VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Lapsusi
staro
  (#1 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 02:19
Pol: Žensko
Godine: 46
Lapsusi - 13.08.2008, 19:29

Zorica Markovic - "Ja sam poliglota, ja volim zivotinje."

Rakel Velc - Dok je bila na dobrotvornom skupu u Cikagu, slavna filmska diva je izjavila: "Pozvali su me da dodjem u Cikago zbog toga sto je Cikago jedna od nase 52 drzave!"

Den Kvejl (bivsi potpredsednik USA):
- Podrzavam svaku pogresnu izjavu koju sam izdao.
- Nedavno sam bio u poseti Latinskoj Americi, i jedino mi je zao sto u srednjoj skoli nisam naucio vise latinskog, pa da budem u stanju da razgovaram sa tim ljudima.
- Prelepo je biti ovde u velikoj drzavi Cikago. (Cikago je grad)
- Donosio sam dobre odluke u proslosti. Donosio sam dobre odluke i u buducnosti.
- Stvaracemo najobrazovanije Amerikance na svetu.
- Manji broj glasova je znak da manji broj ljudi izlazi na izbore.
- Kada su me pitali ko je izazvao demonstracije i ubistva u LA, moj odgovor je bio jasan: Ko je kriv za demonstracije? Demonstranti. Ko je kriv za ubistva? Ubice.
- Ako ne uspemo, rizikujemo da izgubimo.

Sakil O`Nil - Jednom prilikom novinari su upitali Sakila O`Nila da li je video Partenon prilikom posete Grckoj, na sta je on uzvratio: "Ne mogu da se setim imena svih klubova u kojima smo bili."
- Nas napad je kao Pitagorina teorema: nema odgovora!

Whitney Brown - "Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke."

Mel Gibson - Jednom prilikom novinari su pitali Mela Gibsona nesto u vezi sa "Hamletom", na sta je on uzvratio: "To je sjajna prica. Nije ni cudo kad u njoj ima oko osam nasilnih smrti! Zar to nije pravi triler?!"

Voren Biti - Jednom prilikom Voren Biti je svojom izjavom sokirao pripadnice lepseg pola: "Dobro delo je kada ruznu devojku izvadete na rucak."
Bob Dol (americki senator): "Internet je odlican nacin da se povezete na net."
Jamie Shea (portparol NATO): U jednom NATO briefing Jamie Shea kaze: "Imamo dokaze da je srpski moral opao - napili su se..."

Voditelji CNN:
- "...unisten je most u Novom Sadu, drugom najvecem gradu pokrajine Kosovo..."
- "...danas je bombardovana Okolina, predgradje Beograda..."
- "...Makedonija je prilicno uznemirena zbog razvoja dogadjaja na Kosovu kao i susedna Turska..."

Neka od jako zanimljivih pitanja postavljena na raznim sudjenjima.
- Kazite nam doktore, je li istina da kad covek umre u snu, toga nije svestan do ujutru?
- Vas najmladi sin, dvadesetjednogodisnjak, koliko je on star?
- Jeste li bili prisutni kada su vas fotografisali?
- Da li ste bili sami ili nije bilo nikoga?
- Da li ste vi ili vas mladi brat ubijeni u ratu?
- Da li vas je ubio?
- Koliko su vozila bila udaljena u trenutku sudara?
- Bili ste tamo dok niste otisli, jel tako?
- Koliko puta ste izvrsavali samoubistvo?

Vinston Cercil:
- Ako prolazite kroz pakao, samo napred.
- Istorija ce biti dobra prema meni, jer nameravam da je napisem.
- Najveca mana kapitalizma je nepravedna podela blagostanja; Najveca vrlina socijalizma je podjednaka podela bede.

Gerald Ford (bivsi predsednik):
- Volim sport. Uvek gledam Detroit Tigerse na radiju.
- Stanje je blize sadasnjem nego sto je ikada bilo.
- Da je Linkoln ziv, prevrnuo bi se u grobu.

Žene imaju problem za svako rešenje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Lapsusi
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Lapsusi - 14.08.2008, 16:03

Zabrana izlaska iz zemlje značila bi da mi pevači izgubimo svoju egzistenciju i u zemlji bi se pojavila nova socijalna grupa koja bi pomoć primala od Crvenog krsta.

Zorica Brunclik, estradna umetnica (maj 2000)

Obožavam je!!!

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Lapsusi - 14.08.2008, 21:18

u nekoj emisiji, gde je voditeljka Jelena Bacic Alimpic, kao gosca u stidiju je bila Karleusa..
uglavnom, vodi se neka spika o knjigama i pita Alimpicka Karleusu: "Da li si citala Anu Karenjinu?"
odgovara Karleusa: "Naravno, procitala sam sve njene knjige.."

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#4 (permalink))
Bazarov
el_komadam_te
Bazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2008.
Poslednji login: danas 02:13
Godine: 23
Odgovor: Lapsusi - 24.08.2008, 22:41

Šarenac, komentarišući sad na olimpijadi neki basket, kaže:
Koliko para, toliko motike

staro
  (#5 (permalink))
ognjen56
stegni mi.....ruku
ognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostale

Član od: 18.09.2008.
Poslednji login: danas 17:22
Godine: 23
Odgovor: Lapsusi - 07.10.2008, 20:01

Karleuša
Danijel ima potisak na publiku

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Lapsusi - 08.10.2008, 10:05

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
"Da li si citala Anu Karenjinu?"
Jel to ona što je sprčio voz?

Da se nisam bavila pevanjem, postala bih glumica, jer mi je Šeron Stoun kao druga majka.

Goga Sekulić, estradna umetnica

staro
  (#7 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Lapsusi - 08.10.2008, 16:36

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Jel to ona što je sprčio voz?
i sto se napisala knjiga za zivota

ovaj je sad vec standardni
"Da ja imam osecaj za filing"
Ceca

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Lapsusi - 08.10.2008, 16:42

Ako je moja likvidacija u državnom interesu, ja sam spreman tome maksimalno da doprinesem.

Vojislav Šešelj, predsednik SRS-a

staro
  (#9 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 17:22
Odgovor: Lapsusi - 09.10.2008, 12:36

"... Čim se davnih godina u splitskoj luci vezao brod kojim je doplovila britanska kraljica, a u novinama je izašla obavijest da se »kraljica isprcala s cijelom posadom«, umjesto, naravno, da su se kraljica i njena posada samo iskrcali, bilo je jasno da će taj novinski gaf ući u legendu koja će se prepričavati i kada više ne bude živ nitko tko ga je svojim očima pročitao.
Takva je neslavna sudba zadesila i lektorsku intervenciju kojom je »kultura Maja« pretvorena u »kulturu svibnja«. Ili onu kada je simbol njemačkog nacionalsocijalističkoga pokreta od svastike postao obična šogorica, sestre milosrdnice sestre milosprdnice, nepalske šerpe lonci, a beogradsko dramsko pozorište je prvo tipfelerom postalo drumsko, a onda je na kraju preimenovano u »cestovno dramsko kazalište«..."

Ovo je početni pasus teksta Kada kukasti križ postane šogorica, novinarke Barbare Matejčić, objavljenog u Vijesniku u utorak, 23. 08. 2005. godine.

Rebel

staro
  (#10 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum