VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Igre

Igre Gamming zone

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
staro
  (#21 (permalink))
gregorije83
Početnik
gregorije83 će uskoro postati poznat člangregorije83 će uskoro postati poznat član

Član od: 06.02.2007.
Poslednji login: 31.08.2007 11:59
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - 11.07.2007, 12:09

COMPANY OF HEROES ,ako neko ima priliku da igra nek je nepropusta, ko voli drugi svetski rat, odnosno igrice tog tipa dopasce mu se sigurno

znas kako se ljubim

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
SilentBob
Početnik
SilentBob je dijamantSilentBob je dijamantSilentBob je dijamantSilentBob je dijamantSilentBob je dijamant

Član od: 25.04.2007.
Poslednji login: 27.08.2007 14:27
Odgovor: S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - 11.07.2007, 12:24

Citat:
gregorije83 kaže: Pogledaj poruku
COMPANY OF HEROES ,ako neko ima priliku da igra nek je nepropusta, ko voli drugi svetski rat, odnosno igrice tog tipa dopasce mu se sigurno

Odigrao! I, ponovio svaku misiju dok nisam dobio sve medalje. Sta cu kad sam alav na odlikovanja

Igra je odlichna, jedino shto sam je jedva pokrenuo na mojih (tadashnjih) 768 MB RAM-a. (na 512 MB, nece uopshte ni da pokusha da se startuje, vec upozorava da se mora imati bar 768 MB). Najmanje 1 GB je minimum. Preporuka, u svakom sluchaju

staro
  (#23 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - 11.07.2007, 16:01

Citat:
SilentBob kaže: Pogledaj poruku
Hvala na linku, naravno da cu skinuti sve to. Pristavicu download, a ja cu u krpe
Nema na čemu.

Citat:
Dakle, doktor je preduslov? OK, obavicemo i to. Pa, da vidimo i tog Streloka.
Mnogo lep gari.

Citat:
Sasvim dobro se secam te havarije. Dodushe, prvi su to objavili (Shvedjani, chini mi se) Skandinavci, koji su ochitali vishestruko povecanje radioaktivnosti na svojim teritorijama, dok je tadashnji SSSR mudro cutao, pokushavajuci da zatashka incident, koji je mogao biti koban po dobar deo Evrope. Do katastrofe je doshlo usled katastrofalne greshke kontrolora - dakle, ljudskog faktora. Kao i u svim slichnim prilikama, teshko da ce javnost saznati sve chinjenice o svemu tome, jer je stari dobri SSSR sigurno dosta toga sakrio...
Ja se ne sećam. Imao sam četiri godine. I jesu Šveđani prvi objavili. A Rusi su pokušavali da zataškaju, jer je za četiri dana trebala da se održi svečanost - 1. maj je u pitanju.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#24 (permalink))
marijanpull
Novi član
marijanpull je na dobrom putu

Član od: 12.11.2007.
Poslednji login: 14.11.2007 12:59
Godine: 26
Odgovor: S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - 12.11.2007, 10:01

pozdrav iz sarajeva..

nisam ni prešao veliki dio misija kad sam otišao u objekat sa ogromnim kristalom o kojem su u igri kružile legende kako se niko od vojnika nije vratio iz potrage za njim.
kristal se nalazi na najgornjem djelu mape. u igri kad uđem u objekat na ruskom me poziva da dođem tom krajnjem ishodu. međutim kad sam pod stalnom neprijateljskom prjetnjom i radioktivnim zračenjem napokon došao pumpajući se inekcijama i healtovima zaželio je želju pred kristalom da postane bogat. nakon što su novčanice počele da padaju iz zraka sručio se strop objekta na moj karakter i samo mi je ruka virila ispod ruševina. tada je ispisivao kredit završene igre.
j... sam mu sestru mrtvu jer nisam imao sačuvane sejvove.
svejedno eto upisa u još jedan od mogućih krajeva igre.
počeo sam je ispočetka igrati u nadi da ću otkriti dio sudbine tragajući za strelokom.
zasad sam mu na tragu..
da nisam otkrio ovaj forum nebi ni otkrio kolko ima mogućih završetaka iako sam misije završavao sa nagradnim animacijama.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Igre > S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl Necromancer Walkthroughs & Cheats 14 16.07.2007 19:43