VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Mujo i Haso
staro
  (#21 (permalink))
Kitty
...one of a kind...
Kitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 12:25
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Mujo i Haso - 04.09.2007, 08:47

Na javnom tenderu za farbanje broda Queen Mary, posao dobije `Mujo & co` iz Doboja. Dolazi nadzorni organ da proveri kako je ofarbano, gleda komisija kvalitet boje, koliko slojeva ima, itd, sa obale sve OK. Sednu u čamac da vide drugu stranu, kad ona uopste nije ofarbana.
-Jel' umete vi, mr. Mujo, da čitate ugovor?
-Jes vala, umijem.
-Pa sto ste ofarbali samo jednu stranu?
-A jel' umijete vi da citate ugovor? Lijepo piše da "realizaciji investicije farbanja broda pristupaju, sa jedne strane, `Mujo & co` iz Doboja, kao izvođac radova, a sa druge strane vi kao investitor". Il' farbajte svoju stranu, ili da pišemo aneks!

When life hands you lemons, ask for tequila and salt

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
djuri64
Početnik
djuri64 ima spektakularnu auru oko sebedjuri64 ima spektakularnu auru oko sebedjuri64 ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 18.11.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 22:06
Pol: Muško
Godine: 43
Odgovor: Mujo i Haso - 17.09.2007, 20:49

Došao Mujo u goste kod Hase u Nemačku, a Haso mu, ponosan, pokazuje ogroman stan: dnevni boravak, spavaću sobu, WC, kupatilo, ma sve. Od tolike šetnje Muji se prisralo, ali je zaboravio gde je WC. Nije bio siguran ni da li bi ga znao koristiti, a i sramota je to pitati. Ukratko, uzdajući se u svoju snalažljivost, izgubi se na trenutak i dok ukućani nisu gledali, iščupa filadendron iz saksije u dnevnom boravku, posere se unutra i vrati biljku kao da se ništa nije dogodilo. Ipak, zbog te epizode osećao se pomalo posramljeno, pa je izmislio priču da mora hitno kući, kao, nije baš siguran u Fatu, da sigurno nešto mulja dok njega nema... Uglavnom otišao je glavom bez obzira. Posle mesec dana stiže mu pismo od Hase gde piše:
• Mujo, priznaj gde si se posrao. Već smo se tri puta selili.

staro
  (#23 (permalink))
DRAKCE
Iskusni forumdžija
DRAKCE će uskoro postati poznat članDRAKCE će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: juče 19:06
Godine: 24
Odgovor: Mujo i Haso - 09.10.2007, 17:24

Mujo i Haso jedan dan seli da pričaju šta će biti kad jedan od njih dvojice umre. I tako se kroz priču dogovore da prvi koji umre dođe ovom drugom u san i kaže ima li gore Svetskog prvenstva u fudbalu. Prošlo par godina i Mujo umre. Dolazi on jednu noć Hasi u san i kaže:
• Jarane, imam dvije vijesti, jedna je loša a druga dobra!
• Daj reci prvo ovu dobru! - kaže Haso.
• Ovdje je ludnica, ima žena, hrane, ... ma sve što poželiš. Čak ima i Svjetsko prvenstvo u nogometu! To ti je dobra vijest.
• A koja je loša?
• Pa, ta da ti u petak braniš za našu reprezentaciju.

"Ako ti neko kaze da si konj, izmlati ga, kad ti to kaze njih pet idi kupi sedlo!"

staro
  (#24 (permalink))
biterlemon
uzimati 3x2 dnevno!
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 10:34
Odgovor: Mujo i Haso - 29.10.2007, 02:28

Upravo se prevrnuh sa stolice :

Živeli Mujo i Haso, sirotinja, jedan preko puta drugog. Jedno jutro ustane Mujo, izađe napolje, kad ono kod Hase kućerina, limuzina ispred. Mujo uleti unutra, jedan hol, drugi hol, ogromna trpezarija, salon, sve ogromno. Utrči u jednu ogromnu sobu a Haso leži na vodenom krevetu, pije koktel a Federer i Nadal igraju tenis u sobi.
- M... ti j..., oklen ti sve ovo, pita Mujo.
-Jeb' ga, ja pec'o izakuće pa ufatio zlatnu ribicu i tako to...
- Jooj, idem i ja pecat.
- Paz samo ako je ufatiš, malo je nagluva, moraš vikat'.
Istrči Mujo, ode na pecanje i uhvati ribicu. Kaže ona, aj želje a Mujo će:
- Oću kuću veću od Hasine, oću limuzinu veću od Hasine, oću kuću punu seksa.
Otrči kući, otvori vrata i zatrpa ga keks od plafona. On otrči preko...
- J... joj m... Haso, ja tražio kuću punu seksa a ona mi napuni kuću keksom.
- Jesam ti rekao da je nagluva, pa jel ti misliš da sam ja tražio vrhunski tenis?

i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog

staro
  (#25 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:12
Godine: 33
Odgovor: Mujo i Haso - 12.11.2007, 22:49

Sarajevo, 22. sijecnja 2003.

Najgora avionska nesreca u povijesti Bosne i Hercegovine dogodila se jucer oko 17.00 kada se avion dvosjed marke Cessna 150, kojim su upravljala dva neiskusna pilota Mujo B. (27) i Haso M. (26), srusio usred gradskog groblja. Spasitelji su do 22.00 sata uspjeli iz rusevina izvuci 324 tijela, kada su zbog mraka i nevremena morali prekinuti potragu.
Pilot i kopilot su prosli bez vecih ozljeda i nakon manje lijecnicke intervencije, nastavili pomagati spasilackoj ekipi.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#26 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 05:08
Odgovor: Mujo i Haso - 25.11.2007, 22:24

Zvao Mujo Hasu da ga poseti u Minhen. Haso se uplašio jer ne zna nemački, ali Mujo ga zato uveri:

- To ti je isto k'o i naški, samo govoriš polako.

I krene Haso u Minhen, uspešno stiže i kad sidje sa voza na stanicu pozove:

- Taksssiiii!!

Stane taksi, Haso mu gurne cedulju s adresom Mujine barake. Kad dođoše pred baraku zapita Haso:

- Aaa kooollikkooo too koošššttaa?
- Peett eeuurraa! - odgovara taksista.

Čuje Haso da taksista isto govori polako pa dalje pita:

- Aa oodaakklee ssii tii zzemljaačee?
- Izz Trravniikaa. - odgovori taksista.

Haso sav razdragan što je naišao na zemljaka pa kaže:

- Aa žaaštoo oondaa goovorrimmo neemaačkii!?

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#27 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:12
Godine: 33
Odgovor: Mujo i Haso - 26.11.2007, 00:57

Ozenio Mujo Ukrajinku iz Černobila, doveo je kuci, a rodbina dosla da vidi
mladu.
Gledaju, nije ni lijepa, ni zgodna, nezna ni kuhat niti je vrijedna.
- Pa zasto si je bolan Mujo ozenio?
Mujo: Pa ne znam, nekako mi zraci.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#28 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:42
Odgovor: Mujo i Haso - 27.11.2007, 23:05

Pita Mujo Fatu:

Hoćeš Fato, bolan, da se igramo Velikog Brata?

Fata, sva srećna, odgovara:

Hoću Mujo, hoću.

A Mujo će na to:

Fato, govori Veliki Brat! Imaš 2 minute da napustiš kuću!

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#29 (permalink))
djuri64
Početnik
djuri64 ima spektakularnu auru oko sebedjuri64 ima spektakularnu auru oko sebedjuri64 ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 18.11.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 22:06
Godine: 43
Odgovor: Mujo i Haso - 29.01.2008, 21:11

Piše Fata pismo bratu u vojsci:
• Dobro smo, bili smo tajo i ja na vašaru u Kotraži. Naišli neki mangupi, taju izudaraše, a mene izjebaše...
Drugo pismo:
• Dobro smo, bili smo na vašaru u Požegi. Naišli neke mangupi, taju izudaraše, a mene izjebaše.
Treće pismo:
• Približava se vašar u Ivanjici. Ja bih rado išla, al' se tajo nešto nećka...

staro
  (#30 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:42
Odgovor: Mujo i Haso - 18.02.2008, 00:16

Jednom je rekao jako poznati mudrac: daš čoveku jesti i on je sit ceo dan, a pokažeš čoveku kako se obrađuje njiva on je sit ceo život..

Jednom je rekao Mujo: zapališ čoveku vatru i bit će mu toplo ceo dan, a kad zapališ čoveka bit će mu toplo ceo život!

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor