VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Igre

Igre Gamming zone

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate
staro
  (#11 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 00:41
Pol: Muško
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate - 14.07.2007, 21:20

Поред свега, мени Цивилизација 3 није могла да се мери са Колонизацијом... јер, становници су чисто сличице у менију за град... јединица се прави посебно, постоји ту као нека мобилизација... али у Колонизацији - становник је становник. Може све да ради, можеш да га употребиш на сто начина, више њих ради више функција истовремено...
Оно чега су се коначно сетили у Цив 3 су границе - лудио сам од непријатељских сила који ти пошаљу лепо војску и утврде је поред твог града/колоније. И не можеш ни земљу да ореш људски а да не заратиш... а за рат ниси спреман... и онда храни сина и шаљи на војску, е онда кад им се на*ебем кеве...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:15
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate - 14.07.2007, 21:21

Citat:
SilentBob kaže: Pogledaj poruku
Definitivno 'Civilisation 1' . Secam se i kad sam se prvi put sreo sa njom (1993-ce ako me pamcenje sluzhi). To chudo je doshlo na celih 6 flopy-ja. Instalirao sam je na komp koji sam imao na poslu (Apple Mac LC II) koji je u to vreme bio zverina od mashine. Ubijao sam se od igranje (ali ne na ushtrb posla ) Bilo kako bilo, kada je taj komp pregazilo vreme, i kada ga je firma rashodovala, kupio sam ga za parche 'leba, i imam ga i dan-danas, potpuno ispravnog sa Civilizacijom u njemu. S vremena na vreme ga ukljuchim i startujem igru, chisto da me zhelja mine.

Potpisujem od reči do reči, samo što nemam stari komp više, ko zna di je to računalo

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#13 (permalink))
SilentBob
Početnik
SilentBob je dijamantSilentBob je dijamantSilentBob je dijamantSilentBob je dijamantSilentBob je dijamant

Član od: 25.04.2007.
Poslednji login: 27.08.2007 14:27
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate - 14.07.2007, 21:33

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

Potpisujem od reči do reči, samo što nemam stari komp više, ko zna di je to računalo
Ma, nek smo bar mi zhivi i zdravi

staro
  (#14 (permalink))
StOlA
Početnik
StOlA će uskoro postati poznat članStOlA će uskoro postati poznat članStOlA će uskoro postati poznat član

Član od: 02.05.2007.
Poslednji login: 13.06.2008 22:59
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate - 31.07.2007, 10:16

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Нисам веровао да ћу успети, али нашао сам како се зове: X-COM: UFO Defense!

Ако си на то мислио, моћна је била

јесте то је та

било је разноразних команди за отварање АРЈ jedne za drugom, ја сам колико се сећам користио нешто овако:
arj -a -va

Poruku je izmenio StOlA, 31.07.2007 u 10:25.

staro
  (#15 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: danas 05:51
Godine: 31
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate - 02.08.2007, 23:02

Davno to biješe, ali sjećam se da sam se mLogo palio na Ghosts n' Goblins na C64. Fijuuuuuuuuuu... pa to bi negdje poslije olimpijade u Sarajevu, ko će ga znati . Bio sam mlad i Lep tada . Onda sam prešao na Amigu pa smo onda pičili danonoćno Shadow of the beast. Bijaše to krajem 80-tih, mLogo jebitačnu grafiku imala za to doba. Pa bilo je tu onda kamara drugih igara kao npr. It came from the desert od Sierra-e. Kakva je to avantura bila sunce ti .ebem, evo sam se uzbudio na samu pomisao . Imala je sve, od avanture, pucnjave, vožnje auta, aviona, pričanja sa likovima, ma nema šta nije bilo. Sve sijerine igre su bile strava

Ghosts n' Goblins

Shadow of the beast

It came from the desert

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

staro
  (#16 (permalink))
bbojan
Novi član
bbojan je na dobrom putu

Član od: 31.10.2007.
Poslednji login: 17.11.2007 21:26
Godine: 30
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate - 07.11.2007, 10:35

Bese Panzer General isao na 7 disketa, kad ono na sestoj error. To je igra pored Civ keca i dvojke i Koloniozacije koja je samnom provela pet meseci u vojsci (sto znaci na svakom nivou tezine odigrane kampanje, na svakom nivou tezine odigrani scenariji kao saveznik, sa fog of war, bez fog of war itd.). Lepo je setiti se starih.

staro
  (#17 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate - 07.11.2007, 11:04

Eh... Dobre stare igrice... Kad se setim shta sam sve igrao, na C64, pa onda kod brata, na 486, kad je to bio izuzetno redak rachunar kod nas... Pa na svojoj prvoj bebici - 286...

Civilisation 1, Colonisation, Utopia, the Digg... Kod druga Settlerse na Amigi... Need For Speed... Ma ne mogu vishe ni da se setim svega... Transarctica...

Anyways, za sve koji vole ove stare igre, ima jedan sajt, gde se savrsheno legalno, mogu skinuti neke od ovih igara, jer im je copyright istekao, ili su pushene u public domain... Autori ove igrice zovu Abandonware, tj. napushtene igre... Sajt je Abandonia http://www.abandonia.com/, i skinuo sam dosta igrica, i poigrao ih... Ima i uputstvo kako da pokrenete neke od starijih igrica pod Windows-om, ako rade prvishe brzo, ili neshto slichno... Sa svim dodatnim alatima koji su neophodni... Shto bi rekli, a must see...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#18 (permalink))
Irvas
Novi član
Irvas je na početku

Član od: 04.04.2008.
Poslednji login: 15.07.2008 13:58
Godine: 16
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate - 05.04.2008, 00:50

DOOM 95,Tomb Raider 2

ZA DRUGE SE NAVIJA,PARTIZAN SE VOLI!

staro
  (#19 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 13:26
Godine: 30
Odgovor: Stare igre koje ste voleli da igrate - 05.04.2008, 16:08

Evo 'vako:

ZX Spectrum: Tu sam bio jako maJi pa sam retko dolazio na red za igranje igrica (imam starijeg brata )
Međutim, kada bih dospeo za komp - igralo se: Match Day II, Barbarian, Turbo Esprit, Skool Daze (da, da tako se zvala ), Head over hills, Jack the Nipper....

C64:Track Suit Manager, Elite, Emlyn Hughes International Soccer, F.O.T.Y II, Pirates...

PC: od jako starih igrica : Lakers vs Celtics, North & South, The Manager. Od starijih igrica: Panzer General II, Heroes of Might and Magic II (naravno i neprevaziđenu III), Championship Manager 2 (današnji Football Manager), C&C: Red Alert, Carmageddon, Diablo I (kasnije i neprevaziđenu II)...

Ovo je sve ovako "iz glave"..... sigruno sam još dosta igrica zaboravio

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen