VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Danasnji vic
staro
  (#1791 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Danasnji vic - 10.08.2008, 01:48

Doktore, suzi mi oko!

Dolazi čovek kod doktora:
Doktore, suzi mi oko!
I doktor mu suzi oko.

Kako Ciga broji svoje zube?
Jedan levo, desno dva...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1792 (permalink))
jamiroyu
SCORPIO
jamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimumjamiroyu je dostigao maksimum

Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 19:42
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Danasnji vic - 10.08.2008, 01:56

Crnogorac zove oca:
-Odlučio sam napustiti elektrotehniku, dosta mi je bilo ovih 10 godina, prelazim na pravni fakultet.
Otac mu odgovara:
-Ti sine kako hoćeš, ja i đedo ostajemo!

Ne treba ovaj život shvatati suviše ozbiljno kada ionako nećemo živi iz njega izaći.

staro
  (#1793 (permalink))
Kathy
..u sanjivoj dolini.
Kathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen član

Član od: 06.11.2006.
Poslednji login: 17.11.2008 00:55
Odgovor: Danasnji vic - 10.08.2008, 19:11

Direktor kompanije poziva sekretaricu i kaže joj: "Hajde, spremi se, idemo na nedelju dana na službeni put u inostranstvo..."

Sekretarica po povratku kući obaveštava muža: "Dragi, moram sa šefom na službeni put na nedelju dana, moraćeš sam da se brineš o sebi..."

Muž obaveštava svoju švalerku: "Moja žena putuje na nedelju dana, provešćemo to vreme zajedno..."

Švalerka obaveštava svog djaka kome daje časove iz matematike: "Biću veoma zauzeta, imam puno posla i pauziraćemo nedelju dana..:"

Đak sav srećan obaveštava svoga dedu: "Dedice moj, biću slobodan nedelju dana i nemam časove, jer mi je nastavnica zauzeta, hajde da idemo na pecanje..."

Deda (direktor kompanije) ponovo zove svoju sekretaricu: "Plan je promenjen, moj unuk me moli da provedemo vreme zajedno. Putovaćemo drugi put..."

Sekretarica zove svoga muža: "Dragi, moj šef je zauzet, službeni put je odložen..."

Muž zove švalerku: "Nećemo moći ove nedelje, žena je odložila put..."

Švalerka zove djaka: "Nastave će ipak biti kao i obično..!"

Đak zove dedu: "Dedice, nastavnica je rekla da će nastave biti kao i obično, ne mogu da ti pravim društvo..."

Deda zove svoju sekretaricu: "Ne sekiraj se, ipak putujemo ove nedelje. Spremaj stvari..."

Mudrome čoveku otvorena je svaka zemlja, jer je domovina plemenite duše čitav svet.

staro
  (#1794 (permalink))
Kathy
..u sanjivoj dolini.
Kathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen članKathy je savršen član

Odgovor: Danasnji vic - 10.08.2008, 19:15

Pitanje:
- Kako se kune ciganka?

Odgovor:
- Nevina sam, dece mi....

Mudrome čoveku otvorena je svaka zemlja, jer je domovina plemenite duše čitav svet.

staro
  (#1795 (permalink))
Kathy
..u sanjivoj dolini.

Odgovor: Danasnji vic - 10.08.2008, 19:16

Haso bio peder i poželi da ga neko marne.
Ode u javnu kuću i gleda, gleda i vidi jednog zgodnog crnca.
Priđe mu i pita:
- "Koliko košta?"
A crnac mu pokaže onu stvarku od 30 cm i na njoj svaki centimetar obilježen crticom.
Kaže mu crnac:
- "Koliko centimetara toliko maraka."
Pogleda Haso u novčanik, kad ono ima samo 5 maraka.
Pita on crnca:
- "Može li za pet maraka?"
- "Moze", reče crnac!
Odu oni u sobu i Haso dobije svojih 5 cm. Dok su oni obavljali posao neko naglo otvori vrata, crnac se prepadne i gurne Hasi svih 30 cm.
A Haso će na to:
- "JOJ, SAD ME UVALI U DUGOVE!!!"

staro
  (#1796 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Godine: 36
Odgovor: Danasnji vic - 10.08.2008, 19:20

Imam vesti za vas, jednu lošu i jednu još goru.
- Recite, doktore!
- Ostao vam je samo još jedan dan života.
- Strašno! Šta može biti gore od toga?
- Od juče vas pokušavam dobiti na telefon.

###
Tašta

Tata, tata! Zašto baka trči cik-cak?
Ćuti sine i dodavaj metke!

###

Kako se na engleskom kaže "Tašta neće doći na ručak"?
-Yesss!

staro
  (#1797 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Danasnji vic - 10.08.2008, 19:58

Tri zene kupuju krastavac.Prva kaze:meni 1 deblji a kraci:druda kaze:ja cu 1 duzi a tanjidok ce treca:meni dajte 1 za salatu.

staro
  (#1798 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 02:19
Godine: 46
Odgovor: Danasnji vic - 10.08.2008, 20:33

Lete dva komarca oko pijanaca. Kaže prvi:
• Ajde, ujedi ga!
• Neka, hvala, ne pijem dok vozim- odgovori drugi.

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#1799 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Odgovor: Danasnji vic - 10.08.2008, 20:49

pita fata babu jel moze sa mujom u kino. pa pita je babo koji se film daje. pa horor, kaze fata. razmislja babo, daje se horor, fata ce da se uplasi, pa mujo ce je zagrlit, pa poljubiti, pa biti ce belaja poslije. i kaze babo fati da ne moze. dolazi fata opet sutra, i pita babu jel moze sa mujom u kino. pa pita je babo opet koji se film daje, a fata kaze da se daje drama. razmislja mujo, drama se daje, fata ce poceti plakati, mujo ce je zagrliti, pa poljubiti, pa biti ce belaja poslije. i kaze babo fati da ne moze. dolazi fata treci dan i opet pita babu jel moze sa mujom u kino. i pita je babo sta se daje, a fata kaze da se daje komedija. i razmislja babo daje se komedija, smijati ce se djeca, nece biti belaja, pa kaze fati da moze da ide. i tako, vraca se fata kuci poslije kina i pita je babo kako je bilo. a fata mu kaze, pa joj babo, da nije bilo muje da me drzi za pic*ku, upisala bi se od smijeha...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#1800 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Odgovor: Danasnji vic - 11.08.2008, 04:14

Face-lifting

Pocasti zena sebe faceliftingom za rodjendan i bude sasvim zadovoljna rezultatom. Na putu kuci zaustavi se u butiku, pa na izlazu upita prodavaca:
- "Nadam se da Vas ne gnjavim, ali sta mislite koliko godina imam?"
Prodavac odgovori:
- "35", a zena kaze:
- "Zapravo, imam 47", i sva zadovoljna izadje iz butika.
Skoci zatim do McDonaldsa i nakon sto naruci jelo, upita covjeka za kasom:
- "Nadam se da Vas ne gnjavim, ali sta mislite koliko godina imam?"
Tip odgovori:
- "29". Zena kaze:
- "Zapravo, imam 47" i izadje sva sretna i zadovoljna.
Dok je na stanici cekala autobus, priupita jednog starca isto pitanje.
Starac ce:
- "Ja imam 85 godina, pa moj vid nije kao sto je nekad bio, a kad sam bio mladji imao sam vatreni nacin za doznati Vase godina, samo bi u tom slucaju morao zavuci ruku u vase gace".
Kako nije bilo nikog uokolo, a znatizelja čini svoje, zena pristane. Stari zavuce ruku u njene gace, nježno ceprka jedno 5 minuta, zatim izvadi ruku van pa rece:
- "47."
Zena uzviknu:
- "Pa to je nevjerovatno. Kako ste pogodili?!"
Stari odgovori:
- "Bio sam iza Vas u McDona