|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Igre Gamming zone |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Komodor i Spektrum generacija ;-) |
|
Odgovor: Komodor i Spektrum generacija ;-) |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
|
ja se sjecam manic miner-a
. to ljeto sam bila kod brata na moru i inace nas nikad nisu mogli uloviti u kuci, medjutim on je kupio commodore-a, pa smo 1o-tak sati igrali gore spomenutog manic minera, malo odremali, pa sutra opet ovo nanovo. trebam napomenuti da je monitor stavio na ormar, pa smo usput patili i od kronicne ukocenosti vrata. ![]()
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Komodor i Spektrum generacija ;-) -
28.07.2006, 13:59
E to su bili dani , moj prvi komp Comodore 64
sto sam bio kad sam ga dobio....a srafcigercic i one ogromne diskete ,pa igrice na 5-6 disketa , kuckanje u basic-u ........ kad se samo setim , a ja sav vazan kako znam i umem sa njim eh da a dzojstika koliko sam izlomio ......... na kraju sam poludeo pa sam jedan polomljeni prepravio na dugmice , e sto je to radilo i trajalo, na kraju sam ih poklonio onako zajedno......... ![]() |
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 32
|
28.07.2006, 16:08
Josh uvek imam u polici knjigu - programiranje u basicu hehe... Moje igrice sa vozanjem sprajtova tamo amo
bi sigurno oborile sve recorde u prodaji... hmmm ..ali u uspehu su me sprechili CIA, Vatikan i belosvetski mocnici... koji su me terali da idem u shkolu i ne blejim u comp non stop. ![]() Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Spremač šupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 13:00
Godine: 42
|
07.10.2006, 23:36
Odvali me talas nostalgije dok sam čitao ove poruke.
Naravno C-64 je bio prva ljubav. Po 20 sati sam igrao kao hipnotisan Arkanoid, Manic miner-a i 1942. Ja još uvek negde u podrumu imam svoj drugi C-64 (prvi je iz ljubomore samlela moja najbolja žena na svetu) I kasetofon i trafo su lepo uredno spakovani u jednu kutiju. Jedino su kasete bespovratno izgubljene. Šteta, šteta... ![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.11.2006.
Poslednji login: 16.11.2008 22:34
Godine: 19
|
28.11.2006, 09:14
Ako jos ima zainteresovanih na sajtu link mozete naci mnooogo matorih igara , emulatora, drivera....
Ako je nekome potrebna pomoc oko emulatora neka mi se javi na pp ![]() |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Pol: Žensko
Godine: 25
|
25.01.2007, 01:42
Amiga nostalgija
Amiga računar je predmet nostalgije u srcima svih koji su posedovali jedan. Amiga-u je karakterisala kolor grafika, 4-kanalni stereo zvuk kao i operativni sistem koji je izgledao kao iz budućnosti. Uprkos medijskoj nepokrivenosti, Amiga je bila vrlo uspešna. Grafika i zvuk načinili su je najboljom platformom tog doba. Međutim, platforma je bila u vlasništvu jedne od najdisfunkcionalnijih kompanija. Zatim, Commodore International preuzima Amigu a njen bankrot objavljen je 1994-te. Nakon toga postojali su brojni pokušaji da se platforma oživi a jedan od njih je i AmigaOS4 razvijen od strane Hyperion Entertainment-a, koji je sada dostupan za preuzimanje sa sajta kompanije. izvor:ITsvet |
|
|
|