|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Igre Gamming zone |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.05.2007.
Poslednji login: 13.06.2008 22:59
Pol: Muško
|
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate -
31.07.2007, 10:16
Citat:
![]() било је разноразних команди за отварање АРЈ jedne za drugom, ја сам колико се сећам користио нешто овако: arj -a -va |
|
|
|
|
|
|
Boško
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: juče 22:52
Godine: 31
|
02.08.2007, 23:02
Davno to biješe, ali sjećam se da sam se mLogo palio na Ghosts n' Goblins na C64. Fijuuuuuuuuuu... pa to bi negdje poslije olimpijade u Sarajevu, ko će ga znati
. Bio sam mlad i Lep tada . Onda sam prešao na Amigu pa smo onda pičili danonoćno Shadow of the beast. Bijaše to krajem 80-tih, mLogo jebitačnu grafiku imala za to doba. Pa bilo je tu onda kamara drugih igara kao npr. It came from the desert od Sierra-e. Kakva je to avantura bila sunce ti .ebem, evo sam se uzbudio na samu pomisao . Imala je sve, od avanture, pucnjave, vožnje auta, aviona, pričanja sa likovima, ma nema šta nije bilo. Sve sijerine igre su bile strava Ghosts n' Goblins ![]() Shadow of the beast ![]() It came from the desert ![]() Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 31.10.2007.
Poslednji login: 17.11.2007 21:26
Godine: 30
|
07.11.2007, 10:35
Bese Panzer General isao na 7 disketa, kad ono na sestoj error. To je igra pored Civ keca i dvojke i Koloniozacije koja je samnom provela pet meseci u vojsci (sto znaci na svakom nivou tezine odigrane kampanje, na svakom nivou tezine odigrani scenariji kao saveznik, sa fog of war, bez fog of war itd.). Lepo je setiti se starih.
|
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
|
07.11.2007, 11:04
Eh... Dobre stare igrice... Kad se setim shta sam sve igrao, na C64, pa onda kod brata, na 486, kad je to bio izuzetno redak rachunar kod nas... Pa na svojoj prvoj bebici - 286...
Civilisation 1, Colonisation, Utopia, the Digg... Kod druga Settlerse na Amigi... Need For Speed... Ma ne mogu vishe ni da se setim svega... Transarctica... Anyways, za sve koji vole ove stare igre, ima jedan sajt, gde se savrsheno legalno, mogu skinuti neke od ovih igara, jer im je copyright istekao, ili su pushene u public domain... Autori ove igrice zovu Abandonware, tj. napushtene igre... Sajt je Abandonia http://www.abandonia.com/, i skinuo sam dosta igrica, i poigrao ih... Ima i uputstvo kako da pokrenete neke od starijih igrica pod Windows-om, ako rade prvishe brzo, ili neshto slichno... Sa svim dodatnim alatima koji su neophodni... Shto bi rekli, a must see... Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
Onaj Koji Je Puk'o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 04:20
Godine: 30
|
05.04.2008, 16:08
Evo 'vako:
ZX Spectrum: Tu sam bio jako maJi pa sam retko dolazio na red za igranje igrica (imam starijeg brata ) ![]() Međutim, kada bih dospeo za komp - igralo se: Match Day II, Barbarian, Turbo Esprit, Skool Daze (da, da tako se zvala ), Head over hills, Jack the Nipper....C64:Track Suit Manager, Elite, Emlyn Hughes International Soccer, F.O.T.Y II, Pirates... PC: od jako starih igrica : Lakers vs Celtics, North & South, The Manager. Od starijih igrica: Panzer General II, Heroes of Might and Magic II (naravno i neprevaziđenu III), Championship Manager 2 (današnji Football Manager), C&C: Red Alert, Carmageddon, Diablo I (kasnije i neprevaziđenu II)... ![]() ![]() ![]() Ovo je sve ovako "iz glave"..... sigruno sam još dosta igrica zaboravio ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|