|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
To mozze samo Cezar |
|
Odgovor: To mozze samo Cezar |
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Pol: Muško
Godine: 32
|
Odgovor: To mozze samo Cezar -
07.06.2007, 22:52
Zzivota
Odgovor: Pitaj me, pitam te! Zvonchica za mene rokenrol znaci zivota, pali brate narodnjaci su zakon... __________________________________________________ ___________ Sesil Odgovor: Definisanje pojmova Cvet Zivo bice koje vodi sesilan nacin zivota... __________________________________________________ ____________ Cezarov cilj Iliti kako se radjaju buduchi panduri Odgovor: Vas zivotni cilj Da dobijem pandu i dete... __________________________________________________ ____________ Cezarski objekat, jedan od chetri objekata Odgovor: Definisanje pojmova Guma Jedan od cetri objekata na kojima se nalazi automobil ili automobilski objekat... __________________________________________________ _____________ Produzeci Odgovor: Definisanje pojmova Disk Objekat koji je prstenastog oblika sa produzenim delovima... __________________________________________________ ____________ Uterujem krvce u krvne zrnce Odgovor: Razum ili srce? Ja slusam samo sta srce kaze... iako mnogi misle da je to obican organ koji potiskuje krv u krvne zrnce i ubrzava njihovo kretanje venama, srce je nesto vise... __________________________________________________ _____________ Kako propeler kazze Odgovor: Homoseksualnost To care! Uz tebe sam. Jellena hvala bre ti si jedina koja shvata. Znaci ne podrzavam njihov blud... ali cak i da promene (a nece) sve sto je propeler naveo ja ih i dalje necu postovati i mrzecu ih zato sto mi se gade i nervira me uopste njihova sexualna orijentacija. Sve ostalo potpisujem jos jednom sta je propeler rekao. To care samo tako nastavi... __________________________________________________ ____________ Metalni materijal koji stvara pravila i pomazze Odgovor: Definisanje pojmova Propeler Objekat (cesto metalnog materijala) koji svojim brzim okretanjem stvara odredjenu vrstu pravila kretanja vazduha i kiseonika u blizini tako da cesto pomaze letecim ili drugim objektima. __________________________________________________ ___________ Cezar, ili ili Odgovor: Homoseksualnost Apsolutno se slazes da je homosexualnost normalna ili si pogresila a htela da kazes nenormalna ? __________________________________________________ _____________ Tako blizu Odgovor: Homoseksualnost Ti znas koliko sam ja blizu... znas cemu... svoj stav ne mogu potpuno obrazloziti zbog iskustava koja sam imao kada sam takvo nesto uradio pa sam objavio samo delove... I da smem da ga objavim to ne bi izmenilo vasa misljenja tako da ja ne vidim koja je tu svrha... Necu sad da rizikujem, kad prodje odredjeno vreme... I nemoj mi se hvaliti tako sto pricas da ga nemam i da prenosim tudje reci jer je to pateticno... povlacim se sa ove teme... __________________________________________________ _______ Grubijan Odgovor: Homoseksualnost Nadam se da ce se uskoro naci lek protiv ove pojave ali znam da pripadnici nece hteti da prihvate menjanje sexualne orijentacije. Ne osudjujem tuce na gay paradama, sad cu biti jos grublji, zato sto tada dobiju sta, po mom misljenju zasluzuju... Greh je zato sto je to obican blud. Ne moze imati decu... __________________________________________________ ______ Cezar, istopolni Smatram da je homosexualnost najveci greh i bolest. Za zemlje koji istopolne brakove prihvatise nemam reci, ali Srbija je (jos kako je Sveti Simeun rekao) blagoslovena zemlja i nadam se da ce takva i ostati. Na vecini gay parada gejevi i lezbejke bivaju pretuceni od strane vecine. Zvucace grubo, verujte mi mrzim violenciju ali ovakve tuce ne osudjujem. Za sada necu nista vise reci. __________________________________________________ __________ Specijalac Da li su igrice gubljenje vremena? Ne, zbog milion razloga. Imam specijalno misljenje o njima. __________________________________________________ __________ Produzzeci Odgovor: Definisanje pojmova Bokserice Jedna vrsta gaca sa produzenim delovima odela... __________________________________________________ __________ Previsok za batine Odgovor: Secate li se? Heheh... secam se kada sam bio mali, zapalio sam celu livadu koja je bila ogromna, dolazili su vatrogasci i policija. Tek nekoliko meseci kasnije sam priznao, i kad me je otac dovatio saka Medjutim kako sam rastao sve sam bio bolji a i kad nesto pogresim, tad je bilo kasno, bio sam previsok za bilo koje batine znaci vec peti razred sam bio visi od roditelja... __________________________________________________ ____________ Friendly Cezar, uvek spreman da se baci na posao i alatke. Evo kako se jednostavno radi resize, uz malo dobre volje: Pre svega, hvala na pohvalama i na ispunjenju mog prethodnog predloga. Sada sam se setio jos jednog predloga. Pravi je detaljcic u detaljcicu, ali mozda vam se i ovaj svidi. Dakle, dok sam gledao moje i druge postove primetio sam da je zastava Srbije: Kakva je bila zastava SCG. A kada sam prevukao misem pisalo je Srbija. Meni ovo nimalo ne smeta, ali bi jednostavno nekim drugim korisnicima i meni lepse izgledalo kada vide pravu Srpsku Zastavu, pa sam se bacio na posao. Preko Google sam nasao veliku sliku srpske zastave (600 x 500 pixela), skinuo sam je i smanjio sa 600 na 30x ali sam dobio 30 x 20, a kako sam video u prethodnoj i drugim zastavama je 30 x 15 pixela pa sam se bacio na posao. Preko Photoshopa-a sam kopirao, pazljivo obradjivao boje i koristio se photoshop alatkama i kada sam zavrsio snimio sam... Pogledao sam onu sliku sa vojvodinacafe za srbiju i ovo sto sam ja obradio i evo rezultata: ..... Kako glasi jedna poslovica: "Bez muke nema nauke." jer kada sam pogledao ponovo onu sliku videh da je .GIF formata a ova moja .JPG odnosno .JPEG pa sam se ponovo bacio na posao. Izgledalo je lako pa sam samo preko Stone-a prebacio u gif i snimio, ali problem. Slika je postala ostecena zutom bojom. Nakon ponovne obrade snimio sam i evo rezultata: ............................ ____________________________________________ Cezar, diskriminishe marsovce.. Odgovor: Definisanje pojmova Reklama Komuniciranje sa drugim ljudskim bicima sa ciljem da sebe istaknete kako bi im nesto prodali ili u neku drugu svrhu __________________________________________________ ____________ Cezarovi nemoguchi izbori Odgovor: ili/ili Pecurka ili sampinjon? __________________________________________________ _____ INSPIRATION Odgovor: Definisanje pojmova Inspiracija Inspiracija inspirise pesnike da prave pesme, patriote da vole Srbiju, pisce da pisu,... __________________________________________________ _____ Cezar, sushtina uspeha Odgovor: Demokratija, crno na belo! OK, zavrsismo offtopic. Srbiji je jedini izlaz diktatorskim putem. Poboljsati se drugacije ne moze nego menjanjem drzavnog uredjenja. Ali opet se namece pitanje kako druge zemlje uspevaju demokratijom postici nesto, pa zato sto njihove stranke i predsednik i vlada i politicari i ostali nisu korumpirani zboG lose ekonomske situacije vec su oni mnogo lakse poceli zbog trenutno dobrog ekonomskog stanja u odredjenoj drzavi. Posto mi jos se renoviramo, nema sanse ni da pocnemo ni da zavrsimo demokratijom. Znaci diktatura je po meni, ali ne fasizam ili komunizam vec prava pravcata diktatura. U prethodnom postu sam i odgovorio, rekao sam glavnu losu karakteristiku najlosijeg drzavnog uredjenja zvano Demokratija. __________________________________________________ ____________ Cezarova, hmmmchanja Odgovor: Demokratija, crno na belo! Hmmm... obrnuto, feudalizam je prekidanje robovlasnistva... Koje probleme resavam demokratski ? I da resavam to ne znaci da je demokratija dobra za drzavu. Osnovna losa strana demokratije je sama ona, znaci ne moze (u ovom slucaju) 6 000 000 000 vladati drzavom samo tako sto ce glasati, a i glasanje samo polovinu naroda interesuje. Znaci kada bi ljudi znali za koga da glasaju onda to ne bi bila losa strana vec prednost... __________________________________________________ ____________ Cezar, nepomaknut Da, sve je to lepo, ali postoji jedan veliki problem u demokratiji. Kada glasaju ljudi ne samo da se njihov glas vredikoliko 1 sestomilioniti deo ukupnog vec glasaju za one koji imaju najbolju reklamu a ne namere... Problem je sto ljudi nisu svesni toga. Feudalizam je sam po sebi los i lose osmisljen jer je tu sve bogat pa bogat, pre sam za stari vek. Ali i taj feudalizam je mnogo bio bolji od ovog drzavnog uredjenja sad, demokratije. Znaci mi se ni malo nismo pomakli od demokratije. Srednje klase vise i nema sad je samo: "Imas, nemas ?"... A sve to je zbog lose ekonomske situacije koju je napravila demokratija... __________________________________________________ __________ Cezar, kontroverzna lichnost .......... Pre svega hvala. Drugo veoma sam ponosan sto si tako lepo odgovorila, toliko da mi jednostavno dodje da prihvatim sta si rekla, ali ipak Dakle, kad Diktator umre, moglo bi da narod bira novog diktatora, ili da diktator ima mandat bar od 6 godina... Znaci, za one koje hoce ima i ona opcija da novi diktator bude njegov sin. E sad ovako, covek se nece pitati vec ce postaviti diktatora da se on umesto njega pita dok on radi druga posla. Sto se tice drugih stvari, ni diktator ne bi imao vremena, pa zato predlazem da ako bude ikad doslo do menjanja drzavnog uredjenja sa Demokratije na Diktaturu se otvori i Senat. Samo sto to ne bi bile sve same aristokrate kao sto je bilo u Rimu (ali je nekim cudom i sa tom cinjenicom Rim napredovao do najveceg Carstva i Imperije u svim univerzumima) vec tu se moze iskoristiti Demokratija pa izabrati ljudi koje zelimo ali zbog velikog problema, mogucih lazi eventualnih Senatora, nisam siguran za ovo, pa sam mozda za upotrebljivanje Aristokrata... Znaci sve te sitnije i urbanisticke planove kao i neke druge stvari obavljace senat koji bi trebao biti strucan a Diktator bi morao proci niz skola, diploma, doktorirati itd. i trebao bi se baviti mnogo vecim stvarima... I jos nesto, Tito nije bio diktator vec komunista... __________________________________________________ __________ Cezar, ljudsko bice Definisanje pojmova Zvaka Predmet koji ljudska bica stave u usta. Nakon sto stave pritiskaju ga zubima i zvaka ispusta slatke materije koje unistavaju neprijatan zadah a i prija ljudskom bicu koje trenutno zvace. Ljudska bica ponekad uzimaju vise zvaki odjednom. __________________________________________________ ____________ Radomir Mihajlovich Definisanje pojmova Tochak Jedan od cetri objekata na kojem se krece automobil. __________________________________________________ _____________ Cezar, nevidjeni Odgovor: Kako komentarišete rezultate parlamentarnih izbora? Pobedili su najbolji, Radikalna Stranka!!! __________________________________________________ _____________ Cezar, revolucionar Odgovor: asocijacije.. policija na konje __________________________________________________ ______________ A onda, gospodo draga on je nestao bez traga i to celoj prichi daje chudan ton. No ne brinite Pokazachu vam neshto, al da nikome ne prichate ...Tema: Radikali, ko su oni Cezar, onomad: Sve sto sam procitao (vecina) nije istina i vidi se da pisu neki koji se ni ne razumeju u politiku i istoriju pa kazu da su radikali komunisti. Oni su jedina normalna stranka sa jasnim ciljem: Da spasu Srbiju... Srpski radikal, ovih dana: По вашим постовима као и одузимањима репутације, закључујем само да се нико од вас не разуме у политику............. Молио бих оне који баш нимало се не разумеју у политику да престану да ми паметују, они који се разумеју нек расправљају......Ви знате само тим патетичним сликама се борити али и сами знате да је СРС Патриотска Странка Србије... __________________________________________________ ___________ Nije sve gotovo Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Godine: 32
|
27.08.2007, 10:41
Lol, pa chovek je inspirativan samo treba imati strpljenja napraviti kolekciju
A prava je shteta da to sve bude izgubljeno u moru postova...Nastavak? Pa kad se vrati, il kad naletim na neshto shto sam propustio ![]() Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 12:48
|
27.08.2007, 21:39
Citat:
![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
< |