VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Danasnji vic
staro
  (#1731 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Pol: Žensko
Odgovor: Danasnji vic - 20.07.2008, 20:45

Ovaj sam mozda vec pisala, ali juce sam ga opet pricala komsiluku, pa sam bila ta koja se smeje najvise

Pita Perica mamu: "Mama, mama sta je to pi*ka?" (*=ch )
-"Ijuu Perice naopako! Pa to je nesto strasno! Uzas! Uzaas!"
Ode Perica kod babe, podigne ruke, zgrci prste, izbulji oci, napravi neku strasnu facu i pocne dubokim glasom da viche:"Pichkaaa...pichkaaa...!"

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1732 (permalink))
Samuraj
Ipon son
Samuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostale

Član od: 14.06.2008.
Poslednji login: juče 23:29
Pol: Muško
Odgovor: Danasnji vic - 20.07.2008, 21:54

Једног сасвим обичног дана пироћанац поправљао кров на својој трошној кући док му је жена у кући брижљиво спремала ручак. Док је радио оклизне се и почне да клизи на кров. Да би се некако спасао ухвати се за олук који под његовом тежином попусти. Њише се пироћанац на олуку куће и све гледа да ли ће олук издржати. У једном моменту скупи храбрости и повика:

" Јело, о Јело, истави ручак ћу ручам у болницу"!

Живима по заслузи, мртвима по обичају

staro
  (#1733 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimum

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas 14:05
Godine: 32
Odgovor: Danasnji vic - 21.07.2008, 13:18

Kauboj sedi u baru i prilazi mu jedna devojka.
- Jesi li ti pravi kauboj?
- Pa da vidim... ceo život živim na ranču, teram stoku, spavam pod vedrim nebom... valjda jesam. Izvini, a šta si ti?
- Ja nikad nisam bila na ranču, ali sam zato lezbejka. Ujutro kad se probudim, mislim na žene. Dok jedem, dok se tuširam ili dok radim, sve vreme mislim na žene. Čak i kad spavam, sanjam žene.
Devojka odlazi, a na njeno mesto dolazi druga devojka:
- Htedoh da te pitam... jesi li ti stvarno kauboj?
- Do sada sam mislio da sam kauboj, al' sam upravo shvatio da sam u stvari lezbejka.

S nežnošću gledah ti stopa trag, trag na snegu belom
i znadoh da ćeš biti mi drag, drag u životu celom

staro
  (#1734 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Godine: 58
Odgovor: Danasnji vic - 21.07.2008, 14:35

Tri sestre, devojke stasale za udaju, i nekako se pogodilo da sve u isto vreme se udaju. Brižna majka ih savetuje o svemu i svačemu, pa će na kraju da im kaže: Deco moja nemojte da zaboravite da jei seks vrlo važan činilac braka, zato ako vam nije teško pošto se udajete daleko pišite majsci o svemu i svačemu, ali i o seksu, kako ide, i majka će da zna kako živite. Nego da nebi bilo bezobrazno upražnjavanje seksa pišite kao da jedete palačinke i koliko puta.
Sestre se poudavale, i kako obično biva u priči, jedna se udala za siromašnog, druga za srednje imućnog, a treća za bogataša. Prošlo izvesno vreme stigoše majci pisma. Kćer koja se udala za bogataša piše da mnogo dobro živi, da imaju svega i svačega a da palačinke jedu najčešće jednom mesečno. Druga, ona za srednje imućnog, piše da živi dobro, da nema nekih problema, da je sve uredu a da palčinke jedu najčešće jednom nedeljno. Treća udata za siromaška piše da imaju malo problema, da se nekako snalaze, i da će nekako izgurati, a da palačinke jedu svakog dana, pa kad im dosadi, moj muž liže tiganj a ja dršku!

I rizikovaću bezobrazluk, ali kao naravoučenije: Ne kaže se džabe u narodu da je p...a sirotinjska zabava i razonoda!

In vinas veritas

staro
  (#1735 (permalink))
nenad.bds
Početnik za navek
nenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimum

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 16:39
Godine: 65
Odgovor: Danasnji vic - 21.07.2008, 15:00

Može se posmatrati i kao EX-YU varijanta Moribovog (prethodnog) vica:

Sastale se tri prijateljice i pričaju kako im je.

Zagrebčanka će:

- Za Novu Godinu sam dobila veš-mašinu, usisivač i mikser.

Ljubljančanka će:

- A ja sam dobila za Osmi mart put u Španiju!

Sarajka ćuti, pa je pitaju šta je ona dobila.

- K...c!

Na to će druge dve:

- Ah, tako pasivan kraj a tako lep poklon!

staro
  (#1736 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Godine: 58
Odgovor: Danasnji vic - 21.07.2008, 15:14

Mesi ciganka hleba pored vatre a mali Mika kako ona mesi tako zaviruje pod suknju. Mahne ona na njega da negleda ali Mika se neda, gleda li gleda. Jednog trenutka ona se izdra na njega: pa šta stalno bleneš pod suknju? Na to će mali Mika: A šta ti je to pod suknjom; pita? Ma to me tata udario sekirom kad sam bila mala. Uh reče mali Mika, pa gde baš potrefi preko pičke?

In vinas veritas

staro
  (#1737 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 14:12
Godine: 35
Odgovor: Danasnji vic - 21.07.2008, 15:28

Muškarac pocrveni 3 puta u životu:
- Kada kresne prvi put.
- Kada prvi put ne može da kresne po drugi put.
- Kada drugi put ne može to da uradi ni prvi put.

Žena takođe pocrveni 3 puta u životu:
- Kada se kresne prvi put.
- Kada prvi put uradi to za pare.
- Kada prvi put mora da plati da bi je neko kresnuo.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#1738 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 02:19
Godine: 46
Odgovor: Danasnji vic - 21.07.2008, 23:57

Upada ubica u kuću i zatekne muža i ženu u krevetu. Upita ženu: Kako se zoveš? Ana - reče žena.
Poštedet ću te jer mi se tako zove mama - kaže ubica.
A kako se ti zoveš?
Mirko, al svi me zovu Ana - kaže muž.

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#1739 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 14:12
Godine: 35
Odgovor: Danasnji vic - 22.07.2008, 21:17

Jedan dan na vrata ugledne gospođe neko zazvoni i ona otvori vrata. Ispred vrata je stajao uglađeni gospodin, koji reče:
- Dobro jutro.
- Dobro jutro. - odgovori gospođa.
- Imate li vi pi*ku?
Gospođa mu uvređeno zalupi vrata pred nosom. Sutra, u isto vreme, potpuno ista slika. Kad se gospođin muž vratio s posla tog dana, ona mu ispriča šta joj se dešavalo prethodna 2 dana.
- Ne uznemiravaj se, sutra neću ići na posao, sakriću se iza vrata, pa ako ponovo dođe da pita imaš li pi*ku, ti kaži da imaš, a ako nešto pokuša ja ću se pojaviti. I tako bi. Ponovo u isto vreme neko zazvoni na vrata. Gospođa otvori, a onaj isti gospodin ponovo mirno upita:
- Imate li vi pi*ku?
- Imam. - reče gospođa.
- E, onda je dajte onom svom majmunu, da ne je*e više moju ženu na poslu!

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#1740 (permalink))
onemorenight
Početnik
onemorenight će uskoro postati poznat članonemorenight će uskoro postati poznat član

Član od: 22.05.2008.
Poslednji login: danas 11:51
Godine: 41
Odgovor: Danasnji vic - 22.07.2008, 21:19