|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Danasnji vic |
|
|
|
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 31.10.2008 17:12
Pol: Muško
Godine: 45
|
Odgovor: Danasnji vic -
19.07.2007, 16:01
Sta je nista?
- Kad Bosanac projektuje a Crnogorac izvodi! ----------------- Sta kaze madjionicar kad ode u Zemun? Abrakadabra, tebra! |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 48
|
22.07.2007, 22:52
Leteli Lalo, Srbijanac i Crnogorac avionom. Avion se pokvari i padne bas medju krokodile. Krokodili ih pojedu i posle nedelju dana se ponovo sretnu pa se zale:
- Muci me stomak, Lalo je bio tako masan, jos ni sad ga nisam svario, - Nije to nista, kaze drugi, Srbijanac je toliko zilav jos ga nisam ni sazvakao, - Ma blago vama, rece treci, ja jos i dan danas se*em medalje, odlikovanja i mobilne telefone.
|
|
|
|
|
|
vragolanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
Pol: Žensko
|
26.07.2007, 01:45
Zasto plavusa ulazi kod doktora na prstima?
-Da ne probudi pilule za spavanje. ![]() *** Isla plavusa avionom u New York. Imala je kartu za drugi razred, ali je sjela u prvi. Dodje stjuardesa i kaze joj da se mora prebaciti iz prvog razreda u drugi. - Ne, meni je ovdje dobro. Dodje kopilot i ponovi joj isto. - Ne,ne, meni se ovdje svidja. Dodje kapetan i nesto joj sapne u uho. Plavusa se digne, kaze: - Pa sto mi to niste odmah rekli, i ode u drugi razred. Pitaju kapetana: - Sto ste joj rekli? - Da prvi razred ne ide za New York. ![]() ...
|