|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: To mogu i odrasli |
|
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 18:12
Pol: Žensko
|
Odgovor: To mogu i odrasli -
17.08.2008, 21:30
Drug ima problematicnu kozu i puno bubuljica na licu.
Kupi losione i kreme Clinique i posle 10-ak dana se desi cudo i bubuljice nestanu. Napale i mene neke chabulje otkad sam ovde, reko' idem i ja da kupim to. Razgovaram sa prodavacicom/kozmeticarkom, nisam ni znala da tako dobro pricam engleski. Sve ja njoj izdeklemujem-i da mi je koza postala masna i da mi ne odgovara njihova voda i da mi smeta hrana... Nakrivim glavu i kazem: vidite? Imam i ove grozne nipls! A ona: ![]() no nipls! piMpls! ![]() Mislim, nipples su bradavice na grudima ![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.08.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 17:48
Pol: Muško
|
Odgovor: To mogu i odrasli -
18.08.2008, 00:45
bio ja kod komsiice i pita mene njen drug:
-Kakav si ti djak? A ja kucam poruku na mobilnom i ne skontam ga: -Ja, Dusan... -Drago mi je, ja sam Nenad... |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > To mogu i odrasli |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| To mogu samo deca | swba | Humor i zabava | 56 | 25.11.2008 16:10 |
| Dado Topic | silvia | Muzika | 1 | 31.12.2007 00:24 |
| Test: Beckov indikator depresije | Crazy Angel | Spomenar | 2 | 28.06.2007 21:51 |
| U zivotu postoji 5 stvari koje se ne mogu vratiti... | Goga | Spomenar | 9 | 25.04.2007 00:58 |
| Zašto ne mogu da doživim orgazam? | Goga | Spomenar | 1 | 15.04.2007 21:38 |