VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Danasnji vic
staro
  (#971 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Pol: Muško
Godine: 48
Odgovor: Danasnji vic - 27.05.2007, 14:57

- dosao postar kod operskog pevaca Pavarotija , zvoni jednom , cuje se glas onako pevajuci ooooommmaaaaaaaaa dolaaaaaazzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm. Postar ceka par minuta , ali niko ne otvara vrata , zvono on malo duze , kad ponovo se zacuje glas , evvvvvvvvooooooooooooooooooooooooooo meeeee iiiiiiiiiiiidddeeeeeeeeeeeeeeeeeem , ceka postar , ceka , I oped niko da otvori , koveli zvonice jos jednom , I zazvoni on jos jednom , I ceka ,ceka ceka , I opet se zacuje glas eeeeeeeevvvvvvvvvooooooooooooooooo mmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ssssssiiiiillllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaazzz zzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm, I stvarno nakon pola sata cekanja otvaraju se velika drvena vrata I u vratima stoji Pavaroti sa peskirom oko sebe . postar upita jeste li vi Pavaroti ? on potvrdno odgovori a postar onako kao gitarista pocme da svira na zamisljenoj gitari I kaze : ummmmmrlaaaaaaaaaa ti mama , ummmmrla ti mama , uuuuuummmmmrrrrlllllla ttttiii mmmmaaaaaaammmmmmmmmmaaaaaaaaaaa, I pocme da trese glavom gore dole ( dopizdilo mu ono cekanje )

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#972 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: 12.10.2008 22:46
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Danasnji vic - 27.05.2007, 14:57

Šeta Piroćanac pijacom i naiđe na drugog Piroćanca, pa ga upita:
  • Šta to prodaješ?
  • Seme od jabuke - odgovori on.
  • Koliko košta i za šta služi?
  • 25 dinara zrno, ako pojedeš jedno zrno, bićeš deset puta pametniji.
  • Super, meni i ovako kažu da sam glup, daj jedno zrno!
  • Vidiš, za 25 dinara sam mogao da kupim kilo jabuka i dobijem stoput više zrna.
  • Eto vidiš, već deluje, postao si pametniji i počeo si da razmišljaš.
  • U pravu si, daj još jedno zrno!

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

staro
  (#973 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Odgovor: Danasnji vic - 27.05.2007, 14:58

Mujo I Fata legli da spavaju oko ponoci , I taman da ce ih san uhvatiti , kad se zacu napolju pored prozora jedan glas Muuujooooo, Haaasssssooo ti jeeeebbbbbeeee zzzzeeeeeennnnuuuuuuu. Trgne se Mujo , pogleda pored njega I Fate , I nevidi nista , ne prodje par minuta kad ponovo se javi isti glas sa istom porukom . Muuujooooo, Haaasssssooo ti jeeeebbbbbeeee zzzzeeeeeennnnuuuuuuu. On sad vec postao zabrinut sta se ovde dogadja I ko veli da ga pita ko je on sto mu to govori . More ko si ti , upita ga Mujo , odgovara glas , ja sam tvoj andjeo cuvar , ma misli se Mujo , mora da je ovo neka zajebancija , kad se opet zacuo isti glas sa istom porukom, Muuujooooo, Haaasssssooo ti jeeeebbbbbeeee zzzzeeeeeennnnuuuuuuu. Skoci Mujo naglo iz kreveta , upali svetlo I istrcao napolje do prozora okrece se oko zbunja , obilazi oko kuce nema nikoga , proslo to jedno 15 tak minuta cuje on neko stenjanje , dodje do prozora I pogleda u sobu I kaze u jebote, stvarno, pa odavde se bolje vidi .

staro
  (#974 (permalink))
tibor
Banovan

Odgovor: Danasnji vic - 27.05.2007, 14:59

Orao Lala njivu I odjednom se naoblacilo I pocelo da seva I da grmi . sta ce Lala on se brze bolje sakrije pod kola . zacuje se glas : nemoj pod kola ,kola su od metala I moze grom da udari u kola , otrca Lala pod drvo , kad opet se zacu glas : nemoj pod drvo moze da udari grom u drvo , a on onako zacudjen upita , pa dobro ko si ti
Glas mu odgovara : ja sam tvoj andjeo cuvar .
Pita njega Lala da li bi on njega mogao da vidi ?
Odgovara Glas da moze , samo bi morao da ispruzi dlan , pa ce on da sleti na dlan , ispruzio Lala dlan I stvarno pojavi se andjeo na dlanu , kad Lala sa drugim dlanom naglo pljasnu po prvom dlanu I kaze A gde si bio kad sam se zeniooooooo !!!!!!!!!

staro
  (#975 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 30.07.2008 12:47
Godine: 30
Odgovor: Danasnji vic - 27.05.2007, 22:51

Dosao veterinar sa cvikama da vestacki oplodi kravu i pita gazdu:
- Kakvo tele zelite?
Gazda mu odgovara:
- Ma svejedno samo da ne nosi naocare!

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

staro
  (#976 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Odgovor: Danasnji vic - 27.05.2007, 22:52

Usao slepac u zenski bar (greskom) i naruci on sebi pice. Nakon kraceg
vremena vikne slepac konobarici:
- Hoces li da cujes vic o plavusama?
Iste sekunde citav bar se utihnuo i zena pored slepca rece:
- Pre nego sto ispricas vic, moram ti reci pet razloga zasto ne bi
trebalo da ga ispricas, pa ti razmisli:
1. Konobarica je plavusa.
2. Ja sam plavusa od 90 kg sa crnim pojasom.
3. Ova do mene je plavusa koja trenira rvanje.
4. Ta iza tebe je plavusa policajka.
5. Izbacivac je plavusa. Prica li vam se vic o plavusama? - ljutito ga
upita ona.
A slepac ce na to:
- Ma jok, pa da moram pet puta da objasnjavam.

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

staro
  (#977 (permalink))
DanijElla
Slatka mala

Odgovor: Danasnji vic - 27.05.2007, 22:58

Dolazi tip na ETF i pita kakav je to faks i da li je tezak... uglavnom da bi on studirao i da je zainteresovan. Pa kazu njemu:
- "Cujte, mi vama izvadimo mozak, spojimo ga na nas komp. i on se vama puni podacima 4-5 godina... Nakon toga, vi dodjete po mozak i spremni ste kao dipl.ing."
Kaze covjek:
- "Ali sto da ja radim tih 5 godina bez svog mozga?"
- "Studirajte ekonomiju!"

staro
  (#978 (permalink))
DanijElla
Slatka mala

Odgovor: Danasnji vic - 27.05.2007, 22:59

Cigo se totalno razbio s autom, pokupi ga hitna i odveze u
bolnicu. U bolnici trka, panika, svi se uzmuvali, doktor vice:
"Sestro, brzo, instrumente !"
A Cigo, onako, u polusvijesti:
"Doktore, pa ne mogu sad da sviram..."

staro
  (#979 (permalink))
DanijElla
Slatka mala

Odgovor: Danasnji vic - 27.05.2007, 23:08

Ide Mujo ulicom i nosi veliku kutiju na kojoj pise LEGO. Ide on tako, dosta uzurban i naidje na Sulju.Pita ga Suljo:

-"Gdje gori Mujo? Gdje'sh ba?"

-"Idem do Ginisa."

-"Kao to?"

-"Pa vidis ovu kutiju?"-rece Mujo-"Na njoj pise od 2 do 5 godina,a ja sastavio za godinu i po!"

staro
  (#980 (permalink))
DanijElla
Slatka mala

Odgovor: Danasnji vic - 27.05.2007, 23:10

Dolazi Mujo kod Hase sav utučen.
Pita ga Haso: Što je bolan?
- Bio kod doktora i reko mi da imam šećer! Sad ne smijem ni baklave, ni
rahatlokuma, al bolan ne mogu više ni Fatu s leđa....
- Kako bolan?-
- Pa to mi je najslađe.

Odgovor