Poslednji login: 22.04.2008 13:38
Godine: 32
Odgovor: Menjanje istorije - 19.04.2007, 00:14

Dan dva pre izvlacenja lota

staro
  (#10 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2008 19:54
Godine: 35
Odgovor: Menjanje istorije - 03.05.2007, 19:12

udesio bi da na balkanu ne bude ratova...kako?pojma nemam,pomirio bi posvadjana plemena....na neki nacin.

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen