Heh, evo ga jedan malo duzi vic
Nakon dugog nagovaranja, muz je odveo zenu na prvu partiju golfa u njenim zivotu i, sto je bilo ocekivano, njen prvi udarac je zavrsio u prozoru predivne kuce u blizini golf igralista. Muz je poludeo:
- Upozorio sam te da budes oprezna, sad cemo morati otici tamo, izviniti se i platiti stetu na prozoru.
I tako je par otisao do kuce i pokucao na vrata. Iznutra se zacuo prijatan glas:
- Udjite.
Kad su usli imali su sta da vide. Ne samo da je prozor bio razbijen i staklo svuda po podu, nego se razbila i predivna antikna vaza. Na fotelji je sedeo mladji muskarac:
-Da li ste vi par koji je razbio moj prozor?
-Da gospodine, strasno nam je zao.
-Oh nije potrebno da se izvinjavate. Zapravo ja sam vam vrlo zahvalan. Vidite, ja sam duh i bio sam zarobljen u toj vazi 1000 godina. Sad kad ste me oslobodili, mogu vam ispuniti tri zelje. Ako vam ne smeta, svakome bih ispunio po jednu zelju, a poslednju bih ostavio za sebe.
-Oh, to je odlicno-kaze muz. Razmislio je na trenutak i rekao:
-Zelim milion dolara svake godine do kraja zivota.
-Nema problema-rekao je duh. To je najmanje sto mogu da ucinim, uz to garantujem vam dug i zdrav zivot.A sad vi gospodjo, sta vi zelite?
-Zelim ogromnu kucu sa slugama u svakoj drzavi na svetu-kaze ona.
-Racunajte da je sredjeno-kaze duh. I ne samo to, vas dom ce uvek biti siguran od pozara, provalnika i drugih prirodnih katastrofa.
- A sada- kazu muz i zena zajedno-koja je tvoja zelja?
Pa dobro, kad sam bio zarobljen vise od 1000 godina, moja zelja je da imam sex sa vasom zenom.
Muz pogleda zenu i kaze:
-Pa draga znas da smo oboje bogati, imamo sve te kuce, sta kazes?
Ona je razmisljala trenutak i rekla:
-Znas nije mi svejedno, ali s obzirom na sve, mogla bi to da podnesem, ali sta je s tobom dragi?
-Draga znas da te volim - kaze suprug.
I tako zena i duh otidju uz stepenice, gde su proveli ostatak dana uzivajuci jedan u drugom. Duh je bio nezasit. Nakon neka 3 sata sexa, duh se okrenu i pogleda zenu pravo u oci
-Koliko godina imate ti i tvoj muz?-upita.
-Pa oboje imamo oko 35 godina-odgovori zena.
-Bez zajebancije, 35 godina i jos odoje verujete u duhove???