VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Danasnji vic
staro
  (#1091 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 02.12.2008 20:39
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Danasnji vic - 26.06.2007, 17:14

шта раде људи из грин писа (green peace ) када затекну луиса ( нашег фолк певача ) на плажи ?

врате га назад у воду...

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1092 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
Odgovor: Danasnji vic - 28.06.2007, 16:40

Igrala utakmicu Vojvodina protiv nekog gostujuceg tima. Otisle lale posle rucka da gledaju utakmicu. Seli oni, izvalili se u stolice, prekrstili ruke na stomake i gledaju. Na suprotnoj strani stadiona navijaci divljaju, pevaju, pucaju petarde, gore baklje, sutka, haos...
Jedan od Lala bezvoljnim glasom kaze:
- Vosa
A svi ostali
- aha...

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#1093 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 31.10.2008 17:12
Godine: 45
Odgovor: Danasnji vic - 28.06.2007, 17:05

Prepricava Zemunac ortaku epizodu sa jednom Amerikankom:
- Brate, radim ti ja cupi...
- I?
- Kad ona pocne da vice: "Dipr, dipr, dipr..."
- I?
- I nikako da stane. "Dipr, dipr, dipr..."
- I?
- I meni dopizdi, baki... I kad sam dnopr, sine, zveknula je u nesvest...

nomen est omen

staro
  (#1094 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Odgovor: Danasnji vic - 28.06.2007, 18:21

Pita jedna zmija drugu:
- Sestro, jesmo li mi otrovne?
- Nismo, zasto pitas? - odgovori ova.
- Ma, ujela sam se za jezik!

nomen est omen

staro
  (#1095 (permalink))
Nennad
Iskusni forumdžija
Nennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamantNennad je dijamant

Član od: 20.11.2006.
Poslednji login: 16.11.2008 22:34
Godine: 19
Odgovor: Danasnji vic - 28.06.2007, 20:03

Jedan mladi svestenik bio je tako nervozan da pre prve mise nije mogao ni rec da progovori pa upita biskupa za savet. Ovaj mu rece:"Sledeci put popij casu vode s dve kapljice votke i odmah ces se osecati slobodnije." Poslije toga svestenik se osecao tako dobro da ga nista nije moglo uznemiriti. Nakon povratka s mise doceka ga cedulja s biskupovom porukom: Postovani, rekao sam nekoliko kapljica votke u vodu, a ne obratno. I jos par saveta: Nije potrebno stavljati kriske limuna na rub pehara. Ormar pored oltara je ispovedaonica a ne WC. Ne oslanjajte se vise na kip Blazene Djevice Marije, ne grlite je i ne ljubite vise. Postoji 10 zapovedi a ne 12, 12 je apostola a ne 7. Nijedan od njih nije bio patuljak. Isusa i njegove ucenike ne zovemo J.C. and Co. David je pobedio Golijata prackom i kamenom, nije ga natukao i prosuo mu mozak. Judu ne nazivamo kurvinim sinom. Papu ne zovemo El Padrino. Bin Laden nema veze s Isusovom smrcu. Sveta vodica je za posvecivanje a ne za osvezavanje ispod pazuha. Ne sedi se ispred oltara i ne stavlja se noga na Bibliju. Hostija nije grickalica uz vino, vec za vernike. Gresnici idu u pakao a ne u pizdu materinu. Onaj u cosku, pored zbora, koga ste nazvali pederom i transvestitom u suknji, bio sam ja. Na kraju se kaze Amin, a ne fajront.

...Pod mojom šapkom lavovi se baškare
u snu mi pleteš beli šal za maškare
sva se pobrka predja kad te obgrlim s' ledja
kao violončelo...

staro
  (#1096 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Godine: 32
Odgovor: Danasnji vic - 28.06.2007, 20:13

Pricha Madjarica srpskoj komshinici..

-doshla meni srpska oficir na kafu. sedi i chuti. onda me oficir *ebala i otishla.

sutra opet doshla srpska oficir. pije kafu, chuti, ustane, *ebala me i otishla.

i treci dan je doshla srpska oficir. ja mu dala ruchak. rucha i chuti . onda me je opet *ebala. i otishla.

aa.. ja i danas ne znam shta je htela srpska oficir !?!

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#1097 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Odgovor: Danasnji vic - 28.06.2007, 20:15

Pita mali Muja oca:

-Tata, šta je to peder?

-Da ti tata slikovito objasni. Eto, bili smo ja i Hasa u zatvoru zbog šverca cigareta. Bilo nam dosadno pa smo rešili da se kartamo, pa ko dobije j..., a ko izgubi biće je..n. Dobio Hasa prvu partiju a ja se naguzim po dogovoru. Dobio on i drugu, i treću. E, četvrtu sam ja dobio i onda Hasa kaže: "Meni se više ne igra." E, to ti je, sine, peder.

Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#1098 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile

Odgovor: Danasnji vic - 28.06.2007, 20:17

-Sad chu da stopiram ovoga - pomisli plavusha:

-Jebi me povezao ?

Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#1099 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: Danasnji vic - 30.06.2007, 10:19

U yugu se tip preračunao pred semaforom .Koči ali badave. I nabije dobro u zadnji kraj super najnovijeg BMW-a . A na displayu u BeEmWe-u ispiše se poruka :

Found new hardware . Install ?

staro
  (#1100 (permalink))
A6quattro
Legenda

Odgovor: Danasnji vic - 01.07.2007, 16:19

Vozi student kola i zaustavlja ga pandur.
Kako ovaj nema vozacku, pita ga da li moze indeks, i pandur se slozi.
I tako, pandur gleda sliku, lista indeks, i kaze:
- Au, pa vi ste se bas naputovali.

nomen est omen

Odgovor