|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Igre Gamming zone |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl |
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl -
11.07.2007, 16:01
Citat:
Citat:
Citat:
I jesu Šveđani prvi objavili. A Rusi su pokušavali da zataškaju, jer je za četiri dana trebala da se održi svečanost - 1. maj je u pitanju.Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|||
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 12.11.2007.
Poslednji login: 14.11.2007 12:59
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl -
12.11.2007, 10:01
pozdrav iz sarajeva..
![]() nisam ni prešao veliki dio misija kad sam otišao u objekat sa ogromnim kristalom o kojem su u igri kružile legende kako se niko od vojnika nije vratio iz potrage za njim. kristal se nalazi na najgornjem djelu mape. u igri kad uđem u objekat na ruskom me poziva da dođem tom krajnjem ishodu. međutim kad sam pod stalnom neprijateljskom prjetnjom i radioktivnim zračenjem napokon došao pumpajući se inekcijama i healtovima zaželio je želju pred kristalom da postane bogat. nakon što su novčanice počele da padaju iz zraka sručio se strop objekta na moj karakter i samo mi je ruka virila ispod ruševina. tada je ispisivao kredit završene igre. j... sam mu sestru mrtvu jer nisam imao sačuvane sejvove. svejedno eto upisa u još jedan od mogućih krajeva igre. počeo sam je ispočetka igrati u nadi da ću otkriti dio sudbine tragajući za strelokom. zasad sam mu na tragu.. da nisam otkrio ovaj forum nebi ni otkrio kolko ima mogućih završetaka iako sam misije završavao sa nagradnim animacijama. |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl | Necromancer | Walkthroughs & Cheats | 14 | 16.07.2007 19:43 |