|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Igre bez granica Sve moguće i nemoguće igre koje se igraju danima, mesecima i godinama... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Deset stvari... |
|
|
|
just en
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 10:06
Pol: Žensko
|
Odgovor: Deset stvari... -
11.05.2008, 05:26
Citat:
Mount Etna, Sicily Mount Vesuvius, Italy Mount Tambora, Indonesia Mount Krakatau, Indonesia Mount Pelee, Martinique Parícutin, Mexico Mount St. Helens, Washington Nevada del Ruiz, Colombia Mount Pinatubo, Philippines Koga zanima do u detalj: http://www.scarborough.k12.me.us/wis..._volcanoes.htm Deset rečenica iz deset pesama Mike Antića " I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih. |
|
|
|
|
|
|
IhLibeDihtung....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: danas 12:53
Godine: 32
|
11.05.2008, 12:10
1. dan je niz mutna polja prosut....pesma za nas dvoJe
2. na poderanim mestima zajedno cemo plakati....kroj 3. a kad se nebo skoro vec smraci i od svetiljki grad pozzuti odjednom znamo sve sta znaci to sto se ovako cuti....o chemu prichamo dok shetamo 4. ona mera po kojoj znash ko te otima a ko placa...epilog 5. danima sam se muchio da je noktima oljushtim sa povrshine talasa...mrezza 6. jednom se mora sve reći:i drugarski i tuzznoi grubo i srneci.....drugarska pesma 7. morao sam da oljustim prethodnu opnu sebe....mit o ptici 8. smrt je najpristojniji nachin da se ode bez pozdrava,bez obecanja,na miru....posmrtni marsh klovnova 9. ako ti jave: umro sam,ne verujto ne umem....besmrtna pesma 10. Svoju snagu prepoznacesh po tome koliko si u stanju da izdrzzishsamocu.....samoca 10 najtuzzniJih stihova.... ![]() |
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:08
Godine: 20
|
11.05.2008, 20:38
Citat:
i tesko je odvojiti nesto a time ne pokvariti taj odnos harmonije komponovanja.. pokusacem..radio Mileva from centar Vojvodine je glas'o 'vakooooo.. ![]() 1. Guns 'n' roses - Don't cry ".. And please remember that I never lied And please remember How I felt inside now honey You gotta make it your own way But you'll be alright now sugar You'll feel better tomorrow Come the morning light now baby.. Don't you cry tonight.." ![]() 2. James Blunt - You're beautiful ".. You're beautiful. You're beautiful. You're beautiful, it's true. There must be an angel with a smile on her face, When she thought up that I should be with you. But it's time to face the truth, I will never be with you.." ![]() 3. Scorpions - Still loving you ".. If wed go again All the way from the start I would try to change The things that killed our love Yes, Ive hurt your pride, and I know What youve been through You should give me a chance This cant be the end Im still loving you Im still loving you, I need your love Im still loving you.." ![]() 4. Simon and Garfunkel - Sound of silence cela pesma.. sasvim i nikako ne mogu da odvojim deo.. ![]() "Hello darknes my old friend.." jaoooooooo ![]() 5. Duran Duran - Come undone ".. cant ever keep from falling apart.. at the seams cant I believe youre taking my heart.. to pieces Ahh, itll take a little time, might take a little crime to come undone Now well try to stay blind, to the hope and fear outside, Hey child, stay wilder than the wind And blow me in to cry. Who do you need? Who do you love? When you come undone. Words, playing me deja vu, like a radio tune I swear Ive heard before, Chill, is it something real, or the magic Im feeding off your fingers.." ![]() 6. Aerosmith - I don't wanna miss a thing ".. I could stay awake just to hear you breathing Watch you smile while you are sleeping While youre far away dreaming I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in this moment forever Every moment spent with you is a moment I treasure.." ![]() 7. Djordje Balasevic - D-moll ".. Plasi me on, gde si ti, hiljadu se stvari moglo desiti Glupi D-moll, za kim tuguje svu noc Uzme me u svoju tamnu kociju, nebo primi boju tvojih ociju Znam taj put, to je precica za bol.." ![]() 8. Prljavo Kazaliste - Tu noc kad si se udavala "Tu noc kad si se udavala nitko ne zna zasto si plakala da li radi tamjana ili starih uspomena tu noc kad si se udavala nitko ne zna zasto si plakala il' ti je kroz glavu proslo sve.." ![]() 9. Gibonni - Kad mi nebo bude dom ".. I sto se penjem vise, dalje ove grane sve su tanje podamnom i cak po cijenu ako padnem stici cu tamo kad mi nebo bude dom.." ![]() 10. Pink Floyd - Wish you were here "So, so you think you can tell Heaven from Hell, blue skies from pain. Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell? And did they get you to trade your heroes for ghosts? Hot ashes for trees? Hot air for a cool breeze? Cold comfort for change? And did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage? How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, Running over the same old ground. What have you found? The same old fears. Wish you were here." ![]() 'ajde 10 razloga da slusas rock mjuzu ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
smucalica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:24
Godine: 36
|
15.05.2008, 21:44
1.prija ušima
2.prija i komšijama 3.možeš da skačeš dok je slušaš 4.uz nju se zaljubiš... 5.uz nju se rasplačeš... 6.nađeš drugaricu da slušate zajedno 7.Zavoliš ''Poison'' i više nego pre 8.kada se vaša stvar pojavi na tv-u,samo je cim da joj daš do znanja da misliš na nju 9.vraće lepa sećanja 10.zato što je najbolja,bre!!! 'ajd 10 pesama iz '90... |
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 21:53
|
15.05.2008, 23:12
Fali malo diesela a ?
![]() Pa evo.. 1. BUMBAR - Lina 2. ZURKA ZURKA - Dobar Los Zao 3. ONA LJUBI TE - Funky G 4. SAMO JEDNOM NIJE DOVOLJNO - Fokus 5. BRATE PRIJATELJU - Moby Dick sa sve trenerkom u farmericama ![]() 6. OSTANI TU - May Day 7. SAMO ZELIM DA ZNAM - Dee Monk 8. AJKULA - Ella B 9. BUNDA - TAP011 10. OCI BOJE DUGE - Dr Iggy ![]() Umalo da zaboravim da zadam.. Hmm.. 10 zubarskih instrumenata "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:32
Godine: 33
|
16.05.2008, 19:58
![]() 10 najvećih svetskih katastrofa
|
|
|
|
|
|
IhLibeDihtung....
Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: danas 12:53
Godine: 32
|
17.05.2008, 11:24
1. Drugi Svetski Rat1939-1945....stradalo oko 55 miliJona ljudi
2. Nestashica hrane u Kini za vreme vladavine MaoCeTunga1949-1976...preko miliOna.... 3. Doba Kuge 14 vek....samo u evropi 25 miliJuna 4. AIDS...do 2003 odnela preko 20 milioNa.... 5. Staljinov Rezzim 1924-1953....preko 20 milionA 6. Prvi Svetski Rat 1914-1918....preko 15 7. Ruski građanski rat 1917-1922....preko 9 8. rat u Kongu 1886-1908....8 9. Drugi Indokineski Rat 1960-1975...3,5....deo tog rata je Vijetnamski Rat 10. Korejski rat 1950-1953....2,8 miLIJona 10 igracha golfa..... |
|
|
|
|
|
smucalica...
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:24
Godine: 36
|
20.05.2008, 22:08
Priznajem,guglala sam...
![]() evo deset igrača golfa: 1. Tiger Woods 2. Phil Mickelson 3. Stewart Cink 4. Ryuji Imada 5. Geoff Ogilvy 6. Robert Allenby 7. Briny Baird 8. Boo Weekley 9. Justin Leonard 10. Steve Marino Sledeći zadatak - nabrojte 10 pesama Guns n Roses (al' bez obrada...) |
|
|
|