VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako oterate dosadne goste ?
staro
  (#11 (permalink))
StOlA
Početnik
StOlA ima spektakularnu auru oko sebeStOlA ima spektakularnu auru oko sebeStOlA ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 02.05.2007.
Poslednji login: 03.12.2008 01:03
Pol: Muško
Odgovor: Kako oterate dosadne goste ? - 02.06.2007, 03:34

једноставно и "искрено" кажеш да имаш заказан термин код зубара или неки други специјалистички преглед, ако се све то дешава у неко време када је то могуће, и са жаљењем констатујеш да је ето баш штета што се нисте дружили још.
не знам обично ми никада не долазе гости које не желим.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Kal_el
polumeseçar
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:39
Godine: 42
Odgovor: Kako oterate dosadne goste ? - 02.06.2007, 06:42

bez najave ne puştam nikog u kuçu jer sam zauzet
bolje spreçiti nego leçiti !

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#13 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: Kako oterate dosadne goste ? - 02.06.2007, 15:42

jedino kal iskren , ovi svi nesto mute ccc , sad bar znam sta je po sredi u gostima jbt, cudo jedno sa cime se sve ljudi sluze ma kazem im iskreno radim , spava mi se , jbd mi se , i oni shvate , ma niko mi ni ne dolazi ,otero sam ih u 3 a dolaze u 22 tako da sa te strane nemam problema

staro
  (#14 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
Odgovor: Kako oterate dosadne goste ? - 02.06.2007, 18:19

Pa, ako znam da ce mi upasti takvi gosti, a ne mogu da ih izbegnem, onda im kazem da u toliko i toliko sati moram da idem zbog toga i toga, a tih sat-sat ipo istrpim. Retko kad mi neko bane nenajavljen.. A kada se to desi, koristim istu taktiku... Mozemo popiti kafu, ali ja bas za pola sata imam dogovoreno...

Meni jedna veoma draga osoba to radi vrlo suptilno... Ako je vece ode da se istusira i izadje iz kupatila u pidzami

Postoji jos jedna vrlo dobra taktika. Ukoliko je nezeljen gost osoba sa kojom se kao druzite, sigurno postoji osoba iz vase okoline koju ona (retko kad on) ne podnosi. U tom slucaju, kazete da ce upravo ta "nepozeljna" uskoro da dodje...

Nisam u fazonu da nekom posle par sati kazem "ej, ajd sad idi"... Nekako ne mogu. Ako znam da mi dolazi neko ko se inace uvek zaaaaaaaaadrzi, onda dok se dogovaramo kazem da imam toliko i toliko vremena i vozdra!
Sa takvim osobama je najbolje ici u grad na kafu ili ici kod njih, tako uvek mozes da odes kad hoces

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#15 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
Odgovor: Kako oterate dosadne goste ? - 02.06.2007, 18:24

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
bez najave ne puştam nikog u kuçu jer sam zauzet
bolje spreçiti nego leçiti !
ista sam

staro
  (#16 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: Kako oterate dosadne goste ? - 02.06.2007, 18:27

Prosto receno , kada onda nema posete u dvore nase

staro
  (#17 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Odgovor: Kako oterate dosadne goste ? - 02.06.2007, 19:04

a shto bi ih teraala? otici ce oni sami kad im ja dosadim

moomoo meee juuooo

staro
  (#18 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 02.12.2008 20:39
Godine: 35
Odgovor: Kako oterate dosadne goste ? - 02.06.2007, 20:42

ма да,можда они и нису тако досадни као што изгледају...

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#19 (permalink))
Adora
bezopasna
Adora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen članAdora je savršen član

Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: danas 15:41
Godine: 36
Odgovor: Kako oterate dosadne goste ? - 03.06.2007, 20:05

Ako je to dnevna varijanta, nagovorim dete da mi extra dosadjuje:"Maaama ! Kad ćemo ići kod bakeee?Obećala si mi!!! Mada se ispostavilo da baš ni ne uspeva!Gost bio debelokožac, zabole ga što ja treba da idem.Njemu se pila piva. A ako je večernja varijanta,tu ne mogu baš previše da utičem,samo ako je i moj muki istomišljenik pa zajedno otperjamo goste.On ode da spava ,a ja mislim šta reći -gosti kući! Inače to se retko dešava jer je muki za razliku od mene uvek za drušvo

staro
  (#20 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 02:19
Godine: 46
Odgovor: Kako oterate dosadne goste ? - 03.06.2007, 20:19

...pocnes da zevas i da se protezes svakih 5 minuta.... valjda ce ukapirati, ili da ti se spava, ili da su dosadni

Žene imaju problem za svako rešenje