|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Danasnji vic |
|
|
|
|
|
|
|
SCORPIO
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.09.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 19:42
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Danasnji vic -
09.08.2008, 00:25
Pa dobro Perice zasto ne jedes,
zar nisi rekao kad si dosao iz skole da si gladan kao VUK.... ...Pa dobro mama gde si ti videla da VUK jede boraniju....
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Dosao starac kod doktora na pregled. Doktor, nakon pregleda kaze:
- "U odlicnoj ste formi. Kako uspevate da imate odlican krvni pritisak i da ste u odlicnoj formi, a imate 80 godina?" Starac mu kaze: - "Lako...Ustajem rano, pre zore...Lovim paunove po citav dan pa me to drzi u formi." Doktor mu kaze: - "Lovite paunove? Ne....To nije razlog vaseg odlicnog zdravlja..Mora da je nasledno. Koliko godina je imao vas otac kad je umro?" Starac zacudjeno na to odgovori: - "Ko kaze da mi je otac mrtav?" Doktor: - "Hocete da kazete da vam je otac jos uvek ziv? Pa koliko godina ima on?" Starac: - "Ima 99 godina. Bas je jutros bio samnom u lov. To i njega drzi u dobroj formi." Doktor: - "Aha...Razumijem... Ali to ipak nije razlog. Koliko godina je imao vas deda kad je umro?" Starac, ljutito: - "Ko kaze da je mrtav??" Doktor: - "Hocete da kazete da vam je deda jos uvek ziv??? On mora da ima oko 120 godina" Starac: "Deda ima 118 godina." Doktor, sav frustriran na to kaze: - "I...pretpostavljam da je i on sa vama lovio paunove jutros?" Starac: - "Ne...Ne...on nije jutros mogao sa nama da ide u lov jer se priprema za svadbu." Doktor: - "Zasto pobogu hoce da se ozeni sa 118 godina?" Starac: - "Ma on bas i ne bi.... nego roditelji vrse pritisak na njega..." ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 10:46
Pol: Muško
Godine: 24
|
09.08.2008, 10:52
Igra se mali retard, dok za to vreme njegov otac gleda televizor. Otac ožedneo, pa će svom sinu:
- "Sine, ajde donesi tati jedno pivo". - "Netu ta ti tonetem pivo". - "Sine, ja sam ti otac i donesi mi pivo kada ti kažem". - "Ma, netu ta ti donetem pivo". - "Sine, ja sam te napravio, i kada ti kažem da mi doneseš pivo, ti moraš da mi doneseš pivo". - "Uuuuuuuuuu, al' si me napravio". |
|
|
|
|
|
..u sanjivoj dolini.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.11.2006.
Poslednji login: 17.11.2008 00:55
Pol: Žensko
|
10.08.2008, 01:34
Za dobro jutro
Nakon duge ljubavne noći, on primeti sliku nekog muškarca na noćnom ormariću... I zabrine se. - Ovo je tvoj muž? - upita nervozno. - Ne, budalice ... - odgovori ona mazeći se uz njega. - To je onda tvoj zaručnik? - Ni slučajno! - kaže ona, grickajući mu uho. - A tvoj otac ili tvoj brat? - opet insistira on. - Ne, ne i ne! Tako si seksi kada si ljubomoran! - Pa dobro hoćeš li mi reći ko je to, može li se to ikako saznati? - Dobro kad si navalio, to sam ja pre operacije..... |
|
|
|