|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Igre bez granica Sve moguće i nemoguće igre koje se igraju danima, mesecima i godinama... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Deset stvari... |
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 19:11
Pol: Žensko
|
Odgovor: Deset stvari... -
08.07.2008, 17:27
Berlin
Bech Bratislava Budimpeshta Split Beograd Sofija Bukuresht Baia Kiev pa pravac Chrno more ![]() ae da malo zapaprimo deset izumrlih biljojeda iz porodice onih koji jedu samo lishce ![]() |
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
23.07.2008, 19:38
ae da ja sama odgovorim na majne pitanje, kad vas je mrsko trazhit'
![]() evo recimo deset izumrlih dinosaura koji su ujedno bili biljojedi ![]() 1. Anatotitan 2. Torosaurus 3. Selosaurus 4. Gastonija 5. Masospondilus 6. Otnielija 7. Plateosaurus 8. Dracorex 9. Barosaurus 1o. Minmi i nije bilo tako teshko, ne? ![]() ae, 1o istorijskih pretecih izuma ![]() |
|
|
|
|
|
zZabac..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 06:43
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
24.07.2008, 02:48
preteci izumi?
![]() pa valjda sam ga dobro skontala, ako nisam ne zamerite plavusi u dusi ![]() 1. atomska bomba 2. struja (pa preti je l') ![]() 3. barut i pistolji 4. televizija (prepuno nasilja, a to steti ljudskoj psihi, posebno decijoj )5. ako cemo tako, onda je i internet preteci ![]() 6. smrtna kazna ![]() 7. vatra je l'te ![]() 8. klonovi a i klovnovi.. 9. genetski injzenjering 10. i fajnli.. najpreteci od svih.. zena ![]() e.. ja cu nesto lakse ![]() ae 10 znacajnih izuma ![]() Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
|
24.07.2008, 17:43
more bit' penicilin, tochak, sijalica, trasfuzija krvi, saniterni sistem, telegraf, mikroskop, mostovi, fotografija, anestezija
![]() to mi prvo pada na pamet ![]() ja ne bu lako ![]() 1o lakHih zadataka Belgijskih poshtanskih markica poredanih po redosljedu nastanka, prosim lepo ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: juče 03:09
Godine: 33
|
28.07.2008, 23:15
Nisi ti baš normalna. Evo šta sam našla... kahhhmmmEvo 10. Belgijskih. Poređanih. Sigurna sam da ih je neko ređao po redu ne verujem da je od sredine. (http://www.istockphoto.com/file_thum..._8_belgium.jpg) Zadatak (koji važi za yige ako dođe sledeća je: 10 vrsta paragvajskih paukova poređanih po veličini ili 10 članova otadžbinske uprave SRS-a sa IQ iznad 71 ) je:10 vrsta kolača u koje ne idu ni orasi ni čokolada
|
|
|
|
|
|
smucalica...
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 15:14
Godine: 36
|
04.08.2008, 21:44
Izabrah ovaj zadatak.Pa da krenemo... 1.Krancle 2.Kolač od sira 3.Kolač od badema 4.Rolat sa bananom 5.Letnji kolač sa jabukama 6.Lenja pita sa višnjama 7.Lenja pita sa jabukama 8.Princes krofne 9.Krempita 10.Šampita E, pa sad mi pao šećer!!!![]() Sledeći zadatak je: 10 marki biciklova... ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:58
Godine: 29
|
04.08.2008, 21:52
1. Ablocco
2. BMX 3. BMC Racing 4. Bernardi 5. Campagnolo 6. Colnago 7. Duratec 8. Elios 9. Falcon 10.Hawk ..... ...deset proizvođača super-lepka ![]() Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
impresario
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 03:26
Godine: 34
|
04.08.2008, 22:25
![]() vodex henkel natron serbianwood karbofix ![]() serbianfurniture minero amortizeri Savić ![]() tigar cpc-srbija 10 morskih živuljkica ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|