VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Kolika ste kokoška?
staro
  (#1 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 18:06
Pol: Žensko
Godine: 33
Kolika ste kokoška? - 06.09.2008, 01:07

Evo ga linkić,aj malo se igramo

http://tupikit.lupiga.com/testovi/kokosh/

Svoj rezultat dostavljam kasnije

Ćuti i prenesi dalje....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Kolika ste kokoška?
staro
  (#2 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 07:46
Godine: 19
Odgovor: Kolika ste kokoška? - 06.09.2008, 01:30

55%
TRKAČA KOKOŠ
... 20 sec od kokošinjca do hrane, 17 sec od hrane do vode, 18 sec od vode do kokošinjca, 12 sec preko ceste i natrag, ... Sekunda gore, sekunda dole, na to se svodi vaš život. Jurite cijeli dan, što za hranom, što za poslom! Pa dajte više stanite malo!

Ne zovu vas uzalud: TRKAČA KOKOŠ

Ponosni ste na svoje batke, i na svoj visoki aerodinamični kljun! Sigurni ste u svoju sposobnost percepcije, samo jeste li sigurni da auto baš nikada neće biti brži?

Naš savijet:

Trčite, trčite, trčite! Ne postoji ništa što vi ne bi mogli postići! Vjera u veliku kokoš je jaka u vama i vi ćete jednog dana sjediti na tronu velikog dvora slavnih kokoši. Držimo vam fige!

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you

staro
  (#3 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 23:49
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Kolika ste kokoška? - 06.09.2008, 01:39

devojčice, ovaj kviz je neko već negde postavio

igrao sam se pre par meseci

daj nešto originalnije

"Ne znam mnogo o ženama, ali čuo sam strašne priče" Harold Pinter

staro
  (#4 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
Odgovor: Kolika ste kokoška? - 06.09.2008, 08:14

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku
devojčice, ovaj kviz je neko već negde postavio

igrao sam se pre par meseci

daj nešto originalnije
...šta ti imaš protiv kokošaka?...

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#5 (permalink))
Kal_el
polumeseçar
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:39
Godine: 42
Odgovor: Kolika ste kokoška? - 06.09.2008, 09:20

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...šta ti imaš protiv kokošaka?...
Crva

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#6 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Godine: 36
Odgovor: Kolika ste kokoška? - 30.09.2008, 00:20

Ja sam ga sad igrala prvi put i evo mene, obične dvorišne kokoške...

KLJUCALICA - Obična dvorišna kokoš
Oduvijek ste se pitali zasto vas na rijeći "pi, pi, pi,..." prođu trnci po cijelom tijelu! E, pa nadamo se da smo vam pomogli!

Da, rezultati ne lažu, vi ste: KLJUCALICA

Mrvicu ste ispod prosjeka, ali ipak vodite mirani bezbrižan život. Nikada se niste pitali što će biti sutra, niti kud nestaju vaše kolegice iz kokošinjca. I neka, uostalom, što se to vas tiče. Najbolji ste u paničnom trčanju po dvorištu, na svaki, čak i najmanji šum.

Naš savijet:

Pokljucajte to što imate, popasite si još malo travice, bacite koji pogled prema nebu i ne opterećujte se previše. Neka vas tješi što ćete na kraju možda ipak ispasti, sasvim dobra, juhica.

staro
  (#7 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostale

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 16:15
Godine: 41
Odgovor: Kolika ste kokoška? - 30.09.2008, 00:30

he,he ovo je bilo dobro.....trkaca kokos.......bitno je da sam kokos...

ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje

staro
  (#8 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:20
Godine: 32
Odgovor: Kolika ste kokoška? - 30.09.2008, 09:41

Vi ste 25974 eventualna kokoš! (držimo vam fige!) 16%
"ČILE" - pola čovjek, pola pile

Vječno pitanje "Šta je nastalo prije - kokoš ili jaje?", pitanje na koje zapravo i ne postoji odgovor, pitanje koje s vama nema niti najmanje veze. Znamo da se koji put probudite sa perijem u ustima i da se u vama javlja dvojba, ali na žalost, možda u nekom imaginarnom svijetu vi bi i mogli biti kokoš, ali u ovom materijanom, vi sete obično pile koje se uspravilo do visine čovjeka.
Stručni termin za vašu vrstu je: ČILE
Ha, koji crni dan za vasu psihu?

Naš savijet:

Prestanite gristi jastuke po noći, to košta, i između ostalog trpa vam glupe misli u glavu. I na kraju, čovjeće odustani više od ovakvih testova i primi se posla!

Festina lente

staro
  (#9 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 18:06
Godine: 33
Odgovor: Kolika ste kokoška? - 30.09.2008, 14:47

MAJKA KOKA - korak do savršenstva iliti u % to je 70%

Pogleda na vaše žute mališane, niti nakon toliko vremena ne prestaje tjerati suzu u vaše oko. Da, oko srca vam je uvijek toplo kada se male žute loptice tako bezbrižno rastrće po dvorištu.

Ponosni ste jer ste: MAJKA KOKA

Od vaše snage, ljudima staje dah i oni preuzimaju dio vaše sreće na sebe. Činite ih da se osjećaju moćno i snažno. Možete biti ponosni na sebe!

Naš savijet:

Ne mijenjajte se nikada! Budite to što jeste i što činite najbolje! Vjerujte nam, makar je još samo jedna stepenica iznad vas, to ne znaći da je i najbolja - zapamtite na vrhu ste uvijek sami!

Ćuti i prenesi dalje....

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke