|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Danasnji vic |
|
Odgovor: Danasnji vic |
|
|
|
|
|
|
The One
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: danas 16:38
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Danasnji vic -
15.09.2008, 22:41
Baka Piroćanka gledala je svog unuka kako se igra na plaži kad je naleteo ogroman talas i povukao ga u more. Baka je pala na kolena i počne moliti:
• Dragi Bože, spasi mi unuka, molim te vrati ga natrag... Na to naleti drugi talas i vrati unuka natrag na obalu, nepovređenog. Baka pogleda ka nebu i kaže: • Imao je i kapu! Have you ever had a dream that you were so sure was real? |
|
|
|
|
|
smucalica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Pol: Žensko
Godine: 36
|
15.09.2008, 23:01
Pričaju Amerikanac, Rus i Crnogorac.
Amerikanac kaže: ''Deca su deca, al' žena mi je prava lavica!'' Rus će: ''Ako je tvoja lavica, moja je tigrica.'' Na to će Crnogorac: ''Ni moja ne liči na čo'eka''. |
|
|
|
|
|
The One
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: danas 16:38
Godine: 27
|
16.09.2008, 00:01
Pita Perica majku:
• Mama, šta je to impotencija? Majka razmišlja šta da kaže klincu od od pet godina, pa objasni: • To ti je, sine, kao kada pokušavaš da kuvanim špagetima igraš pikado. Have you ever had a dream that you were so sure was real? |
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 17:09
|
16.09.2008, 02:07
Sredovečna gospodja ulazi u apoteku.
Apotekar: Izvolite Gospodja: Molila bih jedno pakovanje arsena. Apotekar: Žao mi je gospodjo, u pitanju je veoma jak otrov, moram Vas pitati zašto Vam je potreban? Gospodja: Želim otrovati svoga muža. Apotekar: Žao mi je, gospodjo, potpuno razumem da ste sada ljuti na njega ali vam ga ipak u tom slučaju ne mogu dati. Gospoodja otvori torbicu, iz nje vadi fotografiju na kojoj se vide njen muž i apotekareva žena kako u krevetu vode ljubav Apotekar: Oprostite gospodjo, trebali ste mi reći da imate recept, odmah ćete biti usluženi |
|
|
|