VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Danasnji vic
staro
  (#2111 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 23:49
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Danasnji vic - 14.10.2008, 16:23

Bik i lav sede za šankom i piju kad lavu zazvoni mobilni i on se javi:
- Da, draga, dolazim - reče lav, brzo popi svoje piće i poče da se sprema da krene...
Na to će bik:
- E, i ti si mi neki lav! Da mene zove žena, poslao bih je znaš gde, i nastavio da pijem sa društvom...
A lav će njemu:
- Da, ali prevideo si jednu stvar: tvoja žena je krava, a moja lavica!

"Ne znam mnogo o ženama, ali čuo sam strašne priče" Harold Pinter

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#2112 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimum

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas 14:05
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Danasnji vic - 14.10.2008, 19:13

Ode Haso kod Muje, i vidi Muju golog na krevetu, a Fatu golu na ormanu.
Pita ih on:
• Šta vi to radite?
• Ćuti, otkačila se spirala !!!

S nežnošću gledah ti stopa trag, trag na snegu belom
i znadoh da ćeš biti mi drag, drag u životu celom

staro
  (#2113 (permalink))
Samuraj
Ipon son
Samuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostale

Član od: 14.06.2008.
Poslednji login: juče 23:29
Odgovor: Danasnji vic - 14.10.2008, 20:16

Pitanje
Koje promene nastanu kada se plavusa preseli iz Novog Sada u Beograd?

Odgovor
U oba grada je primetan rast inteligencije!

Живима по заслузи, мртвима по обичају

staro
  (#2114 (permalink))
Painkiller
Iskusni forumdžija
Painkiller će uskoro postati poznat članPainkiller će uskoro postati poznat članPainkiller će uskoro postati poznat član

Član od: 16.02.2008.
Poslednji login: danas 18:12
Godine: 17
Odgovor: Danasnji vic - 14.10.2008, 20:34

Beže zečevi iz Bosne. I na granici susretnu druge zečeve koji ih pitaju kuda i zasto beže.
- "U Bosni štroje konje..."
- "Pa šta to ima veze, niste vi konji."
- "Dok Bosancu dokažeš da nisi konj ostade bez jaja."

I'am the BoOGieMaN
...PEACE...

staro
  (#2115 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Godine: 36
Odgovor: Danasnji vic - 14.10.2008, 23:36

pojašnjenje pojmova:

1. AUTOBUS - vozilo koje ide dva puta brže kad trčite za njim nego kad sedite u njemu

2. PULOVER - odevni predmet koje mora nositi dete kad je mami zima

3. PLES - vertikalna frustracija horizontalne želje

4. EKONOMIST - ekspert koji će znati sutra zašto se ono što je predvideo juče nije dogodilo danas

5. GINEKOLOG - osoba koja radi tamo gde se drugi zabavljaju

6. INTELEKTUALAC - osoba koja je u stanju misliti dva sata na drugo osim na seks

7. MIGRENA - najviše upotrebljavana kontracepcija kod žena

8. BRAK - zajednica u kojoj dvoje ljudi rešavaju probleme koje ne bi imali da su ostali sami

9. ZUBAR - mađioničar koji vam stavlja u usta deo onoga što vam je izvukao iz džepa

10. PESIMIST - optimist koji ima iskustva

11. PROGRAMER - osoba koja na neobjašnjiv način reši problem za koji nisi ni znao da ga imaš

12. PSIHOLOG - osoba koja gleda ostale kad u prostoriju uđe lepa žena

13. BUDILICA - instrument izmišljen da bi budio one koji nemaju malu decu

14. ZVEZDA - osoba koja celi život teško radi da bi bila poznata, a zatim nosi velike tamne naočare da ju niko ne prepozna.

staro
  (#2116 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimum

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas 14:05
Godine: 32
Odgovor: Danasnji vic - 15.10.2008, 08:15

Afera

Žena je bila u krevetu sa ljubavnikom kada je začula muža koji je ulazio u kuću.
'Požuri,' rekla je, 'stani u kut.'
Nauljila ga je bebi uljem i potom posula talkom.
'Ne miči se dok ti ne kažem,'
rekla je. 'Pretvaraj se da si kip.'
'Šta je ovo?' pitao je muž kada je ušao u prostoriju.
'To je kip,' odgovorila je.
'Petrovićka je kupila jedan, meni se svidelo pa sam i ja nabavila sličan.'
Bez daljeg komentara otišli su u krevet na spavanje.
Oko 2 posle ponoći, muž je izašao iz sobe i nedugo posle se vratio sa pivom i sendvičem.
'Evo,' rekao je kipu, 'uzmi ovo.
Ja sam tako dva dana stajao kod Petrovićke, mogao sam crknuti od gladi.'

S nežnošću gledah ti stopa trag, trag na snegu belom
i znadoh da ćeš biti mi drag, drag u životu celom

staro
  (#2117 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Godine: 36
Odgovor: Danasnji vic - 15.10.2008, 10:27

Teorija o gemištu

Krdo bizona može se kretati onom brzinom kojom se može kretati najsporiji bizon, nikako brže od toga jer bi inače najsporiji bizon zaostao za krdom.

Kad je krdo napadnuto, najslabiji ili najbolesniji bizoni su obično prvi na udaru i oni prvi stradaju jer se nalaze na začelju krda. To se zove prirodna selekcija, i ona je dobra za celo krdo bizona, jer se tako krdo rešava onih koji ga usporavaju u kretanju . Dakle, regularno ubijanje najslabijih članova krda je u principu dobra stvar za celo krdo.

Na više-manje isti način, ljudski mozak je nakupina živčanih stanica, a kao celina funkcioniše onoliko brzo koliko najsporija stanica može funkcionisati. Svi znamo da preterana konzumacija alkohola uništava živčane stanice u mozgu. No, zbog bioloških razloga, alkohol prvo napada i uništava najsporije i najslabije stanice u mozgu. Na taj način, kontinuirana konzumacija gemišta eliminiše najslabije karike u lancu prenosa informacije u mozgu, što čini mozak brzim i efektivnijim.

"Zato se čovjek uvek oseća pametnijim nakon par gemišta..."

staro
  (#2118 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 31.10.2008 17:12
Godine: 45
Odgovor: Danasnji vic - 15.10.2008, 11:31

Kaze sincic majci:
- Mama, mama, stiglo je prolece!
- Otkud znas, sine?
- Eno visi baba u kupatilu.

nomen est omen

staro
  (#2119 (permalink))
Painkiller
Iskusni forumdžija
Painkiller će uskoro postati poznat članPainkiller će uskoro postati poznat članPainkiller će uskoro postati poznat član

Član od: 16.02.2008.
Poslednji login: danas 18:12
Godine: 17
Odgovor: Danasnji vic - 15.10.2008, 14:32

- Prelazi Cigo iz BiH u Hrvatsku: "Di češ ti Cigo, imaš li ti dokumente?"
- "Imam ja sve, imam i domovnicu, ja sam Hrvatski ciganin!"
- "A da ti nisi Hercegovački ciganin?"
- "Eeee, toliki baš ciganin nisam!"

I'am the BoOGieMaN
...PEACE...

staro
  (#2120 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Danasnji vic - 16.10.2008, 08:00

Čovek je pobegao iz zatvora gde su ga držali 15 godina. Dok je bežao, naišao je na kuću i u nadi da će tu naći novac ili oružje provalio unutra, ali je zatekao samo mladi par kako vodi ljubav. Naredio je momku da ustane, i vezao ga za stolicu. Seo je na devojku, poljubio je u vrat i naprasno otisao u kupatilo.

Dok je bio unutra, mladic reče devojci:
- Slušaj, dušo, ovaj čovek je odbegli zatvorenik, pogledaj mu odeću! Verovatno godinama nije video žensko. Video sam da ti ljubi vrat, verovatno hoće seks. Ne paniči, ne opiri se, ne žali se, radi šta god ti kaže, samo mu pruži zadovoljstvo, i ne ljuti ga, može da nas ubije. Budi jaka dušo, volim te.

Devojka odgovori:
- Nije mi ljubio vrat, šapnuo mi je da je gej, da si mu se svideo, i pitao me je da li drzimo vazelin u kupatilu. Budi jak dušo, volim i ja tebe.