VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Danasnji vic
staro
  (#71 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Danasnji vic - 29.07.2006, 12:53

Sretne Crvenkapa u šumi vuka i zapita ga:

• Vuče, vuče, zašto imaš tolike oči?

Tek će vuk:

• Beži, mala, vidiš da serem!

Gather ye rosebuds while ye may...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#72 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 21:35
Godine: 22
Odgovor: Danasnji vic - 01.08.2006, 02:38

Sastali se Tuđman, Milošević i Alija da smisle kako bi mogli posaditi
drvo mira, a da se niko ne uvredi. Kaže Tuđman:
- Ja bi posadio kajsiju!
Ova dvojica odgovore:
- Ne slažemo se zato što ima ono kaj.
Milošević kaže:
- Hajde onda da posadimo breskvu!
Ova dvojica odgovore:
- Ne može jer ima ono bre.
Dođe Alija na red i kaže:
- Hajde, da svima bude fer, da posejemo vinovu lozu.
Ova dvojica pogledaše jedan u drugog i slože se. Sutradan zove Tuđman
Miloševića i kaže:
- Jesi ti vidio kako nas zajeba obadvojicu jučer!
- Što? - pita Milošević.
- Pa vinova loza, em zelena, em se obrezuje!

staro
  (#73 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Pol: Muško
Godine: 15
Odgovor: Danasnji vic - 01.08.2006, 12:59

Iza sedam mora, iza sedam brda, iza sedam dolina i kotlina, zivela jedna azdaja.

Jednog jutra izadje azdaja iz kuce i kaze:

"'De ja to u picku materinu zivim ?!"

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#74 (permalink))
LilShizle
Početnik
LilShizle će uskoro postati poznat član

Član od: 01.07.2006.
Poslednji login: 02.09.2006 15:08
Godine: 24
Odgovor: Danasnji vic - 02.08.2006, 17:26

Upoznaju se James Bond i Van Dame
-Ja sam Bond, James Bond.
-Ja sam Dame, Van Dame, Claude Van Dame, Jean Claude Van Dame!

staro
  (#75 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Poslednji login: 12.08.2008 07:33
Godine: 27
Odgovor: Danasnji vic - 03.08.2006, 07:19

Vozili se Mujo i Haso helikopterom i helikopter se srusi! Sutradan
spasioci pronasli crnu kutiju i slusaju njihov zadnji razgovor!
Mujo: - "Joo, bolan Haso sto mi ovaj ventilator puse za ledja."
Haso: - "Pa ugasi ga brate dragi, os' jos da se razbolis
bolan!"

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#76 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Poslednji login: 12.08.2008 07:33
Godine: 27
Odgovor: Danasnji vic - 03.08.2006, 07:26

Pliva Mujo Nilom kad ga napadne krokodil,zamahne Mujo brže i zadere se "NEMOJ LAKOSTA MAJKE TI"

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#77 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Odgovor: Danasnji vic - 21.08.2006, 01:52

Prozove uciteljica Pericu na casu matematike i upita ga: Stoje cetiri ptice na grani. Dodje lovac (Bishop ) i ubije jednu. Koliko ce ptica ostati na grani?
Perica: Ni jedna
Uciteljica: Kako ni jedna kad je samo jednu ubio?
Perica: Pa ostale ce se uplasiti i razbezati
Uciteljica: Nije Perice ostace jedna, ali svidja mi se kako razmisljas
Perica: A jel mogu ja vas nesto da pitam?
Uciteljica: Naravno Perice, pitaj
Perica: Idu tri zene ulicom i jedu sladoled. Jedna ga lize poprecno, druga uzduz, a treca ne lize vec ga uzima usnama od gore. Koja je udata?
Uciteljica: Pa ta sto ne lize vec ga uzima usnama od gore
Perica: E nije, udata je ona koja ima burmu, ali svidja mi se kako razmisljate...

staro
  (#78 (permalink))
bobby
Početnik
bobby će uskoro postati poznat članbobby će uskoro postati poznat član

Član od: 12.05.2006.
Poslednji login: 28.07.2007 23:16
Godine: 54
Odgovor: Danasnji vic - 28.08.2006, 23:43

Vuk i Crvenkapa Ide vuk sumom i spazi crvenkapu.Brzo cucne iza grma i saceka da crvenkapa pridje blize "stani...uf...gde si posla" "Idem kod moje bake"rece crvenkapa."aahhha,uf ....joj,a sta imas u korpi?" Imam malo kolaca,neku jabuku i par krusaka,nosim mojoj baki,Vuk,aaahhhhaa....uf..uf...joj....izvini da nemas malo papira.

staro
  (#79 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 12:17
Godine: 33
Odgovor: Danasnji vic - 29.08.2006, 17:13

Plavusino pismo sinu:

Dragi sine,

Pisem ti ovo pismo kako bi znao da ti pisem. Ako dobijes ovo pismo znaci da je dobro stiglo. Ako ga ne primis javi mi, tako da ti ga ponovo posaljem. Pisem sporo, jer znam da sporo citas. Neki dan je tvoj otac procitao u novinama da se po statistikama vecina saobracajnih nezgoda desava 1 km udaljeno od kuce, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuce. Kuca je prelepa, imamo cak i ves masinu, ali ne znam da li radi. Juce sam stavila ves da se pere, povukla vodu i vesa vise nije bilo...

Ovde vreme i nije tako lose. Prosle nedelje samo je dva puta padala kisa - prvi put je trajalo 3 dana, a sledeci put 4. U vezi one jakne koju si zeleo, tvoj otac mi je rekao da ako ti je budemo slali da skinemo dugmad, posto su dosta teska, jer to bi vise kostalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u dzep.

Napokon smo sahranili tvoga dedu: pronasli smo njegovo telo kada smo cistili kucu. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobedio dok smo se igrali zmurke. Pre nekoliko dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor: koji osecaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo izasli van zajedno. Posto vec spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi... zaposlili su ga na gradskom groblju... odrzava travnjak.

Tvoja sestra Julija, znas ona koja se udala za svog muza.. napokon je rodila! Ne znamo jos pol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak... ako bude curica tvoja sestra ce je zvati po meni... Cini mi se malo cudno da svoju cerku zove "mama". Tvoj rodjak se ozenio.. po ceo dan se moli pred zenom, jer je devica. I da znas da vise ne vidjamo tvoga Ujaka Isidora, onoga koji je umro prosle godine... A da ne govorim o tvom bratu Zoranu.. on je grozan.. zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali kljucevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa !!!!!!

Dobro sine, necu ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovde pre nas zivela, uzela je kucni broj sa zida i ponela ga sa sobom.

Ako vidis Margarit pozdravi je, a ako je ne vidis nemoj joj nista govoriti.

Mama koja te voli,

PS : Htela sam ti poslati nesto para, ali sam vec zatvorila koverat.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#80 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera

Odgovor: Danasnji vic - 04.09.2006, 02:39

Englez:- Moja je zena u krevetu kao lavica..
.Francuz:- Moja je zena njezna kao leptir...
Mujo:- Ni moja ne lici na covjeka...

Evo, promenila sam potpis

Odgovor