|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Igre Gamming zone |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Stare igre koje ste voleli da igrate |
|
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate |
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate -
12.07.2007, 17:44
Citat:
Avanture su mi bile omiljene. I to baš Space Quest 1, 2, 3, 4, 5... Onda Monkey Island, pa Full Throttle, pa Broken Sword... Dobro, ove nisu baš toliko matore. Citat:
Ali moraš prvo da prekopiraš sa diskete na hard u isti direktorijum.Citat:
Ma plaćam ja porez, ali čim dovezem nekoliko tura, ovaj zlikovac mi pruža prsten da mu ljubim. A ja više volim da igram "poznate terene". Nekako mi je to bio veći trip. Baš se unesem u igru. Mada, sasvim razumem i kada ideš na random mapu. Ono, istražuješ nepoznato. Ali me je neriviralo kod random mape što se nekad desi da ti pored šume i livade bude led. Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|||
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 12:57
|
12.07.2007, 17:59
Citat:
arj x -vva, ако ме сећање није издало, убациш једну, па кад отпакује убациш другу дискету... итд Citat:
Па сад, мало нелогичност на рандом мапама се дешава, а леда углавном нема осим на 2-3 коцке од северног и јужног краја мапе, некад су спојене са тундром, или boreal forestom , али то је зато што те коцке предствљају велику територију у стварном животу ![]() Подсетих се на још две, Сид Мејерс Рејлроуд и Пиратес... ух, како ме нервирају игре у којима ти новац стално клизи из руку или где ти се стално смањује број чланова посаде... |
||
|
|
|
|
|
White Eagle
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
12.07.2007, 18:13
Citat:
Citat:
A i sve simulacije u vezi vozova su sjajne. Poslednja koju sam igrao je Railroad Tycoon 3.Kada smo kod tajkuna, Transport Tycoon je zakon. Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
||
|
|
|