|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Igre Gamming zone |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koju igru trenutno igrate? |
|
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Koju igru trenutno igrate? -
19.08.2007, 23:54
E'o, 'vako...
Kad imam vremena, a i volje, volim da se poigram sa sledetjim igricama: - 18 Wheels Of Steel: Pedal To The Metal (vozhnja kamiJona, onako... prilichno lepo uradjena, nije zahtevna, a ume da opusti choveka... Plus, terash kamion :D) - Knight Online (Slichno WoW-u, samo shto mislim da su neki bugari radili, ili ko vetj... Prilichno lepo uradjena, zanimljivija od Metin 2, ko voli ovakve igre, naravno) - Metin 2 (koji polako pada u zaborav, a mesto mu je oteo Knight Online) - Trukz (browser igrica, gde isto se kao vozi kamion, kad imate da ubijete 10ak minuta, zgodna igrica... Inache, nishta posebno) - Battle Knight (isto browser based igra, koju ni sam ne znam zashto i dalje igram, jer je nadmotj igracha koji platjaju, nenormalna, i mi sirotinja, nemamo shanse za bilo shta) - Nation States (browser based, u uliozi ste predsednika drzhave.. Monotona, kao i sama tema, ali dobro dodje za ubijanje par minuta dnevno...) Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|