VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
To mozze samo Cezar
staro
  (#1 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Pol: Muško
Godine: 32
To mozze samo Cezar - 07.06.2007, 22:51

Mnogo je ovuda naroda proshlo, ali niko nije ostavio tako upechatljiv trag kao gospodin imperor olmajti od nedavna reinkarniran. Prava shteta za kulturnu bashtinu ove zemlje je da se neki od ovih navoda zagube razbacani po forumu.. I pravo da vam kazzem, zbilja se radujem shto vidim da nam se izvor mudrosti vratio...

Zato otvaram ovu zbirku bisera, tako da, kad god mi duha ili mudrosti ponestane, znam gde mogu da svratim...

Malo me mrzi da sad ovo slazzem, pa mozda nisu hronoloshki pravilno poredjane poruke.. Ponegde mozzda treba videti kontekst da bi se shvatilo o chemu pricha, ali ovo je vishe podsetnik za sve nas koji smo bili tu kada se stvarala istorija foruma.

Daklem, ajmo od nazad, od najsvezzijih poruka..

Tema- Massakr u Americi

Cezar, desetohiljaditi
nakon shto se grohotom ismejao na temi
....
Pa nemojte tako. I posle NATO bombardovanja (gde su umrle mnoge desetine hiljada neduznih Srba) 9/11 Srbi su plakali a ne veselili se. Dakle Srbi NIKAD nece biti srecni zbog tudje nesrece. Tako nikad necu biti srecan da su tamo svih 32 umrlih strumfovi, tj ameri.
Ne mozete mrzeti dobar narod zbog lose vlade (mada ima dosta izuzetaka, ili cak obrnutog), i smejati se smrti tog naroda jer je to neljudski i nenormalno.
Samo se pitam kakav je to bolesnik da to uradi al ajde opravdanje je verovatno da je Amerikanac, i Kal El, molim te postedi nas tvojih pateticnih komentara kao sto Squaw rece. Ako nemas reci sta, cuti...

A samo jedan post pre toga

....
Tu se slazem sa tobom, samo apsolutno nisam rekao da su neduzni (ni narod ni vlada) vec suprotno. Jadna USA, isto se i tu slazem, imaju problem, imaju sta god pozele, deca su im debela i bogata, razmazena i lenja... Samo ne volim ubijanje nevinih ljudi ali "nevinih" samo! Treba se okrenuti izbeglicama Jugoslovenskih ratova i Kosovskog rata kao i skorasnjim izbeglicama sa tog podrucja zbog nastavljenog terora jer se od njih moze nauciti mnogo o zivotu. A i propatili su mnogo vise nego zrtve 9/11 i ovog kao i ostalih Americkih masakra.

Squaw, pardon, kinez

__________________________________________________ ____

Smanjivanje rasa i Skinheadsi u Srbiji

......
Kad vidim sajtove slicne ovim toliko se iznerviram da bi naredio da svi ovi idu na kosovo. Hvale se kako skinhedsi brane domovinu i nazivaju se patriotama a pocnu li da tuku i cigane i crnce pa licno cu ih ubiti! Ne mogu da verujem da su ovoliko glupi klanjaju se Hitleru, onom koji ih je ubijao. Pricaju o nasoj rasi kao o 8%, majmuni! Zar je
smanjivanje nase rase
(sto nije istina) razlog da tuku i vredjaju pripadnike drugih rasa ? Ovi brukaju srbiju i to zestoko i da se ja pitam ove ruke koje dizu da se klanjaju onome koji su im pretke u grob poslali bih osakatio ili bi ih poslao na Kosovo da se ta mrznja bar iskoristi. Stvarno nemoguce... U srbiji ih ima 50 ali koliko u drugim zemljama...

Jer su oni toliko glupi ili mi se cini, obratite im paznju samo 2 minuta. Nazivaju cigane i crnce anti srbima a skinhedse i sebe patriotama. Policiju koja brani cigane i crnce kazu da su "stali protiv domovine". Ovakav
bezrazlozni rasizam treba sto pre zaustaviti.
__________________________________________________ _______

Ne upiri hleb u mene

Odgovor: Da li verujete u bapske priče?

To za noz je tacno. Noz salje negativnu energiju na stranu na koju je okrenut, samo to mnogi pogresno shvataju. Ista je stvar za hleb. Ne znaci da ce biti svadja samo salje pozitivnu enegiju...

__________________________________________________ ___________

6000 000 000, a veze nema sa mnom ?

Heheh...

Preteraste ga, mozda ima 5 999 999 999 njih koji misli da vojvodina treba da bude u Srbiji, al gde nadjoste 6 000 000 000 Ne mrzim ja nikoga vise, samo se nerviram, pricate o nekim knjigama, koje nemaju blage veze s onim o cemu ja pricam.
Procitajte Cezara, Hitlera, Staljina, Napoleona, itd. Tu ima poucno nesto nauciti. Ovo o cemu vam ja pricah nije sve u knjigama, neke stvari morate znati i pored.

__________________________________________________ ____________

Shvachen pogreshno

Pogresno ste vi mene shvatili! Izdajnike najvise mrzim (a znate i zasto), pa ne bih rekao tolerantan ili izdajnicki.

Ja sam, ako mozes procitati moj post, rekao neka je Bog uz vas ali ste me izneverili i iznervirali toliko mnogo, nikad nisam rekao nesto lose.

Zar vi mislite da smo losi sto mafija upravlja nama ? Nece vise moci, mafija ce pasti pravda ce doci na red, Hrist je uz Srbe, ali molim vas ljudi, preklinjem vas nemojte mi ovo raditi, srce mi se slomilo za Kosovo, nemojte da mi se jos jednom slomi da ste nas izdali. Ne bih to podneo.

Kada smo pod komunizmom ziveli ujedinjeno (hrvati, srbi, slovenci, makedonci, bosanci, crnogorci) kao braca (sto i jesmo) kako ne mozemo pod demokratijom ? Zato sto nam mafija diktira i upravlja nama. Hriste, smiluj se, skini ih sa vlasti... Ljudi, nismo mi krivi. Gluposti su: politicari su dobri, samo srbija je vec propala, nista nije propalo, oni je unistavaju. Jedini koji je poslat od Boga da nas ovih muka izbavi ubijen je 12. marta (Zoran Djindjic).

........
Kralj nam je mudar, naslednik mudriji, kraljica najmudrija (Grcka princeza Katarina), (da imamo prezivelog clana roda Nemanjica garantujem, sad bih bili najjaca drzava na svetu) mada mozda i demokratija radi samo ima rupe na mafiju. Ali svako zlo kao i Hitler ima kraj... Dugo ce trajati ali bice kraj i Srbija ce ponovo cvetati, jer ipak smo Bozji narod i Hrist je uz nas. Hriste Boze pomozi.

Nemojte se svadjati braco (ne mislim samo na medjusobno nas, vec i na bracu Hrvate i Bosance i Srbe, svi smo mi braca iste krvi, roda, vere i pretka).

__________________________________________________ __________

CEZAROVA LUCIDNA FAZA
Nakon shto je prochitao da stvari mogu biti zanimljive, interesantne, aii i veoma chudne

Odgovor: Čovek je psu najbolji prijatelj

Pas je coveku najbolji prijatelj! Veoma interesantno!

......

Odgovor: Novi DNK test i bez sperme otkriva silovatelje

Zanimljivo, ali veoma cudno... Nadam se da ce se broj tih silovatelja smanjiti nakon ovoga... Mozda je ovo i da ih zastrase a mozda i nije... U svakom slucaju dobra vest!

Cezarova Misteriozna faza
iliti - ne znam shta sam hteo

Odgovor: Najvece zlo danasnjice

Najvece zlo danasnjice ? Svi znaju sta je najvece zlo danasnjice (al' ne bi bilo pristojno reci) ... Nijedno od navedenih...

Cezarov izuzetak

Odgovor: Zoran Đinđič, četiri godine posle

Jedini normalan politicar. Oni koji su ga ubili gorece u paklu.

Cezarova promuchurna faza

Odgovor: U Atlantiku otkriveno nestajanje zemljine kore

Kao sto sam rekao... Cekali pogodnu priliku da smire pobune...

Cezarova umerena faza
iliti kontrola u kolichinama

Odgovor: Pravo tinejdžera na privatnost

Zavisi od poverenja majka - dete... Nisam siguran, ali posto dolaze ova "podobna" tinejdzerska vremena mozda i nije lose malo kontrolisati dete ali u umerenim kolicinama...

Cezar jednoruki
iliti otkrivanje chirilice

Odgovor: Da li ste ikada udarili ženu?

Пре бих руку себи одсекао него жену ударио.

Cezar, usamljeni logichar

Odgovor: Homoseksualnost

To ja hteo reci za vas, al ajde...

Da li sam mozda rekao da su uzorni... NE! Pricamo o homoseksualcima ne heteroseksualcima. A to bi mogla procitati i ti, znaci ako si ikada videla nekog dobrog homoseksualca ne znaci da je ostalih kolko vec takvo...

Cezar ili grupa ljudi od po jedan
iliti ja tebi ne, a ni ti nama

Ajde da dodam ovo, mi ovde mozemo da raspravljamo do sutra, ja necu prihvatiti vase, vi necete nase misljenje...

homoseksualci ce ostati isti i u cemu je fora... ovo treba da bude razmena misljenja a ne svadja...

Cezar, uzorni gradjanin..ne izlazi sa drugovima, sheta iskljuchivo sa drugaricama po internetu

Svojim drugaricama se udvaram, to je normalno jer tako ? Ali nije normalno (imao sam iskustvo) da me drug pita da izadjemo ? Sta da odgovorim takvom pitanju ? Jel to normalno, recite mi ? Eto prosvletlio sam te, a ti ako ne shvatas, prosetaj po internetu malo.

Usamljeni logichar 2

Znaci mi moramo biti homoseksualci da bi bili uzorni gradjani ? Kakve su ovo gluposti ? Mi nismo naveli nijedan normalan a ti jesi razloge ? Prvo sto ovo nije istina i nemas dokaz a ja bar imam dokaz za ono sto sam naveo...

Cezar, srechnik... povratak K u H

Najsrecniji na svetu, nadjoh Grcku Kleopatru, zavoleh Hrvate bas mnogo, a sto je najbolje obavih Excelent misiju u

battleknight (nekoliko hiljada srebrenjaka i preko 5 gemova!!!!!!!)...

Cezar, istorichar i geometar

A mogu li ja tebe da pitam, kako te nije sramota da pricas takve gluposti a da se ni malo ne razumes u istoriju ?

Srbi, nisu izgubili nijedan jedini rat... Bombardovanje srbije, jer ti to zoves rat ? Gde smo mi neprijateljske avione i dalje hrabro gadjali prackama... Jer to pobeda nad nama ? Da se bore letilicama a ne prsa u prsa... A i ta borba prsa u prsa, i tu varaju sa njihovom ultra dobrom opremom a mi imamo obicne kalasnikove koji ne mogu ni da probiju njihovu opremu... Da je jedna jedina postena borba bila protiv nas videli bi ljudi posle 900 godina ko su srbi i dobro bi zapamtili da smo mi jedan od najhrabrijih naroda...

Nijedan od tih ratova, nijedna bitka u njima nije bila postena sto znaci da mi nijedan od njih nismo ni izgubili...

Mi luzeri, jao ljudi kako vas nije sramota samo da slusate sta kazu na TV-u ili sta tracare pricaju pa da to prepricavate i pravite se pametni pre nego sto i pogledate u nesto kao istorija...

U istoriji poznati smo po pobedama cak i trostruko jacih neprijatelja, evo npr. Bitka kod Velbuzda... U istoriji mi smo veoma hrabar i snazan narod... Ali tu istoriju su mnoge budale promenile tvrdeci da smo mi zlocinci... To su nasi neprijatelji...

Samo se nadam da dodje cas da svi saznaju istinu i prestanu pricati slicne gluposti... Za vreme Dusana Silnog, mogli smo postati vodeca drzava u celoj evropi, ali ga je smrt u tome omela, a da jesmo, danas bi svi neprijatelji pricali drugacije zato sto bi Srbija bila veca...

Cezar, kompis i kompish, konfig im je obojci nizak al se dobro isprichaju...

Moj kompis je veoma star i konfig mu je i dalje nizak... Raspitao sam se i kupio lap top ali jednostavno stari dobri kompis je stari dobri kompish.. ne odvajam se od njega. Slavim mu rodjendan, dajem mu imena, pricam sa njim, zezamo se itd

Zvao sam ga Praetorian ili Depsion ...

Ko je dobila nobelovu nagradu?

.....
A jeli, pa ako smo mi sebi najveci neprijatelj (sto ste culi na televiziji ili neko vam rekao, pojasnite nam to malo, posto sam ja evo glup pa ne razumem. Necu govoriti da je demokratija najveci neprijatelj Srbije, najveci neprijatelj Srbije je pre svega, trenutni svetski "diktator" koji svima nama "diktira" (upotrebicu ove izraze da bi akse shvatili) da igramo kako oni sviraju...

Ne samo sto izaziva ratove, sto deli tudje teritorije, sto podrzava Martija Ahtisarija u predlogu koji je doneo a za koji on uopste nema nikakve vlasti, vec je dobila nobelovu nagradu za mir, i sama napravila neko partnerstvo za mir itd. Na novi ustav po zakonu kaze da sve zajednice koje teze da promene granice srpske drzave ne treba da saradjuju sa nama... Mi smo previse mali da se usprotivimo takvim neprijateljima...

A da pitam, navedi mi jedan los cin naseg ophodjenja prema drugima. Krajnje je detinjasto verovati u price da smo mi krivi za to sto smo mali i ne mozemo da se suprotstavimo neprijatelju a na kraju jos govore kako smo mi to sve i izazvali.

Zapad se prema nama nije uvek ponasao korektno, ali da pitam, ko je zapad, i Amerika da se mesa u nase drzavne poslove ? Ne treba meni ni nama njihova ljubav ni podrska, neka nas ostave na miru i sami cemo napredovati...

Navedi mi kada smo mi isprovocirali Gospodu sa Zapada ?

Aj sad da vidimo, Hitler je govorio kako su nemci cistokrvni i dr. sto je koristio da ubija jevreje. Mnogo toga je uspostavio da napravi taj Nacizam, a da li je mozda razmisljao o temenu, da je velika mogucnost (ako ne 100%) da nemci poticu od najgoreg vrsta varvarizma i varvara koji su usporili covecanstvo i srusili Zapadno Rimsko Carstvo, Huna... Naselili su se bas po celom zapadu, i ta cista krv i Gospoda sa Zapada verovatno poticu od njih dok mi poticemo od cistokrvnih slovena a opet nismo izazivali gigantske ratove i hvalili nasu rasu ? Nemci su posle hitlera i zaboravili prideve i zive normalno... Jer to vase provociranje drugih, jer smo zbog toga zasluzili da patimo ?

Svi srbi, hrvati, bosnaci i ostali narodi budite ponosni na to sto jeste, vasim venama tece najcistija slovenska krv... Mi imamo velike neprijatelje ali i jos vece prijatelje, Ruse, Grke i Boga...

Cezar, frajeros

Odgovor: Sunčane naočare

Crne mafijaske cvidze... Najcesce ih nosim u Grckoj, kad ja, frajer prodjem sa tim cvidzama, sve devojke lude zamnom

Stvarno, da li je Cezare?

Odgovor: Svoju decu držala 7 godina u ropstvu

Jadne devojcice. Jel bre ta normalna ?

Cezar i razumevanje

Citat:
One ne žele pored sebe portira, slugu ili očiglednu budalu.

Žele da ih tretirate kao dame, sa poštovanjem i obožavanjem, ali ne znaju šta da rade kada se vi postavite tako. Jednostavno, nisu naučene da očekuju takvo ponašanje od muškarca, posebno ne od potencijalnog partnera.
Ceki: Da nece mozda neku muzicku zelju ?

Glas razuma

Odgovor: Novosadjanke

Pa pazi ovako, imas prednost sto si zensko, bolje ti je udalji se ako neces ni sa kim normalno da razgovaras vec da se svadjas...

Meni se cini da ovo nisi rekla meni, oni imaju vise zivaca i mogu lepo sa tobom da pricaju (iako to ti ne kapiras), ali nisam ja jedan od njih...

"I pas se moze dovesti u red. Sve sto je potrebno je cvrsta ruka."
Poruku je izmenio Cezar, 12.02.2007 u 19:23.

Crnke nisu te sreche..

Odgovor: Da li muskarci vise vole plavuse?

Plavuse su nekako lepse jer im kosa krasi lice.

Posle njih idu crnke...

__________________________________________________ ______________

Cezar je moj dobar drugar, srcem da doblo peva i da ne zabushava... Metaliikaa!!

Odgovor: Volim da razmenim mišljenje sa...

Pre svega Hlebmaster... znaci i da sam najubedjeniji u nesto a ako on kaze da to nesto nije istina, nema nista, hlebmaster je master i mora se slusati. u istom momentu menjam misljenje

Propelerzviz, veoma extra filozof, uglavnom se slazemo i on kaze ono sto ja ne smem!

Banek, po mojoj proceni, najpametniji clan i veoma pametno zbori ali nazalost nisam imao priliku da razmenim misljenja na vise mesta sa njim...

Kill Bill naravno!!!

Stakleno staklo za ogledanje odraza.

Odgovor: Definisanje pojmova

Ogledalo

Predmet staklenog (cesto ukrasen drugim) materijala koje sluzi za ogledanje ili gledanje odraza...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: To mozze samo Cezar
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Odgovor: To mozze samo Cezar - 07.06.2007, 22:52

Zzivota

Odgovor: Pitaj me, pitam te!

Zvonchica za mene rokenrol znaci zivota, pali brate narodnjaci su zakon...

Sesil

Cvet

Zivo bice koje vodi sesilan nacin zivota...

Cezarov cilj
Iliti kako se radjaju buduchi panduri

Odgovor: Vas zivotni cilj

Da dobijem pandu i dete...

Cezarski objekat, jedan od chetri objekata

Guma

Jedan od cetri objekata na kojima se nalazi automobil ili automobilski objekat...

__________________________________________________ _____________

Produzeci

Disk

Objekat koji je prstenastog oblika sa produzenim delovima...

Uterujem krvce u krvne zrnce

Odgovor: Razum ili srce?

Ja slusam samo sta srce kaze... iako mnogi misle da je to obican organ koji potiskuje krv u krvne zrnce i ubrzava njihovo kretanje venama, srce je nesto vise...

Kako propeler kazze

To care! Uz tebe sam. Jellena hvala bre ti si jedina koja shvata.

Znaci ne podrzavam njihov blud... ali cak i da promene (a nece) sve sto je propeler naveo ja ih i dalje necu postovati i mrzecu ih zato sto mi se gade i nervira me uopste njihova sexualna orijentacija.

Sve ostalo potpisujem jos jednom sta je propeler rekao. To care samo tako nastavi...

Metalni materijal koji stvara pravila i pomazze

Propeler

Objekat (cesto metalnog materijala) koji svojim brzim okretanjem stvara odredjenu vrstu pravila kretanja vazduha i kiseonika u blizini tako da cesto pomaze letecim ili drugim objektima.

Cezar, ili ili

Apsolutno se slazes da je homosexualnost normalna ili si pogresila a htela da kazes nenormalna ?

Tako blizu

Ti znas koliko sam ja blizu... znas cemu... svoj stav ne mogu potpuno obrazloziti zbog iskustava koja sam imao kada sam takvo nesto uradio pa sam objavio samo delove...

I da smem da ga objavim to ne bi izmenilo vasa misljenja tako da ja ne vidim koja je tu svrha... Necu sad da rizikujem, kad prodje odredjeno vreme...

I nemoj mi se hvaliti tako sto pricas da ga nemam i da prenosim tudje reci jer je to pateticno... povlacim se sa ove

teme...

__________________________________________________ _______

Grubijan

Nadam se da ce se uskoro naci lek protiv ove pojave ali znam da pripadnici nece hteti da prihvate menjanje sexualne orijentacije.

Ne osudjujem tuce na gay paradama, sad cu biti jos grublji, zato sto tada dobiju sta, po mom misljenju zasluzuju...

Greh je zato sto je to obican blud. Ne moze imati decu...

__________________________________________________ ______

Cezar, istopolni

Smatram da je homosexualnost najveci greh i bolest. Za zemlje koji istopolne brakove prihvatise nemam reci, ali Srbija je (jos kako je Sveti Simeun rekao) blagoslovena zemlja i nadam se da ce takva i ostati.

Na vecini gay parada gejevi i lezbejke bivaju pretuceni od strane vecine. Zvucace grubo, verujte mi mrzim violenciju ali ovakve tuce ne osudjujem. Za sada necu nista vise reci.

Specijalac

Da li su igrice gubljenje vremena?

Ne, zbog milion razloga. Imam specijalno misljenje o njima.

Produzzeci

Bokserice

Jedna vrsta gaca sa produzenim delovima odela...

Previsok za batine

Odgovor: Secate li se?

Heheh... secam se kada sam bio mali, zapalio sam celu livadu koja je bila ogromna, dolazili su vatrogasci i policija. Tek nekoliko meseci kasnije sam priznao, i kad me je otac dovatio saka Medjutim kako sam rastao sve sam bio bolji a i kad nesto pogresim, tad je bilo kasno, bio sam previsok za bilo koje batine znaci vec peti razred sam bio visi od roditelja...

Friendly Cezar, uvek spreman da se baci na posao i alatke
. Evo kako se jednostavno radi resize, uz malo dobre volje:

Pre svega, hvala na pohvalama i na ispunjenju mog prethodnog predloga.

Sada sam se setio jos jednog predloga. Pravi je detaljcic u detaljcicu, ali mozda vam se i ovaj svidi. Dakle, dok sam gledao moje i druge postove primetio sam da je zastava Srbije:

Kakva je bila zastava SCG. A kada sam prevukao misem pisalo je Srbija. Meni ovo nimalo ne smeta, ali bi jednostavno

nekim drugim korisnicima i meni lepse izgledalo kada vide pravu Srpsku Zastavu, pa sam se bacio na posao. Preko Google sam nasao veliku sliku srpske zastave (600 x 500 pixela), skinuo sam je i smanjio sa 600 na 30x ali sam dobio 30 x 20, a kako sam video u prethodnoj i drugim zastavama je 30 x 15 pixela pa sam se bacio na posao.

Preko Photoshopa-a sam kopirao, pazljivo obradjivao boje i koristio se photoshop alatkama i kada sam zavrsio snimio sam... Pogledao sam onu sliku sa vojvodinacafe za srbiju i ovo sto sam ja obradio i evo rezultata:
.....
Kako glasi jedna poslovica: "Bez muke nema nauke." jer kada sam pogledao ponovo onu sliku videh da je .GIF formata a ova moja .JPG odnosno .JPEG pa sam se ponovo bacio na posao. Izgledalo je lako pa sam samo preko Stone-a prebacio u gif i snimio, ali problem. Slika je postala ostecena zutom bojom. Nakon ponovne obrade snimio sam i evo rezultata:

............................

Cezar, diskriminishe marsovce..

Reklama

Komuniciranje sa drugim ljudskim bicima sa ciljem da sebe istaknete kako bi im nesto prodali ili u neku drugu svrhu

Cezarovi nemoguchi izbori

Odgovor: ili/ili

Pecurka ili sampinjon?

__________________________________________________ _____

INSPIRATION

Inspiracija

Inspiracija inspirise pesnike da prave pesme, patriote da vole Srbiju, pisce da pisu,...

__________________________________________________ _____

Cezar, sushtina uspeha

Odgovor: Demokratija, crno na belo!

OK, zavrsismo offtopic. Srbiji je jedini izlaz diktatorskim putem. Poboljsati se drugacije ne moze nego menjanjem drzavnog uredjenja.

Ali opet se namece pitanje kako druge zemlje uspevaju demokratijom postici nesto, pa zato sto njihove stranke i predsednik i vlada i politicari i ostali nisu korumpirani zboG lose ekonomske situacije vec su oni mnogo lakse poceli zbog trenutno dobrog ekonomskog stanja u odredjenoj drzavi. Posto mi jos se renoviramo, nema sanse ni da pocnemo ni da zavrsimo demokratijom. Znaci diktatura je po meni, ali ne fasizam ili komunizam vec prava pravcata diktatura.

U prethodnom postu sam i odgovorio, rekao sam glavnu losu karakteristiku najlosijeg drzavnog uredjenja zvano Demokratija.

Cezarova, hmmmchanja

Odgovor: Demokratija, crno na belo!

Hmmm... obrnuto, feudalizam je prekidanje robovlasnistva...

Koje probleme resavam demokratski ? I da resavam to ne znaci da je demokratija dobra za drzavu. Osnovna losa strana demokratije je sama ona, znaci ne moze (u ovom slucaju) 6 000 000 000 vladati drzavom samo tako sto ce glasati, a i glasanje samo polovinu naroda interesuje. Znaci kada bi ljudi znali za koga da glasaju onda to ne bi bila losa strana vec prednost...

Cezar, nepomaknut

Da, sve je to lepo, ali postoji jedan veliki problem u demokratiji. Kada glasaju ljudi ne samo da se njihov glas vredikoliko 1 sestomilioniti deo ukupnog vec glasaju za one koji imaju najbolju reklamu a ne namere... Problem je sto ljudi nisu svesni toga.

Feudalizam je sam po sebi los i lose osmisljen jer je tu sve bogat pa bogat, pre sam za stari vek. Ali i taj feudalizam je mnogo bio bolji od ovog drzavnog uredjenja sad, demokratije. Znaci mi se ni malo nismo pomakli od demokratije.

Srednje klase vise i nema sad je samo: "Imas, nemas ?"... A sve to je zbog lose ekonomske situacije koju je napravila demokratija...

Cezar, kontroverzna lichnost

..........

Pre svega hvala. Drugo veoma sam ponosan sto si tako lepo odgovorila, toliko da mi jednostavno dodje da prihvatim

sta si rekla, ali ipak

Dakle, kad Diktator umre, moglo bi da narod bira novog diktatora, ili da diktator ima mandat bar od 6 godina...

Znaci, za one koje hoce ima i ona opcija da novi diktator bude njegov sin. E sad ovako, covek se nece pitati vec ce postaviti diktatora da se on umesto njega pita dok on radi druga posla.

Sto se tice drugih stvari, ni diktator ne bi imao vremena, pa zato predlazem da ako bude ikad doslo do menjanja drzavnog uredjenja sa Demokratije na Diktaturu se otvori i Senat.

Samo sto to ne bi bile sve same aristokrate kao sto je bilo u Rimu (ali je nekim cudom i sa tom cinjenicom Rim napredovao do najveceg Carstva i Imperije u svim univerzumima) vec tu se moze iskoristiti Demokratija pa izabrati ljudi koje zelimo ali zbog velikog problema, mogucih lazi eventualnih Senatora, nisam siguran za ovo, pa sam mozda za upotrebljivanje Aristokrata...

Znaci sve te sitnije i urbanisticke planove kao i neke druge stvari obavljace senat koji bi trebao biti strucan a Diktator bi morao proci niz skola, diploma, doktorirati itd. i trebao bi se baviti mnogo vecim stvarima...

I jos nesto, Tito nije bio diktator vec komunista...

Cezar, ljudsko bice

Definisanje pojmova

Zvaka

Predmet koji ljudska bica stave u usta. Nakon sto stave pritiskaju ga zubima i zvaka ispusta slatke materije koje unistavaju neprijatan zadah a i prija ljudskom bicu koje trenutno zvace. Ljudska bica ponekad uzimaju vise zvaki

odjednom.

Radomir Mihajlovich

Definisanje pojmova

Tochak

Jedan od cetri objekata na kojem se krece automobil.

Cezar, nevidjeni

Odgovor: Kako komentarišete rezultate parlamentarnih izbora?

Pobedili su najbolji, Radikalna Stranka!!!

Cezar, revolucionar

Odgovor: asocijacije..

policija na konje

__________________________________________________ ______________

A onda, gospodo draga on je nestao bez traga i to celoj prichi daje chudan ton. No ne brinite Pokazachu vam neshto, al da nikome ne prichate ...

Tema: Radikali, ko su oni

Cezar, onomad: Sve sto sam procitao (vecina) nije istina i vidi se da pisu neki koji se ni ne razumeju u politiku i istoriju pa kazu da su radikali komunisti. Oni su jedina normalna stranka sa jasnim ciljem: Da spasu Srbiju...

Srpski radikal, ovih dana: По вашим постовима као и одузимањима репутације, закључујем само да се нико од вас не разуме у политику............. Молио бих оне који баш нимало се не разумеју у политику да престану да ми паметују, они који се разумеју нек

расправљају......Ви знате само тим патетичним сликама се борити али и сами знате да је СРС Патриотска Странка Србије...

Nije sve gotovo

Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 07.06.2007 u 23:10.

staro
  (#3 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: juče 12:21
Pol: Žensko
Odgovor: To mozze samo Cezar - 27.08.2007, 05:12

.....samo toliko...

....a kada ce nastavak........

...jednom se zivi...:plaz2..

staro
  (#4 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 17:36
Odgovor: To mozze samo Cezar - 27.08.2007, 09:13

znači ne verujem za šta si ti imao stpljenja...Wau ovo se zove umetničko delo

staro
  (#5 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile

Odgovor: To mozze samo Cezar - 27.08.2007, 10:41

Lol, pa chovek je inspirativan samo treba imati strpljenja napraviti kolekciju A prava je shteta da to sve bude izgubljeno u moru postova...

Nastavak? Pa kad se vrati, il kad naletim na neshto shto sam propustio

Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#6 (permalink))
Hocu-necu
Početnik
Hocu-necu će uskoro postati poznat članHocu-necu će uskoro postati poznat član

Član od: 12.10.2006.
Poslednji login: 11.11.2008 22:52
Odgovor: To mozze samo Cezar - 27.08.2007, 21:32

I Squaw je inspirativna
A sudeci po broju njenih postova, imao bi solidnu gradju za jednu dobru i zanimljivu studiju...

staro
  (#7 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 12:48
Odgovor: To mozze samo Cezar - 27.08.2007, 21:39

Citat:
Hocu-necu kaže: Pogledaj poruku
I Squaw je inspirativna
A sudeci po broju njenih postova, imao bi solidnu gradju za jednu dobru i zanimljivu studiju...
СКВО јесте инспиративна, али не на тај начин

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

Odgovor sa citatom