|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Danasnji vic |
|
|
|
|
|
|
|
|
P I L E N C E
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 23:22
Pol: Muško
|
Odgovor: Danasnji vic -
11.01.2007, 16:47
Otisho Lala sa Sosom na more i posle 7 dana dodje Lala na
recepciju da plati hotelski rachun. L: Koliko sam duzhan za hotel? Recepcionar: 1000 maraka. L: Kako tako mnogo? R: Zbog korishcenja saune. L: Ali ja je nisam koristio! R: Pa mogli ste. I zbog korishcenja bazena. L: Ali ja nisam koristio bazen! R: Pa mogli ste. L: Dobro, platicu, ali prvo ja Vama da naplatim. R: Shta??? L: Pa 1000 maraka, zato shto ste tucali moju Sosu. R: Nismo. L: Pa mogli ste. |
|
|
|
|
|
P I L E N C E
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 23:22
Pol: Muško
|
Odgovor: Danasnji vic -
11.01.2007, 16:48
Red ispred saltera u apoteci... Dolazi mladic, vadi iz dzepova prezervative i pocinje da galami: - "Kakvi su vam ovi kurtoni, nista ne valjaju. Stalno pucaju, cepaju se, a jedan mi se cak i istopio!" Tek ce ti Lala iz reda: - "Da, da, i spadadu!"
|
|
|
|