VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Danasnji vic
staro
  (#1401 (permalink))
_baba_
x3m member
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 23:52
Pol: Žensko
Odgovor: Danasnji vic - 17.02.2008, 01:24

Seksaju se deda i baba, pa baba pita dedu ima li zastitu?
Deda: "Sta ce tebi zastita tako matoroj?"
Baba:"Da ne dobijem salmonelu od starih jaja"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1402 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 05.09.2008 11:56
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Danasnji vic - 18.02.2008, 15:28

Panduri dobili novu opremu, pa i nove, specijalne satove.
Komandir poce da im objasnjava:
- Ovo su specijalni satovi, s njima mozete i da se kupate...
Na to ce jedan pandur:
- A gde se pusta topla voda?

nomen est omen

staro
  (#1403 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 05.09.2008 11:56
Godine: 44
Odgovor: Danasnji vic - 18.02.2008, 15:31

Juri pandur Cigu, i vice:
- Stani! Stani!
A Ciga:
- Stani ti, tebe niko ne juri!

nomen est omen

staro
  (#1404 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 02.09.2008 10:59
Godine: 28
Odgovor: Danasnji vic - 18.02.2008, 15:39

Vracaju se dve udate zene kuci i pripiskilo im se,pa svrate na obliznje groblje,da ih niko ne bi video dok obavljaju svoju nuzdu.Prva se obrise svojim gacicama,a druga stavi gacice u torbu,a obrise se trakom sa venca.
Ujutro pricaju njihovi muzevi...
Prvi kaze:"Moja zena dosla pijana kuci i bez gaca!"
Kaze drugi:" Kod mene jos gore!Em sto je dosla bez gaca i pijana,nego joj iz guze viri neka traka,na kojoj pise:' NIKADA TE NECEMO ZABORAVITI MILE,PERA I FUDBALSKI KLUB SLOGA'.".

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#1405 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Godine: 32
Odgovor: Danasnji vic - 19.02.2008, 01:07

Dolazi žena kod vračare...
-Daj, reci mi šta da radim, ovaj moj me svako veče ubi od batina kad se vrati iz kafane ... pomagaj ako boga znaš....

-Hmm... da uzmeš ti pre nego što on dodje kući svako veče po malo vode u usta ... i da držiš tako dok on ne legne i ne zaspi...

Napuni ona to veče usta vodom, muž dodje pijan i umoran...sede na krevet pogleda ženu... pa se preturi i zaspi....

Prodje tako nedelju dana, ona puni usta vodom, on dodje pogleda je, legne i zaspi....

Dolazi žena ponovo kod vračare:

- Pa kako je, je l se promenilo štagodj?

-NEBO I ZEMLJA!

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#1406 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 08:36
Godine: 33
Odgovor: Danasnji vic - 20.02.2008, 10:35

Jedan aktuelni, kruži netom.

U Beogradu pobegao lav iz zoološkog vrta i na ulici napao neku devojčicu. Videvši to, jedan prolaznik skoči i pohrva se s lavom, te ga zadavi golim rukama. Sledećeg dana "Politika" objavi naslov: -HRABRI SRBIN SPASIO DEVOJČICU!!! Istog jutra dođe ljutit čovek u redakciju: "Sljušajte vi, ja sam onaj koji je zadavio ljava, i ja nisam nikakav Srbin!" Sledećeg dana "Politika" osvane s novim naslovom: -HRABRI JUGOSLOVEN SPASIO DEVOJČICU!!! Ubrzo eto opet junaka jos ljućeg: "Opet ljažete! Nisam ja Jugosljoven!" "Pa šta si onda čoveče u p. materinu!?" "Aljbanac!" I tako trećeg dana "Politika" izađe s ispravljenim naslovom: -RAZULARENI ŠIPTAR UBIO LAVA, MILJENIKA DECE.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#1407 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 00:04
Godine: 46
Odgovor: Danasnji vic - 23.02.2008, 22:00

Mujo resava ukrstene reci:

Vrsta metala (4 slova): PLEH

Dio pribora za jelo (3 slova): ZUB

Zensko dijete (3 slova): ONA

Najmanji troznamenkasti broj (3 slova):000

Mjera za tezinu (4 slova): UTEG

Inicijali pjesnika Jesenjina (2 slova): PJ

Morski greben (2 slova): MG

Sestrin muz (5 slova): SAFET

Zlato (2 slova): ZL

Biblijska lijenost (3 slova): POP

Mjera za dragocjenost (5 slova): NOVAC

Dragi kamen (4 slova): MILI

Zajednica zene i muskarca (4 slova): STAN

Kokosji proizvod (4 slova): JUHA

Neizlijeciva bolest (3 slova): KAP

Najzdravije pice (4 slova): PIVO

Telefonski poziv (3 slova): ZVR

Grad u Italiji (3 slova): TRS

Vrsta zivotinje s kucicom (3 slova): PAS

Nije gladan (3 slova): JEO

Vidi sliku (5 slova): JESAM

Svecano odjelo (4 slova): CRNO

Hladno oruzje (3 slova): TOP

Muzjak vrane (6 slova): VRANAC

Kisik (1 slovo): K

Stanovnik Tirane (7 slova): TIRANIN

Dozivljaj pri spavanju (3 slova): SEX

Dio kupaonice (4 slova): VODA

Noc se tiho povlaci pred zorom
serenada prosla pod prozorom
rumena si kao mlado vino
dobro jutro, Vojvodino!

staro
  (#1408 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 01:27
Godine: 32
Odgovor: Danasnji vic - 25.02.2008, 11:57

Sedi Crnogorac u bašti i doziva ženu:
-Ooo ženo!
-A šta vičeš jadan?
-Donesi mi onaj zmijski serum!
-Je li te ujela?
-Nije, ali evo je ide!

ako već moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

staro
  (#1409 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 08:36
Godine: 33
Odgovor: Danasnji vic - 25.02.2008, 17:16

Odu Buš, Putin i Koštunica u pakao. Pita Buš Satanu- Jel mogu da pozovem Vasington samo na jedan minut i vidim kako stvari stoje u mojoj zemlji? Izbori su pa me zanima sta cemo sa terorizmom. Satana kaze - moze.
Zove Buš, zavrsi razgovor i Satana mu kaze - to ce da te kosta milion dolara. OK kaze Buš i plati. Pita Putin Satanu - Satano, daj i meni da pozovem Moskvu, i kod nas su izbori, Cecenija, masa problema. Satana- moze ali plati dva miliona dolara. Zvao Putin, zavrsio razgovor i platio.
Pita Koštunica Satanu - Satano, daj i meni da pozovem Beograd da vidim dal' smo zadrzali Kosovo, resili nezaposlenost, podigli standard i usli u EU. Satana - moze, naravno. Zavrsi Koštunica razgovor i pita Satanu - Koliko ja treba da platim? Satana - nista. Koštunica - kako bre nista, pa ove si rebnuo po milion i dva miliona? Satana - znas kako, kad zoves iz jednog pakla u drugi to se racuna kao lokalni poziv.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#1410 (permalink))
novi
Početnik
novi će uskoro postati poznat člannovi će uskoro postati poznat član

Član od: 18.11.2006.
Poslednji login: juče 05:50
Godine: 37
Odgovor: Danasnji vic - 25.02.2008, 23:06

Dospeju Hrvat i Srbin u pakao. Doceka ih djavo i kaze bili ste zli, pucali ste jedni na druge i cinili grozne stvari. Dospeli ste u pakao ali imate mogucnost izbora, mozete ici u zapadni ili istocni pakao.
Pitaju ova dvojica koja je razlika izmedju ta dva dela pakla. Kaze djavo isto je svako jutro pojedes kofu govana i slobodan si da radis sta hoces. Hrvat ce: pa dobro ja idem u zapadni deo uvek smo bili za zapad. Srbin naravno odabere istocni deo. Ode svako u svoj deo pakla.
Prodje neko vreme i ponovo se nadju Srbin i Hrvat. Pita Srbin Hrvata kako mu je. Kaze Hrvat: pa onako ujutru donesu kofu, pojedem ono i posle sam slobodan. A pita Hrvat Srbina kako je tebi. A ovaj ce: znas kako je na istoku te govna nisu stigla, te nema kofe, te strajkuju, te niko nece da donese... ne znam sta da ti kazem jos nisam probao.

trt mrt zivot ili smrti