|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Glupi vicevi |
|
Odgovor: Glupi vicevi |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
|
pitaju ljudi muvu: a zasto si ti tako mala?
a muva njima: eeeeeeee.... idu dva psa ulicom, jedan se ceska, a drugi poljska.
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.01.2008.
Poslednji login: 03.05.2008 16:13
|
Odgovor: Glupi vicevi -
28.01.2008, 21:13
Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() a bas sam bila neraspolozena, ove je bes super! ![]()
|
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 10:34
|
Odgovor: Glupi vicevi -
01.02.2008, 05:30
eee ovi kratki vicevi su mi bili omiljeni
znala sam ih brdo.. vec ste ih pola i napisali.. evo moj prilog ![]() shta rade dva leba na prozoru? - drobe a shta rade dve paprichice na prozoru? - ljute se dva krastavca vide teglicu krastavaca pa kazhu: - bezhi, murja shta kazhu dve chachkalice kad vide jezha? - vidi zhurkaaaa ![]() idu dvije gliste ulicom i sretnu tanjir pun shpageta pa kazhu: - grupni sex ![]() idu dva digitrona ulicom i pevaju "rachunajte na nas" ![]() idu dve banane ulicom i gule se od smeha ![]() idu dva radnika ulicom, jedan je radio, a drugi gramofon idu dva vuka shumom, jedan zavija, a drugi odvija idu dva drveta ulicom i cepaju se od smeha ![]() dvije uchiteljice u shkoli, jedna pita, a druga shtrudla ![]() ee ovi kratki su vrh ![]() |
|
|
|