|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Danasnji vic |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 09:32
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Danasnji vic -
25.11.2006, 07:18
Adam i Steva
I Gospod Bog pusti tvrd san na Adama, te zaspa; pa mu uze jedno rebro, i mesto popuni mesom; I Gospod Bog stvori još jednog muskarca od rebra, koje uze Adamu, i dovede ga k Adamu. A Adam rece: Sad eto kost od mojih kosti, i telo od mog tela. Neka mu bude ime muskarcina, jer je uzet od muskarca. Zato ce ostaviti covek oca svog i drugog oca svojeg, i prilepice se k muskarcu svom, i bice dvojica jedno telo. A behu obojica goli. Adam i muskarac mu, i ne bese ih sramota, samo im se Karadjordje po zemlji vuk’o. Ali zmija bese lukava mimo sve zveri poljske, koje stvori Gospod Bog; pa rece muskarcini: Je li istina da je Bog kazao da ne jedete sa svakog drveta u vrtu? A muskarcina rece zmiji: Mi jedemo rod sa svakog drveta u vrtu; Samo rod s onog drveta usred vrta, kazao je Bog, ne jedite i ne dirajte u nj, da ne umrete. A zmija rece muskarcini: Necete vi umreti; Nego zna Bog da će vam se u onaj dan kad okusite s njega otvoriti cakre, pa cete postati kao bogovi i znati sta je dobro sta li zlo. I muskarcina videvsi da je rod na drvetu dobar za jelo i da ga je milina gledati i da je drvo vrlo drago radi znanja, uzabra rod s njega i okusi, pa dade i muskarcu svom, te i on okusi. Tada im se otvorise cakre, i videse da su goli; pa se napalise i zestoko se povatase. I zacuse glas Gospoda Boga, koji idjase po vrtu kad zahladi; i sakri se Adam i muskarcina mu ispred Gospoda Boga medju drveta u vrtu. A Gospod Bog viknu Adama i rece mu: Gde si? A on rece: Cuh glas Tvoj u vrtu, pa se poplasih, jer sam napaljen, te se sakrih. A Bog reče: Kako znas da si napaljen? Da nisi jeo s onog drveta sto sam ti zabranio da ne jedes s njega? A Adam rece: Muskarcina kojeg si udruzio sa mnom, on mi dade s drveta, te jedoh. A Gospod Bog rece muskarcini: Zasto si to ucinio? A muskarcina odgovori: Zmija me prevari, te jedoh. Tada rece Gospod Bog zmiji: Kad si to ucinila, da si prokleta mimo svako zivince i mimo sve zveri poljske; na trbuhu da se vuces i prah da jedes do svog veka. I jos mecem neprijateljstvo izmedju tebe i muskarcine i izmedju semena tvog i semena njegovog; ono ce ti od koze mokasine praviti a ti ces ga u petu ujedati. A muskarcini rece: Tebi cu mnoge muke zadati kad se napalis, s mukama ces se heftati, sve dok ne izmisle lubrikante i vazelin. Pa onda rece Adamu: Sto si poslusao muskarcinu i okusio s drveta s kog sam ti zabranio rekavsi da ne jedes s njega, patices zbog hemoroida, zatvora i suljeva. I Adam nadede muskarcini svome ime Steva, zato sto je on najbolji frajer. I nacinise Adam i Steva haljine od zmijske koze, i napravise prvi fashion week. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: 27.06.2008 19:52
Pol: Muško
|
25.11.2006, 09:11
Tablice u bojama
Došla ženska u policijsku stanicu i hoće da registruje auto. Kaže radniku na šalteru: - Molim vas, ja sam lezbejka i hoću da imam roze tablice! - Neće moći. Morate da koristite bele, standardne tablice. - Ali ja sam lezbejka i zahtevam roze tablice! - NE MOŽE. Svi imaju bele! - Ma da, a kako onda pederi imaju plave? |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
27.11.2006, 05:41
Nema Fate danima kod kuce, zabrine se Mujo i seti da je zovne na mobilni.
Ring, ring... - Fato, jes' to ti? - Jesam Mujo. - Gdje si? - Evo me u Zvorniku na Savi. - Otkud sad Zvornik na Savi, valjda na Drini?!? - Ne znam, evo ti Save pa njega pitaj... Sedi crnogorac pored potoka i posmatra ženu koja pere veš. Pridiže se da ispravi vrat, kad se otkotrlja jedan kamen i ubi ženu. Te će on tužan: "Uh, oca mu ovo je treća mašina koju mi sjeba kamenac" Kaže prosjak narkomanu: - Ništa nisam jeo ceo dan - Brate moraš nešto da jedeš Dođe Ciga na buvljak i prodavac mu ponudi detektor laži za samo 100 dinara. Ciga se začudi kako tako jeftino, i kupi ga posle kraćeg razmišljanja. Dolazi on kući a u tom trenutku dolazi i sin iz škole. • Šta si dobio iz matematike? - upita ga majka sa vrata. • Pet! • Tuuuuuuut! - oglasi se detektor laži. • Ma, govori bre, šta si dobio? • Četiri. • Tuuuuut! • Mamu ti jebem, govori! - nervozno će majka. • Jedan. • Ja kad sam išla u školu imala sam sve petice! - doda majka. • Tuuuuuuuuuuut! - ponovo se oglasi detektor. • Pa dobro, nisam, ali nisam imala ni sve jedinice. Uključi se i otac u priču: • Kad sam ja iš'o u školu... • Tuuuuuuuuuuuuuuuuuut! - prekine ga detektor. • Pa, dobro, da sam iš'o, nikad ne bi imao sve jedinice. • Ma nosi se bre, šta me napadaš! - razurla se sin. A majka skoči: • Kako to pričaš sa ocem? • Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut!!!! Dolazi ciga u kafanu i seda za sto. Ciga: Kelner može pivo!? Kelner: Koje? Ciga: Pa ja sam.
|
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: danas 14:10
Pol: Muško
Godine: 45
|
27.11.2006, 11:33
Dosao Ciga kod doktora i kaze:
Doktore ja kasljem! A doktor pita: Jel' suvo? Ma,ne s uvo nego s usta! - odgovori Ciga. |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
|
29.11.2006, 17:00
Kupuje strani vojnik kajmak, na pijaci u Sarajevu.
Baba, do zla boga ružna. Nikakva. Bez zuba, sa malo bradice. Pita on pošto kajmak, onako malo rukama, malo priča. Kaže baba, 10 eura. Vojnik da lovu. Baba je uzme i podigne držeći između dve ruke prema suncu. Pita je prodavac do nje: - Šta to bona radis? - Gledam jel prava, da me ne zajebe ovaj majmun. Vojnik panično viče: - NE ZA JEBE, NE ZA JEBE, za kajmak, za kajmak.
|
|
|
|