|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Danasnji vic |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Face-lifting Pocasti zena sebe faceliftingom za rodjendan i bude sasvim zadovoljna rezultatom. Na putu kuci zaustavi se u butiku, pa na izlazu upita prodavaca: - "Nadam se da Vas ne gnjavim, ali sta mislite koliko godina imam?" Prodavac odgovori: - "35", a zena kaze: - "Zapravo, imam 47", i sva zadovoljna izadje iz butika. Skoci zatim do McDonaldsa i nakon sto naruci jelo, upita covjeka za kasom: - "Nadam se da Vas ne gnjavim, ali sta mislite koliko godina imam?" Tip odgovori: - "29". Zena kaze: - "Zapravo, imam 47" i izadje sva sretna i zadovoljna. Dok je na stanici cekala autobus, priupita jednog starca isto pitanje. Starac ce: - "Ja imam 85 godina, pa moj vid nije kao sto je nekad bio, a kad sam bio mladji imao sam vatreni nacin za doznati Vase godina, samo bi u tom slucaju morao zavuci ruku u vase gace". Kako nije bilo nikog uokolo, a znatizelja čini svoje, zena pristane. Stari zavuce ruku u njene gace, nježno ceprka jedno 5 minuta, zatim izvadi ruku van pa rece: - "47." Zena uzviknu: - "Pa to je nevjerovatno. Kako ste pogodili?!" Stari odgovori: - "Bio sam iza Vas u McDona |